Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: M135 vs Golf GTI

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    09-01-10
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Μηνύματα
    1.636
    Thanked
    4857
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sheriff Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτησω κατι υποθετικα και που δεν μπορει να γινει στο δρομο γιατι υπαρχουν και εμποδια και πανω απο ολα τρελο αγχος!
    Στην συγκεκριμενη περιπτωση που ειχε απλα οταν αρχισε να φευγει αν πατουσε το κουμπι στο on θα σωζοταν?
    Σιγα μην προλαβαινε! Εδω και με τα ηλεκτρονικα ON σε κατι περιεργα χασιματα εφευγε ο κ@λος στο Μ3 και μετα θυμοτανε οτι ειναι ενεργοποιημενο το συστημα ευσταθειας!
    Χαρακτηριστικα θυμαμαι, μερα βροχερη, την παρατεταμενη αριστερη οπως ερχεσαι απο παραλιακη και πας για πειραια (στο υψος που χωριζει για να πας για Συγγρου), μολις βρεθηκα κατω απο την γεφυρα, ο δρομος εκει εχει ενα χασιμο,ανωμαλια. Εκει λοιπον αυτο που με εσωσε ηταν η διορθωση με αναποδο, καθαρα απο θεμα τυχης και αντανακλαστικων, καθως το DSC παροτι ενεργοποιημενο, κοιμοταν κανονικα. Το αστειο ειναι οτι μετα την διορθωση, ξυπνησε και αρχισε να κανει τα δικα του αλλα τοτε ηταν πλεον αργα. Αν δεν ημουν και λιγο τυχερος θα το ειχαμε τετακαρει/καρφωσει καπου.
    Καλα και αγια τα ηλεκτρονικα αλλα μην περιμενετε θαυματα και ακαριαιες αντιδρασεις σε πολυ δυσκολες καταστασεις. Αλλλωστε μην ξεχνατε οτι ειναι βοηθηματα. Ο οδηγος συνεχιζει να παιζει τον πρωτο ρολο στην οδηγικη συμπεριφορα του αυτοκινητου.

  2. The Following 9 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (11-03-15), farmgeo (10-03-15), freddys (14-07-15), m3e36 (04-05-15), MINI_vag (11-03-15), m_power_lunatic (10-03-15), nik200 (10-03-15), pilot (10-03-15), Vassilis ///M (10-03-15)

  3. #2
    Εγγραφή
    28-12-12
    Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Μηνύματα
    1.616
    Thanked
    2111
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα και αγια τα ηλεκτρονικα αλλα μην περιμενετε θαυματα και ακαριαιες αντιδρασεις σε πολυ δυσκολες καταστασεις. Αλλλωστε μην ξεχνατε οτι ειναι βοηθηματα. Ο οδηγος συνεχιζει να παιζει τον πρωτο ρολο στην οδηγικη συμπεριφορα του αυτοκινητου.

    +1
    Έτσι ακριβώς!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP