Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: BMW E36 2,5 VANOS ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτα ειχα παρει εγω γιατι παρολο που ειναι κοντα-short μου αρεσε η σχεδιαση τους...https://www.ebay.de/itm/BMW-E36-E39-...item35e440c7f5

καμια 10αρια μερες κανανε να ερθουν και ηταν κομπλε με τις φλαντζες και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης οπως και η σχεδιαση τους οπως ειπα οπως και η τιμη τους...τοτε τα ειχε προσφορα 250ε στην πορτα μου...τωρα βλεπω ουτε καν στελνει ελλαδα αλλα αμα του στειλεις μυνημα μπορει να σου πει οτι τα στελνει...
    οντως! ωραια σχεδιαση...και με αυτα ειδες διαφορες στις χαμηλες η και ψηλες ειπες?

εγω γι αυτo σκεφτομαι.... https://www.ebay.com/itm/Stainless-R...0c715a&vxp=mtr

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AlexDK Εμφάνιση μηνυμάτων
    οντως! ωραια σχεδιαση...και με αυτα ειδες διαφορες στις χαμηλες η και ψηλες ειπες?

εγω γι αυτo σκεφτομαι.... https://www.ebay.com/itm/Stainless-R...0c715a&vxp=mtr
    οι προδιαγραφες των δικων μου ειναι για βελτιωση σε ολο το φασμα των στροφων αμα κανεις μεταφραση στην περιγραφη...βεβαια στο δρομο δεν καταλαβα και πολλα..μεχρι να ''καουν'' κανανε ωραιο μεταλλιζε ηχο.μετα απο 500 χλμ περιπου ο ηχος επανηλθε οπως ηταν με τα μαμα..και αυτο ειναι καλο γιατι δεν ηθελα θορυβο...
    αυτα που εβαλες ειναι τα μακροστενα...ειναι μονο για ψηλα...το θεμα ειναι χαμηλα τι θα κανουν...η τιμη βεβαια ειναι δελεαστικη αλλα γενικα τα φτηνα τα φοβαμαι και σαν ποιοτητα...
    εμενα παντως τα δικα μου οπως τραβαγε χαμηλα με τα μαμα ετσι παει και τωρα...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

3. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

AlexDK (26-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι προδιαγραφες των δικων μου ειναι για βελτιωση σε ολο το φασμα των στροφων αμα κανεις μεταφραση στην περιγραφη...βεβαια στο δρομο δεν καταλαβα και πολλα..μεχρι να ''καουν'' κανανε ωραιο μεταλλιζε ηχο.μετα απο 500 χλμ περιπου ο ηχος επανηλθε οπως ηταν με τα μαμα..και αυτο ειναι καλο γιατι δεν ηθελα θορυβο...
    αυτα που εβαλες ειναι τα μακροστενα...ειναι μονο για ψηλα...το θεμα ειναι χαμηλα τι θα κανουν...η τιμη βεβαια ειναι δελεαστικη αλλα γενικα τα φτηνα τα φοβαμαι και σαν ποιοτητα...
    εμενα παντως τα δικα μου οπως τραβαγε χαμηλα με τα μαμα ετσι παει και τωρα...
    καταλαβα leo μ καλυψες πληρως ευχαριστω!! κ εγω τ φοβαμαι αλλα μαλλον θ τα τσιμπησω μονο και μονο επειδη ειναι ιδια με τα supersprint (ελπιζω δλδ γτ μονο φωτο εχω δει) και λογω του οτι φαινεται να εχει καλες κριτικες και αναγραφει οτι ειναι κ ανοξειδωτο ατσαλι.

Οταν μπουν θα σας ενημερωσω!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP