η βαση πλεον έιναι η εξής
η βαση πλεον έιναι η εξής
I love Bmw machines
Bazil Van Sinner (11-03-15), BILL007 (25-02-15)
ακομη μια φωτο
I love Bmw machines
Bazil Van Sinner (25-02-15), BILL007 (25-02-15)
στην προηγ. φωτο το μαυρο κυλινδρακι ειναι υπευθυνο για την αναδιπλωση ειτε προκειται για χειροκινητο ειτε αναδιπλουμενο ηλεκτρικα καθρεπτη. Μια ακομη φωτο απο πανω και κοντινη στον κυλινδρο αυτο
I love Bmw machines
Στην αλλη μερια της βασης του καθρεπτη(αυτή πουχει τις 10ρες 6γωνες βιδες που βιδωνει στην πορτα) υπαρχουν 2 βιδες αστερακια και μια εξαγωνη 6ρα οπως φαινονται στη φωτο
I love Bmw machines
οι 2 ιδιες(ΝΟ1 & ΝΟ2) βιδες της προηγουμενης φωτος απο κοντα
I love Bmw machines
επίσης και η 6γωνη 6ρα βιδα(Νο 3 πριν 2 post)
I love Bmw machines
BILL007 (25-02-15)
Tις 3 τελευταιες βιδες παρολο που τις ξεβιδωσα δεν ξεχωρισε η βαση του καθρεπτη με το αλλο κομματι αναδιπλωσης παρολο που ετσι υπολογιζα(αλλιως γιατι να υπηρχαν εκει αυτες οι βιδες?)!Ισως ναθελε λιγο δύναμη αλλα δεν το δοκιμασα γιατι ειχε περασει η ώρα.....
Υ.Γ Τα γραναζακια που μουχες ρωτησει πρεπει ναναι στους ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεπτες μεσα στο μαυρο κυλινδρακι......
I love Bmw machines
Bazil Van Sinner (25-02-15)
πολύ για την εγχείρηση και την ανάλυση των κινήσεων,ήσουν κατατοπιστικότατος.
Ερώτηση,το κυλινδράκι που έχεις εσύ δουλεύσει σωστά?έχει σημείο τερμάτισμού?
Αν ναί και βάση της ανάλυσης μου κάνει για την δουλειά που το θέλω σωστά?
ps:δεν πρόλαβα να ανοίξω τον δικό μου σήμερα,αλλά με βοήθησε πολύ η εικόνα όποτε μάλλον αυριο θα το κάνω.
To κυλινδρακι που εχω στις φωτογραφιες ειναι απο χειροκινητα αναδιπλουμενο καθρεπτη ο οποιος δουλευει κανονικα.
Σε ηλεκτρικα αναδιπλουμενο καθρεπτη εξωτερικα οπτικα ιδιο ειναι αλλα εσωτερικα ο ηλεκτρικος πρεπει ναχει ηλεκτροκινητήρα σε συνδυασμό με γραναζάκια. Ο χειροκινητα αναδιπλουμενος πρεπει ναχει μονο γραναζακια!Θα προσπαθησω να το ανοιξω αυριο για να μαθουμε ακριβως.....
I love Bmw machines
Bazil Van Sinner (25-02-15)