Σελίδα 15 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτη την εβδομαδα θα εχει πολυ greek bussiness ο bruno.
    Ετοιμος και ο 1ος greek 116i ecu για αποστολη. Συσκευασμενος και περιποιημενος για dhl !
    καταθεση εχει γινει μεσω τραπεζας απο την προηγουμενη πεμπτη.
    η μπαταρια δεν αποσυνδεθηκε την αφησα πανω κανονικα απλα ειχα ανοιχτο καπω και περιμενα κανενα 2ωρο να εχει κανει shut down οτιδηποτε στο αμαξι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 01-02-15 στις 21:20

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ημερο θηριο ετοιμο για την αφαιρεση ...

Κινητηρας με βγαλμενο ψευτοκαπακο , θεση εγκεφαλου μπροστα αριστερα

Εγκεφαλος με φυσες κατα την διαδικασια αφαιρεσης
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 01-02-15 στις 21:27

3. The Following 3 Users Say Thank You to Blacktan For This Useful Post:

chrisgiapz3 (01-02-15), isou (02-02-15), mrclouzo (01-02-15)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα θα τη στειλω μεσω ενος φιλου που εχει μια acs θα τον ρωτησω αυριο. Οσον αφορα τα καυσιμα 3χω 30000 και σχεδον σε ολα φουλαρο με shell v power. 2 φορες μηδενισα την καταναλωση την πρωτη ειχα 5.4 τωρα 5.8. Αμα το παταω τωρα με βλεπω για κανα 6.5. Μια φορα εβαλα ενα καθαριστικο στις 12000 εσυ βαζεις τπτ??και τελος εσυ δεν ρωτησες τιμη? για ρωτα τι θα σου πουν μηπως κανω κανα ψαλιδι!
    Και 6.5 να πάει η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή για τις επιδόσεις που θα έχει το αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι με κανονική οδήγηση μπορεί και να μειωθεί λίγο η κατανάλωση λόγω καλύτερης ροπής και άρα λιγότερης ανάγκης για πίεση του γκαζιού. Και εγώ v-power έβαζα για πολλά χιλιόμετρα αλλά η bp μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλύτερη. Καθαριστικό ούτε έβαλα ούτε θα βάλω ποτέ. Στην τάπα των καυσίμων άλλωστε το γράφει ξεκάθαρα, NO ADDITIVES. Απλά πρέπει να φουλάρουμε από αξιόπιστα πρατήρια και αν δεν κάνεις συχνά ταξίδια να φροντίζεις μια στο τόσο να το πλακώνεις αρκετά για να ανεβάζει θερμοκρασία το dpf και να καθαρίζει.
    Σε εμένα είπαν 500 ευρώ αλλά τόσο είπαν και στα παιδιά με την βενζίνη (f20 και f30). Αναλογικά πρέπει να μας χρεώσει 450 ευρώ.
    Γιατί δεν τους λέμε να μας κάνει καλύτερη τιμή? Εκτός του antonn είναι άλλα 3 αυτοκίνητα (μαζί με το δικό μου). Δεν θεωρείται σαν group buy? Άσε που παίζει να ενδιαφέρονται και άλλα μέλη.

Rides
    0

Προεπιλογή

Πιθανως για καποιους να εχει σημασια η πληροφορια που θα δωσω για τον υπολογισμο των μεταφορικων.
    Ο εγκεφαλος του 1.6 βενζινη ζυγιζει 1230 χλγραμμα
    Και οι διαστασεις του ειναι : 24 χ 20 χ 7
    Η DHL για ενα τετοιο δεμα μου ζητησε 100¤ (με φπα) για εγγυημενη παραδοση next day εως 12.00 το πρωι.

Ο κονιορδος ειναι ετοιμος λοιπον και περιμενει την DHL να τον παραλαβει...

