Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: BMW E36 2,5 VANOS ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω τα εβαλα πανω. μεσαιες-υψηλες πηρε,χαμηλα δεν ειδα τεραστια διαφορα( ειχε λιγο ομως). Απ οτι ξερω τα μοτερ μας χαμηλα ειναι λιγο ψοφια.
    απλα επειδη εκανα και ανακατασκευη το μοτερ (ελατηρια πιστονιων κτλ) στα χαμηλα το μοτερ μου φαινεται λιγο καλυτερο.
    ναι ισως να ειναι ψωφια αλλα ισως να παιρνουν πολυ στα ψηλα (λογω vanos) και να νομιζουμε συγκριτικα οτι ειναι πεθαμενα μεχρι να μπει τ vanos. Απο ηχο ειχες καμοια αλλαγη?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αμα βαλετε μακρια χταποδια θα κρεμασει χαμηλα αλλα θα παρει λιγο ψηλα..
    εγω στο 328 επειδη φοραω εισαγωγη μ50 και εχασα χαμηλα-πηρα ψηλα (διορθωθηκε αυτο βεβαια με τον προγραμματισμο που του κανα και ξαναπηρε τη ροπη του χαμηλα ενω ψηλα πηρα 20 αλογα δυναμομετρημενα) του βαλα τα κοντα του sciedmann του γερμανου απο το ebay περισσοτερο για ανανεωση αλλα για να μη χασω χαμηλα..
    απο οτι εχω ακουσει μπαινουν και του 321 αλλα δεν καθονται κουτι..θελουν καποια πατεντα-ταιριασμα..παντως κανουν δουλεια μου χε πει ο μηχανικος μου ψηλα...οπως και τα supersprint τα οποια ειναι απλησιαστα σε τιμη...
    εξαρταται τι θες να κανεις που θες να παρεις και να χασεις...
    leo τ χταποδια π πηρες απο ebay ηταν οπως τα περιμενες κομπλε και χωρις εκπληξεις? κ περιπου ποσες μερες εκαναν ν ερθουν?( σ ρωταω γτ φοβαμαι την αξιοπιστια του ebay!)... 20 ηπ ειναι πολυ καλα..δλδ εισαι περιπου 215 δυναμομετρημενα τρ με εισαγωγη, φπε + χταποδια?

εγω γενικα δν εχω ιδιαιτερο θεμα οπως ειναι στ χαμηλα τ αμαξι αλλα δν θα ελεγα οχι σε πιο πολυ δυναμη/ηχο οταν παταω πιο ψηλα...

εχω βρει ρεπλικες supersprint στ ~200-300 ευρω (μαζι μ μεταφορικα, τ χταποδια κανουν μονο 100ε) απο top-rated seller στο ebay και αναγραφει οτι εινα απο Τ304 ανοξειδωτο ατσαλι και φαινονται αρκετα καλα. μαλλον θα παω ν τ τσιμπισω (κ ο θεος βοηθος ).

Αν την εχει πατησει κανενας ελπιζω ν μ σταματισει εγκαιρα !!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AlexDK : 25-02-15 στις 01:10

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP