Και κατεβασμένο από τη ράμπα..![]()
Και κατεβασμένο από τη ράμπα..![]()
την φωτογραφια του libaner...ανοιξε ενα αρχειο, να την εχεις προχειρη. Καποια στιγμη...θα βαλεις και την δικη σου.
Εννοείται αρχείο, αν και δε θέλω να το σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο..
![]()
Jimmys_Z (10-02-15)
Το λάστιχο που πατάει κατω το ελατήριο δεν σκέφτηκε ο μάστορας να το αλλάξει με το επάνω που εχει καταργήσει;.......διοτι το επάνω ειναι πιο παχύ και εχει την πλέον προστασία σε περίπτωση που τερματίσει η διαδρομή του ελατηρίου;
Jimmys_Z (10-02-15), Vassilis ///M (09-02-15)
Κώστα θα το κοιτάξω, αυτό δεν το ήξερα..
Όσο για τη διαδρομή της ανάρτησης και το "αγκάλιασμα" των ελατηρίων πίσω έχω επικοινωνήσει με την εταιρία και περιμένω άμεσα να μου απαντήσουν.
Απο τη στιγμή που το αμάξι το χαμηλώνεις και η διαδρομή μικραίνει
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Jimmys_Z (10-02-15)
Το ελατήριο είναι προοδευτικό και έτσι πρέπει να κάθεται πάνω στο αυτοκίνητο και οι σπείρες του περνάνε η μια μέσα από την άλλη "σε περίπτωση που κάτσει ελέφαντας πάνω στο αμάξι", όχι στη μέση αλλά στις άκρες (σας το λέω έπειτα από 4 τεχνικούς ελέγχους και επικοινωνία με την ίδια την εταιρία). Όσο για τη διαδρομή και το λάστιχο που αναφέρθηκε θα το ρωτήσω και θα το δοκιμάσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Μπροστά πάντως η μούρη είναι πολύ πιο δεμένη σε σχέση με πριν, πολύ καλύτερο τιμόνι, καλύτερα μπασίματα σε στροφιλίκια και γενικά αρκετά σφικτό χωρίς να τρίζει τίποτα!![]()
deepBLUE (07-04-15)
Επίσης εχτές συμπληρώθηκαν και πίσω αποστάτες 15mm, ακόμα καλύτερη εμφάνιση και πιο συμμετρικό με τη μούρη που φοράει αποστάτες 10mm! Τώρα περιμένω ακόμα και λαστιχάκια αντιστρεπτικών και μπαράκια ζαμφόρ γιατί δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ και θα ανεβάσω νέες φώτο!
wheelman (07-04-15)
Περιμένουμε τις εντυπωσεις ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue