Το μαυρο bilstein ειναι για πεταμα κατα την γνωμη μου. Στο E36 του πατερα μου ειχα βαλει bilstein κιτρινο χαμηλωματος με ελατηρια χαμηλωτερα απο m pack. Το αμαξι ειχε μεταμορφωθει σε σχεση με πριν. Πραγματικα ειχε παρα πολυ ωραια αισθηση , δεν το ενιωσα πουθενα να κοπαναει, δεν επερνε κλισεις στο ξεκινημα και στο φρεναδισμα. Ισως λιγο πιο σπορ η αισθηση αλλα για πρωτη φορα χαρηκα αναρτηση. Ο ξαδερφος μου ειχε τα ιδια αμορτισερ σε κουπε με m pack ελατηρια. Τωρα για διαρκεια ζωης δεν ξερω
quattro ist fur sissies
Akis 330Ci (24-03-15), Βασιλης (25-03-15)
To κοπάνημα είναι εν τέλει υποκειμενικό για τον καθένα...για μένα Bilstein κιτρινα χαμηλώματος σε Ε36 ισοδυναμούν με σχεδόν απουσία απόσβεσης κ ανυπόφορο κοπάνημα που διαλύει σασί κ σινεμπλόκ...δεν το συζητάω σε συνδυασμό με 17άρα...
Ε36 M44Β19
Akis 330Ci (24-03-15), Dimimav (24-03-15), leo328 (24-03-15), Βασιλης (25-03-15)
leo328 (24-03-15)
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
bakalos (03-08-15)

Δεν ειχα ποτε αυτη την αναρτηση καθως και στο 330 απο μαμα εβαλα κατευθειαν ρυθμιζομενη D2, οποτε δεν εχω την εμπειρια απο bilstein ή αντιστοιχη. Δυστυχως το κοπανημα ειναι υποκειμενικο στο καθε οδηγο..
Ξεχασα να αναφερω πως το 36αρι φοραει 17αρες mpack
Νταξει δεν υπαρχει το ποσο! Με αυτα τα λεφτα και λιγο παραπανω βαζει κανεις ρυθμιζομενη που γ@μει.

Σε γενικες γραμμες θελω κατι ακριβως στα προτυπα του εργοστασιακου χωρις να δωσω μια περιουσια! Δεν σκοπευω να θυσιαζω την ανεση με τιποτα. Το αυτοκινητο χρησιμοποιειται πιο πολυ για μεγαλες αποστασεις και κανα ταξιδι....και οχι για να στριβει σε αναβαση (τουλαχιστον οσο βριςκεται στη κατοχη του πατερα χαχαχα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 24-03-15 στις 14:39
αντε καλοριζικα...χεχε...(τυχαια ψαχνοντας στο car...).
https://www.car.gr/parts/view/2087723/
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Bilstein κίτρινα με ελατήρια χαμηλώματος ΗR φοράω εγώ.(16 άρα ζάντα)
Είναι αρκετά σκληρά, αν έχεις λακούβες εκεί που μένεις μην τα βάλεις..
Ενδεικτικά σου λέω οτι το πισω δεξιά μου έχει σπάσει (έχει πετάξει τα λάδια) δυο φορές.
τιμή για τα πίσω 150 ευρω αν θυμαμαι καλά.. για τα μπροστα δε θυμαμαιγιατι ειχα αλλάξει σκούπα όλα τότε, αμορτισερ μπρος πίσω ελατηρια και ελαστικά, συν του οτι ειχα ισιώσει και τις 4 ζάντες..
(Παλιές καλέ εποχές που τα λεφτά περισσεύανε.. χαχα)
Akis 330Ci (25-03-15)
Για φρένα φίλε μπορείς να ξεμπερδέψεις με 110-120¤ παίρνοντας δύο δαγκάνες μπροστά από 325 ή 328 E36 με καινούριους δίσκους και τακάκια και υγρά φρένων στην τιμή που σου ανέφερα (και δεν μιλάω για υλικά της πλάκας)... Το έκανε φιλαράκι μου πριν 3 βδομάδες στο 36άρι του και με άλλα 60-70¤ πήρε και για πίσω (προαιρετικά)...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Akis 330Ci (26-03-15)