6. The Following User Says Thank You to Blacktan For This Useful Post:

mrclouzo (01-02-15)

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και 6.5 να πάει η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή για τις επιδόσεις που θα έχει το αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι με κανονική οδήγηση μπορεί και να μειωθεί λίγο η κατανάλωση λόγω καλύτερης ροπής και άρα λιγότερης ανάγκης για πίεση του γκαζιού. Και εγώ v-power έβαζα για πολλά χιλιόμετρα αλλά η bp μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλύτερη. Καθαριστικό ούτε έβαλα ούτε θα βάλω ποτέ. Στην τάπα των καυσίμων άλλωστε το γράφει ξεκάθαρα, NO ADDITIVES. Απλά πρέπει να φουλάρουμε από αξιόπιστα πρατήρια και αν δεν κάνεις συχνά ταξίδια να φροντίζεις μια στο τόσο να το πλακώνεις αρκετά για να ανεβάζει θερμοκρασία το dpf και να καθαρίζει.
    Σε εμένα είπαν 500 ευρώ αλλά τόσο είπαν και στα παιδιά με την βενζίνη (f20 και f30). Αναλογικά πρέπει να μας χρεώσει 450 ευρώ.
    Γιατί δεν τους λέμε να μας κάνει καλύτερη τιμή? Εκτός του antonn είναι άλλα 3 αυτοκίνητα (μαζί με το δικό μου). Δεν θεωρείται σαν group buy? Άσε που παίζει να ενδιαφέρονται και άλλα μέλη.
    εγω μεσα ειμαι!εξαλλου ακομα δεν εκανα καταθεση.η τουλαχιστον να ειναι 500 με το πηγαινε ελα γιατι αμα βαλεις και την εξπρες αποστολη...600 παει

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Blacktan, ωραίος ο άσος με xenon και m bumpers . Η 7αρα έπεσε θύμα της κρίσης?
    Πρόσεξα ότι φοράς KN filter, να τους το πεις. Βασικά το remap που θα σου περάσουν αφορά εντελώς μαμά αυτοκίνητα και κανονικά πρέπει να γίνει individual remap στο dyno.

9. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Blacktan (01-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θυμα της κρισης δεν λες τιποτα φιλε ... του father ειναι αλλα παραμενει ακινητο 13 μηνες τωρα. Τωρα που αλλαξε η νομοθεσια για φπ θα το ξαναβγαλουμε εξω . Λογικα εντος 15νθημερου γιατι οσο καθετε αυτο το αμαξι τοσα προβληματα βγαζει.
    Πρεπει να δουλεψει και του αξιζει. Γιατι δεν ειναι αμαξι αλλα πολυθρονα με ροδες και ροπη να φανε και οι κοτες ...
    Εχω παει οδικως 3 φορες με αυτο κων/πολη και δεν ειχα καταλαβει ταξιδι..anyway !

Ναι εχω ενα knn drop in filter μεσα. Δεν πιστευω να παιζει ρολο. Θα τους ενημερωσω παντως και σε ευχαριστω για το remind. Το ειχα ξεχασει κιολας.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μια καλλιτεχνικη ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 01-02-15 στις 21:42

12. The Following 5 Users Say Thank You to Blacktan For This Useful Post:

chrisgiapz3 (01-02-15), isou (02-02-15), karavag116d (01-02-15), limnios.m3 e36 (02-02-15), mrclouzo (01-02-15)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιθανως για καποιους να εχει σημασια η πληροφορια που θα δωσω για τον υπολογισμο των μεταφορικων.
    Ο εγκεφαλος του 1.6 βενζινη ζυγιζει 1230 χλγραμμα
    Και οι διαστασεις του ειναι : 24 χ 20 χ 7
    Η DHL για ενα τετοιο δεμα μου ζητησε 100¤ (με φπα) για εγγυημενη παραδοση next day εως 12.00 το πρωι.

