Λοιπόν απάντηση που πήρα πριν λίγο από έμπορο-προμηθευτεί Bilstein αμορτισέρ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ VN7-4383/84 EINAI TO ΛΕΠΤΟ ΕΜΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ VE3-B506/507 EINAI TO XONTΡΟ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
ΤΙΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VN7-4383/84(εμπρος) BE3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 410euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
TIΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VE3-B506/07(εμπρος) ΒΕ3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 510euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
Άρα Μιχάλη εσύ πήρες τις χοντρομπούκαλες τις ενισχυμένες...
Την ίδια τιμή με την δικιά σου μου έδωσε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 16-02-15 στις 20:22
Bazil Van Sinner (16-02-15), BILL007 (16-02-15), Bitz (16-02-15)
Άρα Μιχάλη εσύ πήρες τις χοντρομπούκαλες τις ενισχυμένες...
Την ίδια τιμή με την δικιά σου μου έδωσε...[/QUOTE]
Ρε Βασίλη ξέρω καλά τι πήρα στο έγραψα παραπάνω
Εχω βαλει και φώτο. ....φαίνονται οτι είναι χοντρό καλάμι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 16-02-15 στις 21:12
Ρε Βασίλη έβαλα φωτο που δείχνει οτι είναι χοντρό καλάμι,με ρωτας αν είναι Β8 και κωδικούς. ......σου απανταω και σου γραφω και τους κωδικούς και μου λες οτι πηρα αυτα που εχω γράψει......τι θα ήθελες λοιπον να σου απαντήσω??
Τωρα αν είναι τα σωστά θα μας το πει ο μηχανικός την Τετάρτη όπως και με τις πρώτες βολτες θα γραψω και τις εντυπώσεις.θελω να δω τι διαφορα έχουν απο τα λεπτοκαλαμα που φοράω τώρα.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bitz (17-02-15)
Kαλοπατητα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bitz (17-02-15)
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε CABRIO E46 χαμηλωμένο (5,5-3,5)τα πίσω αμορτισέρ ειναι τα BE3-2698 η κάποιος άλλος κωδικός;είχα βάλει τετράδα bilstein πριν καμία διετία,έκανα ελάχιστα χιλιόμετρα και το πίσω αριστερά εχει πετάξει το λάδι και έχω μια υποψία ότι ίσως μπήκαν λάθος κωδικοί.
Παντός τα bilstein τα κίτρινα στο ε46 το τετραπορτο του πατέρα μου με τις 16 άρες ειναι εξαιρετικά,όπως και στου γαμπρού μου το κουπέ με τις 17αρες,στο δικό μου (cabrio με Hr 5,5-3,5 και 18αρες)ειναι σκέτη απογοήτευση το αμάξι κοπανάει.