Για την ιστορία κολλητός με κατάστημα ευθυγραμμίσεων μου έχει πει ότι έχει πήξει η αγορά σε ιμιτασιόν ή ανακατασκευασμένα BILSTEIN.....
Για την ιστορία κολλητός με κατάστημα ευθυγραμμίσεων μου έχει πει ότι έχει πήξει η αγορά σε ιμιτασιόν ή ανακατασκευασμένα BILSTEIN.....
Akis 330Ci (24-03-15)
Για φρένα κοίτα και μία εδώ αν θέλεις να μείνεις στα ίδια νούμερα με τώρα απλά είναι αεριζόμενες για καλύτερη απαγωγή θερμότητας...
Με απλά μαθηματικά βγαίνεις στα 190+100+εργασία και ξεμπερδεύεις μια και καλή...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=23711
Akis 330Ci (24-03-15)
Akis 330Ci (24-03-15)
savvas bmwdakias (24-03-15)
Στο E36 316i Luxus του 98 με 15άρες ζάντες που έχουμε στην Ελλάδα, είχα βάλει πριν χρόνια και καιρούς τα κίτρινα Bilstein χωρίς καμμιά αλλαγή στα ελατήρια.
Το αυτοκίνητο έχει οργώσει την Αγγλία, και οταν το είχα εκεί, οδηγήθηκε αρκετά άγρια για τις προδιαγραφές του. Τώρα με 300.000+ χλμ είναι πίσω στην Ελλάδα και τα αμορτισέρ είναι ακόμα ικανοποιητικά, όπως διαπίστωσα το καλοκαίρι που ήρθα και το οδήγησα.
Οπότε...![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Akis 330Ci (24-03-15), BILL007 (25-03-15)
Bilstein κίτρινα με ελατήρια χαμηλώματος ΗR φοράω εγώ.(16 άρα ζάντα)
Είναι αρκετά σκληρά, αν έχεις λακούβες εκεί που μένεις μην τα βάλεις..
Ενδεικτικά σου λέω οτι το πισω δεξιά μου έχει σπάσει (έχει πετάξει τα λάδια) δυο φορές.
τιμή για τα πίσω 150 ευρω αν θυμαμαι καλά.. για τα μπροστα δε θυμαμαιγιατι ειχα αλλάξει σκούπα όλα τότε, αμορτισερ μπρος πίσω ελατηρια και ελαστικά, συν του οτι ειχα ισιώσει και τις 4 ζάντες..
(Παλιές καλέ εποχές που τα λεφτά περισσεύανε.. χαχα)
Akis 330Ci (25-03-15)
Για φρένα φίλε μπορείς να ξεμπερδέψεις με 110-120¤ παίρνοντας δύο δαγκάνες μπροστά από 325 ή 328 E36 με καινούριους δίσκους και τακάκια και υγρά φρένων στην τιμή που σου ανέφερα (και δεν μιλάω για υλικά της πλάκας)... Το έκανε φιλαράκι μου πριν 3 βδομάδες στο 36άρι του και με άλλα 60-70¤ πήρε και για πίσω (προαιρετικά)...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Akis 330Ci (26-03-15)
Αποτι έχω καταλαβει ολα τα 36αρια μεχρι το 328 φορουν δισκο 286mm με τη διαφορα οτι τα 4κυλινδρα εχουν συμπαγεις δισκους και τα 6 κυλινδρα αεριζομενους; Διορθωστε με αν κανω λαθος! Αν οχι ποιες ειναι διαφορες των φρενων του 320 325 328;