Αν στα δειχνει μισα (κομμενα) και οχι ppp ειναι η επαφη της lcd οθονουλας! Πιθανως με σφυξιμο ή λασκαρισμα των βιδων του καντραν απο πισω να συνελθει!
Αν στα δειχνει μισα (κομμενα) και οχι ppp ειναι η επαφη της lcd οθονουλας! Πιθανως με σφυξιμο ή λασκαρισμα των βιδων του καντραν απο πισω να συνελθει!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (01-02-15)
σε κάποια φάση που μου τα έδειχνε θολά εμένα (αλλά χωρίς ppppppp) είχε καεί το λαμπάκι. το άλλαξα και όλα οκ...
Σε έμενα έχει αναλαμπές μια λειτουργεί μια όχι! τσέκαρα τις φισες και ολα οκ! Μάλλον θέλει άλλο καδραν!
Eλεγχο οι ψυχρες κολησεις πισω από την πλακετα θελουν και η μπλε μπριζα.
BILL007 (01-02-15), Panos 316T (31-01-15)
Σπρει επαφων αφου λυθει το καντραν και βγει το display ...
Κραταμε αναποδα το καντραν και ψεκαζουμε ελαφρα πισω απο τις επαφες αφηνουμε να στεγνωσει καλα και ξαναμονταρουμε..
Δοκιμασμενο και πετυχημενο παλιο tip
Kατι μαθαμε στα παλιοφορουμ πριν χρονια![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 30-01-15 στις 23:30
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
black arrow (31-01-15), compactM3 (31-01-15), Leonidas_E39 (10-02-15), Panos 316T (31-01-15)
Θα το δοκιμάσω και αυτό έκανα έναν έλεγχο τις φισες μήπως είναι λάσκα! θα το ξεμοντάρω και θα κάνω, γιατί πες οκ με την βενζίνη πάνω κάτω ξέρεις! Με την θερμοκρασία φοβάμαι! Όταν το προβώ σε αυτό το πείραμα θα ενημερώσω!
BILL007 (01-02-15), Leonidas_E39 (10-02-15), Ιωαννης (05-02-15)
Τελικα ήρθε η λυση ή μάλλον η απαντηση!δεν ηταν επαφες ηταν ο αισθητήρας! Μαζι με αυτό πάω για μοτερ, πέρασε νερα μεσα κ εγιναν γιαούρτι! Γιατί μου είχε ανεβάσει θερμοκρασία!
Panos 316T δεν ξέρω ακριβώς οτι μου πάνε, από το τηλέφωνο το άκουσα μάλλον ειχε κόψει κάτι μέσα σαν καδενα εκεντροφορου κ το έδειξε σαν ppppp στο καδραν! Η αλήθεια είναι ότι με τα κουλαδια που έχουμε στην περιοχή για συνεργεία κάνεις ότι σε φωτίσουν!.Αυτά μου είπαν! Μετα το μοτερ θα σου πω αν ειναι σίγουρα αυτά!