Ο κονιορδος ειναι ετοιμος λοιπον και περιμενει την DHL να τον παραλαβει...
    Χρήσιμες οι πληροφορίες
    Στα 100 ευρώ είναι και η ασφάλεια μέσα?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω μεσα ειμαι!εξαλλου ακομα δεν εκανα καταθεση.η τουλαχιστον να ειναι 500 με το πηγαινε ελα γιατι αμα βαλεις και την εξπρες αποστολη...600 παει
    Θες να τους ρωτήσεις ή να τους ρωτήσω? Η acs πόσα λεφτά ζήτησε και πότε θα είναι η ecu στο Βέλγιο?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θυμα της κρισης δεν λες τιποτα φιλε ... του father ειναι αλλα παραμενει ακινητο 13 μηνες τωρα. Τωρα που αλλαξε η νομοθεσια για φπ θα το ξαναβγαλουμε εξω . Λογικα εντος 15νθημερου γιατι οσο καθετε αυτο το αμαξι τοσα προβληματα βγαζει.
    Πρεπει να δουλεψει και του αξιζει. Γιατι δεν ειναι αμαξι αλλα πολυθρονα με ροδες και ροπη να φανε και οι κοτες ...
    Εχω παει οδικως 3 φορες με αυτο κων/πολη και δεν ειχα καταλαβει ταξιδι..anyway !

Ναι εχω ενα knn drop in filter μεσα. Δεν πιστευω να παιζει ρολο. Θα τους ενημερωσω παντως και σε ευχαριστω για το remind. Το ειχα ξεχασει κιολας.
    Κρίμα τέτοια αυτοκίνητα να τα τρώει η σκόνη, καταραμένη κρίση
    Κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο το ελεύθερο φίλτρο γιατί αλλάζει η παροχή του αέρα στον κινητήρα και άρα πρέπει να αλλάξουν ανάλογα κάποιες παράμετροι στο remap. Δεν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές αλλά κάποιο fine tuning σε σχέση με τα εντελώς μαμά ίσως το θέλει. Θα σου πουν καλύτερα οι ειδικοί της brp.
    Έχω και εγώ στο πρόγραμμα να βάλω m-bumpers και ίσως και μια αεροτομή. Κρατάνε ακόμα αξία, ειδικά ο μπροστά. Υπολογίζω κανά 800αρι με τοποθέτηση-βάψιμο (φυσικά μεταχειρισμένοι από ebay). Φιμέ φοράς εργοστασιακά?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρήσιμες οι πληροφορίες
    Στα 100 ευρώ είναι και η ασφάλεια μέσα?

Θες να τους ρωτήσεις ή να τους ρωτήσω? Η acs πόσα λεφτά ζήτησε και πότε θα είναι η ecu στο Βέλγιο?

Κρίμα τέτοια αυτοκίνητα να τα τρώει η σκόνη, καταραμένη κρίση
    Κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο το ελεύθερο φίλτρο γιατί αλλάζει η παροχή του αέρα στον κινητήρα και άρα πρέπει να αλλάξουν ανάλογα κάποιες παράμετροι στο remap. Δεν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές αλλά κάποιο fine tuning σε σχέση με τα εντελώς μαμά ίσως το θέλει. Θα σου πουν καλύτερα οι ειδικοί της brp.
    Έχω και εγώ στο πρόγραμμα να βάλω m-bumpers και ίσως και μια αεροτομή. Κρατάνε ακόμα αξία, ειδικά ο μπροστά. Υπολογίζω κανά 800αρι με τοποθέτηση-βάψιμο (φυσικά μεταχειρισμένοι από ebay). Φιμέ φοράς εργοστασιακά?
    100¤ ανευ ασφαλειας με φπα για next day εως 12.00
    Εχει next day εως τελος εργασιμης λιγο πιο φθηνα αλλα δεν θελω να χασω την μερα μηπως και μου τον γυρισουν πισω αυθημερον.

Το μυστικο ειναι για να πετυχετε οσο χαμηλοτερη χρεωση να μην ξεπερασει το δεμα το 1.5 κιλα.

Απο θεμα βαρους και περυτιληξης λογικα δεν το περναει εκτος αν βαλετε μισο κιλο χαρτια/κουτια για συσκευασια.

Οι εταιρειες ομως κανουν και ογκομετρηση με την μεθοδο
    Υψος χ πλατος χ μηκος (σε εκατοστα) / 5000 .
    Εαν το αποτελεσμα ειναι μεγαλυτερο του βαρους τοτε λαμβανουν υπ οψιν αυτο και σε χρεωνουν.
    Αν ειναι μικροτερο του βαρους τοτς λαμβανουν ως στοιχειο το βαρος.

Σελίδα 15 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP