Χμμμ. Αγόρασα και εγώ μια τετράδα αισθητήρες μεταχειρισμένους σε άλλο χρώμα από το χρώμα του αυτοκινήτου μου. Τους τρίψαμε ελαφρά με ένα πολύ ψιλό γυαλόχαρτο και τους επαναβάψαμε στο χρώμα του αυτοκινήτου μου. Δεν τους έχω κουμπώσει επάνω ακόμα και δεν ξέρω αν "βλέπουν" σωστά πάντως. Μόλις τους βάλω θα σε ενημερώσω![]()
BILL007 (15-05-10), Konstantinos E60 (15-05-10)
Παλι καλα που δεν εχω pdc! 200 για εναν αισθητηρα ε,αρκετα λεφτα.
Ουτε εγω ειχα στο αυτοκινητο μου εγκατεστημενο ρdc απλα επειδη ειχα αγορασει προφυλακτηρες με ετοιμες τις αναμονες και βρηκα κομπλε 8 μεταχειρισμενους αισθητηρες καλωδιωσεις και το mοdulακιΕπισης μιας και ο πολυδιακοπτης στο ταμπλο μου εχει το κουμπακι με τη λειτουργια του pdc και μιας και το ccc μου που ηρθε καινουργιο ετοιμο και κωδικοποιημενο απο τη siemens με τη λειτουργια του pdc ενεργοποιημενη ειπα να πειραματιστω λιγακι ως συνηθως χαχαχαχαχαχαχα
![]()
![]()
Τωρα για το αποτελεσμα...οψομεθα. Απο βδομαδα θα ξερουμε
![]()
χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 15-05-10 στις 16:31
Τι τρομερες τιμες ειναι αυτες;
Πωπωπω.
Σκεψου οτι με 120 εβαλα after market τοποθετημενο το οποιο συνεργαζεται και με την καμερα οπισθοπορειας και δειχνει και μετριξ τις αποστασεις στην οθονη.
Απαπαπαπα να σου καει αισθητηρας δηλαδη ειναι χειροτερο απο πολλαπλασιαστη.
Ρε αφτερ μαρκετ σε λεω.
Καμία διαφορά. κανονικό βάψιμο διπλής όπως όλα τα υπόλοιπα, μόνο που καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις κανονικό πιστόλι βαφής, γίνεται πιο εύκολα με αερογράφο (μικρότερο πιστόλι βαφής με μικρότερο μπεκ από τα κανονικά) για να πέσει λιγότερο χρώμα και βερνίκι, όσο ακριβώς χρειάζεται ....όχι ότι αν πέσει περισσότερο χρώμα δεν θα λειτουργεί σωστά...
Konstantinos E60 (22-05-10)
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Νικόλας. Αγόρασα 8 μεταχειρισμένους αισθητήρες (ήδη βαμμένους σε διαφορετικό χρώμα από το χρώμα του αυτοκινήτου μου) τους τρίψαμε πολύ απαλά, τους βάψαμε και "διαβάζουνε" μια χαρά τα εμπόδια... Ομολογώ πως είχα τις επιφυλάξεις μου, αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά. Γεια σου ρε Αντρίκο, πάλι έκανες το θαύμα σουΓι'αυτό άλλη φορά παιδιά, μεταχειρισμένους άφοβα, δουλεύουν μια χαρά!!!
Konstantinos E60 (22-05-10)
Εμφανιζεται κανονικα στην οθονη το αυτοκινητο οταν πατας το pdc?