συγνώμη, αλλά εγώ το ισότιμο μέλος το βλέπω μόνο ως εντελώς τυπικό όρο. μάλιστα θα έλεγα ότι μάλον είμαστε το σβέρκο της σφαλιάρας, όπου όλοι το βαράνε απλώς για διασκέδαση.
ο μοναδικός λόγος που ο βαρουφάκης δεν μιλάει, είναι πολύ απλά γιατί τους έχουμε ανάγκη και όχι επειδή προτιμά να κρατήσει επίπεδο. ας μην κοροιδεύομαστε σε αυτό τουλάχιστον. κοινός κάνει την παλαβή.
πραγματικά όμως εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι και απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνετε και εσείς. έχουμε μία κυβέρνηση που θα έσκιζε το μνημόνιο, θα βαρούσε τα νταούλια και οι άλλοι θα χόρευαν, ότι αυτομάτως θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ που κάποια απο τα στελέχη τους μάλιστα μας έλεγαν προεκλογικά να μην πάμε να τα πληρώσουμε, το ότι την επόμενη μέρα θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης, μπλα μπλα μπλα...
πείτε μου τι απο αυτά έγινε? κανένα. το κυριότερο όλων, ήταν ότι ο λαός τους ψήφισε για να δώσουν δρόμο τους ξένους. εμείς όχι μόνο δεν τους δώσαμε, ανεχόμαστε και την κοροιδία τους.
ξέρεις φίλε (είσαι και μεγαλύτερος), υπάρχουν στιγμές όπου η αξιοπρέπεια είναι μεγαλύτερη απο το συμφέρον και έρχεται πρώτη. εμείς εκτός του γεγονότος ότι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε, μιλάμε όταν μας παίρνει και όπου δεν μας παίρνει σφυράμε κλέφτικα, με ανακοινώσεις τύπου...θα μου επιτρέψεις να μην σχολιάσω. (τουλάχιστον ρε φίλε, πες κάτι. δεν είπαμε να του βρίσεις τη μάνα, αλλά κάνε μια δήλωση...πες τουλάχιστον ότι δεν νομίζω πως τέτοιου είδους εκφράσεις αρμόζουν στον ΥΠΟΙΚ γερμανίας. εκτίθει την χώρα του. κάτι τέλος πάντων). απο την άλλη πάλι, είμαστε και εντελώς ανίκανοι στο να μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα του οίκου μας. ξες...έσοδα, έξοδα που λέγαμε...αλλά βλέπεις, οι άνθρωποι δεν είναι νούμερα.