Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 99

Θέμα: Ανάρτηση Z3

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα παίδες!
    Όλα καλά μέχρι χτες με το εργαλείο εώς ότου άρχισε να τρέμει το τιμόνι λες και είχε δονητή, μετά τα 70χμ/ω.
    Να τονίσω τα εξής: φοράω λάστιχα 225/50/16 μπρος-πίσω ολοκαίνουρια κοντινεταλ και μπροστά αποστάτες 6,5 χιλιοστά χωρίς αφαλό (χειλάκι-πατούρα-όπως αλλιώς το λένε)
    Πήγα σε λαστιχάδικο μήπως ήθελε ζυγοστάθμιση (το πιο πιθανό) και με το που έβγαλαν τη μπροστινή ζάντα τι να δω... το ελατήριο έγδερνε το λάστιχο!!! Επίσης ο αποστάτης που είχανε βάλει χωρίς αφαλό (χειλάκι-πατούρα-όπως αλλιώς το λένε) έβγαζε έξω τον τροχό με αποτέλεσμα να μη στηρίζεται στη βάση-οδηγό (5 χιλιοστά περίπου μόνο) και κυριολεκτικά έπλεε και στηριζόταν κατά κύριο λόγο στα μπουλόνια! Μίλησα με τους ... που αναλάβανε να μου φτιάξουν το αμάξι και μου είπαν να πάρω μεγαλύτερους αποστάτες. Πήρα μεγαλύτερους αποστάτες ( https://www.streetware.gr/product.aspx?id=4993 ) αυτούς συγκεκριμένα, λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί "μάλλον" δεν ήθελα να αλλάξω λάστιχα 600¤ και 3ων μηνών, καταλαβαίνεται. Όμως και πάλι τίποτα. Η τελευταία λύση μου λένε είναι να αλλάξω λάστιχα εμπρός και να βάλω 205/50/16.
    Άλλαξα λάστιχα (για δοκιμή και μόνο) και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με τους παλιούς αποστάτες. Εάν βάλω αυτούς που πήρα θα έχει μεγάλη διαφορά? Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή σχετικά?

Υ.Γ. Μα καλά, ο μ@λ@κ@ς ο ευθυγραμμισας και ο "μάστορας" που τα έβαλε δεν είδε ότι έχει πρόβλημα να μου το πει? Αφού ισχυρίστηκαν ότι το πήγαν και βόλτα....

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορεις να βάλεις και μεγαλύτερο αποστάτη αλλά ίσως θα πρέπει να βάλεις και πίσω .
    Όμως όταν το πας σε ειδικούς και κοιμούνται τι να πω .
    Αθήνα είσαι ;
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

3. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Jimmys_Z (07-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου είπανε ότι δε χρειάζεται για πίσω, ίσως εάν έβαζα μεγαλύτερο τότε μόνο.
    Και το πήγα σε γνωστό-φίλο ρε γαμώτο.
    Ναι Αθήνα είμαι, έξω από το κέντρο, προς Μαρούσι μεριά.... Δευτέρα θα το πάω και αλλού να το κοιτάξω, σε ένα συνεργείο που ασχολείται ΜΟΝΟ με ανάρτηση και ευθυγράμμιση στο Μενίδι, εκεί πάει και ένας φίλος το M3 που έχει.

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν πας σε κανα εξειδικευμενο bmw συνεργειο λεω εγω γιατι τα ''μαστορια'' μου φαινεται στο κανανε μπουρδελο...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

6. The Following 2 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

deepBLUE (07-02-15), Jimmys_Z (07-02-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmys_Z Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου είπανε ότι δε χρειάζεται για πίσω, ίσως εάν έβαζα μεγαλύτερο τότε μόνο.
    Και το πήγα σε γνωστό-φίλο ρε γαμώτο.
    Ναι Αθήνα είμαι, έξω από το κέντρο, προς Μαρούσι μεριά.... Δευτέρα θα το πάω και αλλού να το κοιτάξω, σε ένα συνεργείο που ασχολείται ΜΟΝΟ με ανάρτηση και ευθυγράμμιση στο Μενίδι, εκεί πάει και ένας φίλος το M3 που έχει.
    αμα εννοεις τον πουπακη ειναι εγγυηση αλλα λιγο ακριβος..

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

8. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

Jimmys_Z (07-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

leo328 σε συνεργείο bmw το πήγα και τις άλλαξα ( αν θες να μάθεις ποιο πες μου να σου στείλω pm )
    Για τον Πουπάκη στη Δημοκρατίας ξέρω πολύ καλά, εκεί άλλαξα τα συνεμπλόκ ψαλιδιών.
    Θέλω όμως να κοιτάξω και την ευθυγράμμιση και το λυψος γιατί πολύ φοβάμαι πως έπεσε πολύ μαϊμού παραμύθι και ιστορία και τελικά το ύψος το υπολογίσαμε με το μάτι.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

το αμαξι οπως το βλεπω στις φωτο, δεν πιστευω πως εχει κατεβει 4cm μπροστα! ακομα κατσικι δειχνει.
    οσο για τα ελατηρια που βρισκουν στο λαστιχο..και την λυση του 205 ελαστικου..απλα για γελια.

11. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (07-02-15), Jimmys_Z (07-02-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχει πάρει αρκετό καμπερ τόσο μπροστά όσο και πίσω και γι αυτό να βρίσκει και να χρειάζεται μικρότερο λάστιχο
    Σήμερα θα το τεστάρω καλά σε όλα τα επίπεδα οδηγικής συμπεριφοράς, όχι όρια πριν βεβαιωθώ πως όλα είναι οκ και δευτέρα θα κάνω έναν επανέλεγχο για το ύψος και την ευθυγράμμιση.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

να λες παλι καλα που στην γεφυρα του σεφ...δεν σου τερματισε-βρηκε καμια αναρτηση...να βρεθεις με τους γαυρους αγκαλια απο κατω.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αστα να πάνε, ήταν η πρώτη μου σκέψη μόλις τα είδα όλα αυτά.

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP