Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: LPG σε Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ ημερησίως έγραφα περίπου 70-80 χιλιόμετρα, ενώ κάθε παρασκευή ξεπερνούσα τα 150-170.

δεν λέω, ώρες ώρες μου την έσπαγε αλλά όχι σε σημείο να σκεφτώ να ΧΑΛΑΣΩ ένα τέτοιο αυτοκίνητο για 1500¤ το χρόνο. καταρχήν θεωρώ πολύ επικίνδυνο να κουβαλάω μια κινητή βόμβα πίσω απο την πλάτη του παιδιού μου. και για όποιον με ρωτήσει, το 2007 είχε πέσει άλφα ρομέο 156 πάνω μου με 90 χιλιόμετρα, χωρίς να πατήσει φρένο. εγώ φρεναριστός στο φανάρι του σάνυ και βρέθηκα 10 μέτρα μπροστά. χώθηκα στην περίφραξη απο το απέναντι φυτώριο.

το αμάξι έγινε σμπαράλια απο πίσω. σιγά μην άντεχε η μποτίλια σε ένα τέτοιο χτύπημα. ούτε με σφαίρες και ας λέει όποιος θέλει ότι θέλει.

γενικά επίσης πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτών των αυτοκινήτων, δεν είναι η κατανάλωση. το πρόβλημα με αυτά είναι γενικά το ότι γράφουν χιλιόμετρα και όσο γράφουν τόσο πιο πολλά ζητάνε.

αν ήταν να το κυκλοφορώ για να κάνω την πλάκα μου, θα ήταν για να γλυτώσω μεγάλο μέρος της συντήρησης και σε δεύτερη μοίρα θα υπολόγιζα το κόστος καυσίμων.

μια μεγάλη περίοδο κυκλοφορούσα με ίμπιζα 1200. η εβδομαδιαία διαφορά σε καύσιμα ήταν περίπου 15¤. έτσι, τα έβαλα κάτω και είπα ότι αν δεν είχα Μ3, θα νοίκιαζα ένα Μ3 για 15 ¤ την εβδομάδα? φυσικά με τις μπάντες...ποιος δεν θα το έκανε άλωστε...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (11-03-15), diosak (12-03-15), Stunt Mike (10-03-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καραμπινατη περιπτωση....αλλο ενα θυμα της προπαγανδας του touba.
    Aντρεα το post No 18 με βρισκει συμφωνο.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP