
Αρχικό μήνυμα απο
rallakias
Το θεμα για το ποσα αλογα θα κερδισει με ενα remap ,δεν ειναι ποσα κυβικα ειναι αλλα ποσο ''πιεσμένο'' ειναι το μοτερ στην εργοστασιακη του εκδοση.
Εδω μιλάμε για ενα μοτερ το οποιο σε νορμαλ εκδοση (τόσα βγάζει και ο ανταγωνισμος) αποδίδει 170 αλογα.Για λογους μαρκετινγκ βγαινει και σε detuned εκδοση με 136 αλόγα.Το να πάει απο τα κανονικα 170 στα 220 αλογα με προγραμμα για 100αρα βενζινη δεν ειναι καθολου παραλογο.
Γιατι φαινεται περιεργο ενα τουρμπάτο μοτερ να πάρει +80 αλογα μονο με προγραμμα και δεν φαινεται περιεργο το να αποδίδει μονο 136 αλογα απο 1600cc ενω μιλάμε για τουρμπο μοτερ και ο ανταγωνισμος σε αντιστοιχα μοτερ βγάζει 180 ή και περισσοτερα αλογα?
Υ.Γ.Αντιστοιχο detuned μοτερ μπαινει και στα Audi A4 στα 1800cc-120Hp το οποίο μονο με προγραμμα κερδίζει +100 αλογα και φτάνει στα 220 .