Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

συγνώμη, αλλά εγώ το ισότιμο μέλος το βλέπω μόνο ως εντελώς τυπικό όρο. μάλιστα θα έλεγα ότι μάλον είμαστε το σβέρκο της σφαλιάρας, όπου όλοι το βαράνε απλώς για διασκέδαση.

ο μοναδικός λόγος που ο βαρουφάκης δεν μιλάει, είναι πολύ απλά γιατί τους έχουμε ανάγκη και όχι επειδή προτιμά να κρατήσει επίπεδο. ας μην κοροιδεύομαστε σε αυτό τουλάχιστον. κοινός κάνει την παλαβή.

πραγματικά όμως εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι και απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνετε και εσείς. έχουμε μία κυβέρνηση που θα έσκιζε το μνημόνιο, θα βαρούσε τα νταούλια και οι άλλοι θα χόρευαν, ότι αυτομάτως θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ που κάποια απο τα στελέχη τους μάλιστα μας έλεγαν προεκλογικά να μην πάμε να τα πληρώσουμε, το ότι την επόμενη μέρα θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης, μπλα μπλα μπλα...

πείτε μου τι απο αυτά έγινε? κανένα. το κυριότερο όλων, ήταν ότι ο λαός τους ψήφισε για να δώσουν δρόμο τους ξένους. εμείς όχι μόνο δεν τους δώσαμε, ανεχόμαστε και την κοροιδία τους.

ξέρεις φίλε (είσαι και μεγαλύτερος), υπάρχουν στιγμές όπου η αξιοπρέπεια είναι μεγαλύτερη απο το συμφέρον και έρχεται πρώτη. εμείς εκτός του γεγονότος ότι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε, μιλάμε όταν μας παίρνει και όπου δεν μας παίρνει σφυράμε κλέφτικα, με ανακοινώσεις τύπου...θα μου επιτρέψεις να μην σχολιάσω. (τουλάχιστον ρε φίλε, πες κάτι. δεν είπαμε να του βρίσεις τη μάνα, αλλά κάνε μια δήλωση...πες τουλάχιστον ότι δεν νομίζω πως τέτοιου είδους εκφράσεις αρμόζουν στον ΥΠΟΙΚ γερμανίας. εκτίθει την χώρα του. κάτι τέλος πάντων). απο την άλλη πάλι, είμαστε και εντελώς ανίκανοι στο να μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα του οίκου μας. ξες...έσοδα, έξοδα που λέγαμε...αλλά βλέπεις, οι άνθρωποι δεν είναι νούμερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 12-03-15 στις 15:03
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-03-15), Panos 316T (12-03-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγνώμη
    ο μοναδικός λόγος που ο βαρουφάκης δεν μιλάει, είναι πολύ απλά γιατί τους έχουμε ανάγκη και όχι επειδή προτιμά να κρατήσει επίπεδο. ας μην κοροιδεύομαστε σε αυτό τουλάχιστον. κοινός κάνει την παλαβή.
    .
    Ο βαρουφακης Θωμα αν εξαιρεσεις την "ασταματητη" αναγκη του για προβολη, η οποια δεν γνωριζω απο που πηγαζει και ελπιζω να μην του βγει σε κακο,
    Ο Βαρουφακης ειναι πανεξυπνος και πολυ μορφωμενος ασε που ειναι ειδκος στη θεωρια των παιγνιων δεν κανει τη παλαβη γιατι τους εχουμε αναγκη ουτε κρατα επιπεδο , ξερει πολυ καλα πως να φερθει και κανει πολυ εξυπνες κινησεις οσο και αν δεν θελουμε να τις αναγνωρισουμε.
    Φυσικα ο καθενας εχει την γνωμη του!!

4. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

ΜΙΧΑΛΗΣ (13-03-15)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο βαρουφακης Θωμα αν εξαιρεσεις την "ασταματητη" αναγκη του για προβολη, η οποια δεν γνωριζω απο που πηγαζει και ελπιζω να μην του βγει σε κακο,
    Ο Βαρουφακης ειναι πανεξυπνος και πολυ μορφωμενος ασε που ειναι ειδκος στη θεωρια των παιγνιων δεν κανει τη παλαβη γιατι τους εχουμε αναγκη ουτε κρατα επιπεδο , ξερει πολυ καλα πως να φερθει και κανει πολυ εξυπνες κινησεις οσο και αν δεν θελουμε να τις αναγνωρισουμε.
    Φυσικα ο καθενας εχει την γνωμη του!!
    του αναγνωριζω την μορφωση και την εξυπναδα,,,αλλα εχω μεγαλες επιφυλαξεις με το βιογραφικο του! συστατικη απο τον ανδρεα παπανδρεου για να σπουδασει ,οικονομικος συμβουλος σημιτη και gap..δεν το λες προτερος εντιμος βιος..

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    του αναγνωριζω την μορφωση και την εξυπναδα,,,αλλα εχω μεγαλες επιφυλαξεις με το βιογραφικο του! συστατικη απο τον ανδρεα παπανδρεου για να σπουδασει ,οικονομικος συμβουλος σημιτη και gap..δεν το λες προτερος εντιμος βιος..
    Σε μια αυνέντευξη του όμως ισχυρίστηκε, πως μόλις αντιλήφτηκε ότι ο Παπανδρέου τραβούσε λάθος κουπί, την έκανε...
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξέρεις φίλε (είσαι και μεγαλύτερος), υπάρχουν στιγμές όπου η αξιοπρέπεια είναι μεγαλύτερη απο το συμφέρον και έρχεται πρώτη. εμείς εκτός του γεγονότος ότι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε, μιλάμε όταν μας παίρνει και όπου δεν μας παίρνει σφυράμε κλέφτικα, με ανακοινώσεις τύπου...θα μου επιτρέψεις να μην σχολιάσω. (τουλάχιστον ρε φίλε, πες κάτι. δεν είπαμε να του βρίσεις τη μάνα, αλλά κάνε μια δήλωση...πες τουλάχιστον ότι δεν νομίζω πως τέτοιου είδους εκφράσεις αρμόζουν στον ΥΠΟΙΚ γερμανίας. εκτίθει την χώρα του. κάτι τέλος πάντων). απο την άλλη πάλι, είμαστε και εντελώς ανίκανοι στο να μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα του οίκου μας. ξες...έσοδα, έξοδα που λέγαμε...αλλά βλέπεις, οι άνθρωποι δεν είναι νούμερα.

εκαναν κατι πολυ ποιο σοβαρο ισως και τραβηγμενο...

https://www.naftemporiki.gr/story/92...kata-baroufaki

υγ ελα λεμε ξυπνησε η επικαιροτητα χαχαχαχααχ να ξεκινησουμε μια καινουργια!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 12-03-15 στις 16:05

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP