Δεν μου κανει..Το εχω δει.Εγω θελω μοντελο σαν το δικο μου.
Αυτο ειναι καραμπινατο 88αρι..Δεν εχει καμια σχεση με τα μοντελα απο 93 εως 95.. Ευχαριστω παντως..
Δεν μου κανει..Το εχω δει.Εγω θελω μοντελο σαν το δικο μου.
Αυτο ειναι καραμπινατο 88αρι..Δεν εχει καμια σχεση με τα μοντελα απο 93 εως 95.. Ευχαριστω παντως..
Βασιλης (22-02-15)
Το 4χ4 έχει τουλάχιστον ένα χρόνο στο car (2500cc...) Το άλλο φαίνεται τεφαρίκι γι'αυτό και τσιμπιμένο, πολύ ωραίο σαλόνι και ζάντα και φαρδιά μούρη![]()
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5645020/
Για αυτο εδω τι λετε? Ειναι οντως του 2002 μοντελο..
E34 ψάχνει το παιδί
Detailing Madness
Βασίλη, όσο κι αν μου αρέσει κι εμένα το E34, πιστεύω ότι θα κάνεις πολύ καλή επιλογή παίρνοντας ένα E39. Δες το σαν το τελείωμα μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας. Για το αν είναι όντως του 2002, δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά είναι πανέμορφο.
Πήγαινε δες το, οδήγησέ το.
stef ο ίδιος είναι που ψάχνει, ο Βασίλης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PetrosD : 22-02-15 στις 10:33
A8hnaios (22-02-15), Vassilis ///M (22-02-15), Βασιλης (22-02-15)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Φαινεται να ειναι του 2002 απο οτι φαινεται αλλα ενα τσεκαρισμα με το vin του θα χρειαστει για να το επιβεβαιωσεις!!!!!!!!
σταλθηκε απο το υπερπεραν!!!!!!!!
Βασιλης (22-02-15)
Καλύτερα Ε39,πιο καλό και νεο αυτοκίνητο με καλύτερα μοτέρ και ποιότητα.Ίσως η καλύτερη πεντάρα απ όλες.Οωσδηποτε δέρματα γτ μια πεντάρα πρέπει να έχει δερμάτινο σαλόνι.Απο κει και πέρα κάθε έξτρα επιπλέον καλοδεχούμενο.Δεν έχω υπολογιστή να σου πρότεινα κανεν που πιστεύω θα είναι καλό.Σε Ε34 λίγα είναι τα καλά στο car και θα τα χρυσοπληρωσεις.Υπάρχει ένα εδώ τριπολη που πωλείται 520,υπάρχει και στο car,δεν ξέρω αν είναι καλό αλλα αν θες πάω να το δω.
Βασιλης (22-02-15)
E60 ευχαριστω..Ριχτου μια ματια αν μπορεις..
Αθηναιος σιγουρα ετσι θα γινει το 34αρι θα το φτιαξω..
Να πω τωρα την αμαρτια μου? Το 34αρι μου αρεσει περισσοτερο,ειναι μεσα στην καρδια μου.
Πιστευω οτι ειναι ποιοτικοτερο απο το 39 σε πλαστικα και σε παρεμφερη ηλεκτρολογικα..
Μου αρεσει η οδηγοκεντρικη θεση οδηγησης και η ταμπλουδαρα του..
Μου αρεσει που δεν τριζει τι πο τα,σε σχεση με 39αρια που εχουν δυο φιλοι τα οποια ψιλοτριζουν σε σημεια του δρομου που το 34 τα περνα σαν να πατα σε γυαλι..
Εχω δει πολλα 39αρια με θεματα στο abs και σε διαφορους αισθητηρες,που στο 34 απλα δεν υπαρχουν..
Αυτη την στιγμη στο ηλεκτρολογιο φιλου μου ειναι ενα 39αρι για επισκευη μοναδας abs και αλλο ενα για επισκευη μοναδας κλιματισμου..
Δεν θελω να το κατηγορησω και σιγουρα ειναι ποιο αθορυβο και ποιο ανετο,εξαλου για 39αρι με βλεπω, αλλα σαν το 34αρι που ειχα δεν προκειτε να ξαναβρω..
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το εχω παντα μεσα στην καρδια μου και οτι την πρεσα δεν θα την δει ποτε..Δυστηχως το χαρηκα μονο 1 χρονο και 15 μερες...
Ασχοληθηκα τοσο πολυ μαζι του γιατι ηταν χρυσος και το εκανα διαμαντι.
Το 36αρι που ειχα καποτε για σχεδον 10 χρονια, δεν ειδε την φροντιδα που ειδε το 34 σε 1 μηνα..Ολο μαζι του ασχολιομουν..
Ποσες φορες εβγαινα βραδια να χαζευω την μουριτσα του...Ποσα βραδια απλα καθομουν στην σαλοναρα του και ηρεμουσα...
Πειτε με κολημενο και οτι αλλο θελετε εγω δεν ντρεπομαι θα το πω,,μεχρι που φυλαγα τα σηματα του και του μιλαγα...
aristent (22-02-15), Bazil Van Sinner (22-02-15), micz (22-02-15), nikos valvetronic (22-02-15), Ptboul (24-02-15), tokiko (22-02-15)