Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 52

Θέμα: LPG σε Μ3 Ε46

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντρέα συνεργάζομαι με έναν ηλεκτρολόγο που όταν ξεκίνησε η ιστορία με τα υγραέρια έκανε μαγαζί δικό του στην Βουλγαρία.Πολύ ψαγμένος-διαβασμένος έχει κάνει εγκατάσταση σε κάθε είδους αυτοκίνητα και έχω συζητήσει πολύ μαζί του.Θα τον ρωτήσω και για το Μ3 αν του έχει τύχει αλλά γενικά μου έχει τονίσει δυο πράματα.Το πρώτο σημαντικό βήμα του εγκαταστάτη είναι να επιλέξει το κατάλληλο κιτ (όχι απαραίτητα το ακριβότερο) αφού μελετήσει τα χαρακτηριστικά του κινητήρα και όχι να βάλει αμάσητο το κιτ που προτείνει η όποια εταιρία υγραερίου.Το δεύτερο πράμα είναι ο προγραμματισμός....Προσφορέ ς του τύπου το αφήνεις το πρωί το παίρνεις το απόγευμα πιθανότατα να έχουν ελλείψεις.Αν δεν φας ένα ντεπόζιτο με το laptop στην πρίζα στα μισά γκάζια στα φούλ στο cutoff σε ανηφόρα σε κόφτες σε κρύα εκκίνηση με συνεχές δούλεμα τους χάρτες μέχρι να στρώσει παντού δεν δίνεις το αυτοκίνητο.Έχει τύχει να παντρέψει πράματα από διάφορα κιτ (πνεύμονες,βαλβίδες,μπεκ κ.τ.λ) για να βγει αποτέλεσμα.Και θεωρείται δεδομένη η αύξηση 25-35% της κατανάλωσης σε αέριο.Σε κάθε περίπτωση ακόμα και να βρεθεί Μ3 που φοράει θα πρέπει να έχει κάνει κάποια ικανά χιλιόμετρα που να αποδεικνύουν την επιτυχία της εγκατάστασης.Αυτά από μένα και αν έχω νέα θα ενημερώσω

2. The Following 8 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

andreas_R (13-03-15), BILL007 (13-03-15), Dimimav (11-03-15), katsaraios (12-03-15), MINI_vag (12-03-15), nikos1400 (12-03-15), Vassilis ///M (12-03-15), wheelman (12-03-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP