Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 46

Θέμα: BMW E36 2,5 VANOS ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν γραφει ετσι,δεν ειναι σοβαροι και φερεγγυοι....αλλα μηπως γραφει απλως "μαξιμουμ αποδοση κομπρεσορα 90-100hp?"" Αλλο πραγμα αυτο...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατι αλλο γι αυτους π εχουν φτιαξει εξατμιση....στα μαμα 325 πηγαινοντας απο μπροστα προς τα πισω στο σημειο που καταληγει το χταποδι, η σωληνα απο διπλη γινεται μονη και στενευει παρα πολυ και μετα ξανα διπλη οπου συνεχιζει προς τους καταλυτες μεχρι πισω κ.ο.κ ....

Εκεινο το σημειο που στενευει υποτιθεται κραταει συμπιεση η θ ειναι καλυτερα ν αυξηθει η διαμετρος γ να "ανασαινει" καλυτερα??

Στελνω φωτο ν καταλαβετε ποιο σημειο εννοω...στην ουσια ειναι αυτο αναμεσα σε καταλυτες κ χταποδι
    Attached Images Attached Images

Rides
    0

Προεπιλογή

??????????????

Rides
    0

Προεπιλογή

Tι εγινε, δεν ξερει κανενας??

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω φίλε μου απο εκει και πισω θα την άλλαζα με διπλή έως το τελικό καζανάκι......ώστε να δεις το αμάξι σου να απελευθερώνει την δύναμη του.......φυσικά με ενα καλό και αξιόπιστο προγραμμα! Ετσι οπως ειναι φρενάρει τα καυσαέρια και το μοτέρ επίσης!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω φίλε μου απο εκει και πισω θα την άλλαζα με διπλή έως το τελικό καζανάκι......ώστε να δεις το αμάξι σου να απελευθερώνει την δύναμη του.......φυσικά με ενα καλό και αξιόπιστο προγραμμα! Ετσι οπως ειναι φρενάρει τα καυσαέρια και το μοτέρ επίσης!
    ετσι πιστευω κι εγω..τελικα την ανοιξα τη διαμετρο σ εκεινο το σημειο...μωλις πριν λιγο τ πηρα απο τν εξατμισα! ακομα δεν τ εχω δοκιμασει να δω διαφορες..

ξερει κανεις που μπορω να βρω καλο χειροποιητο χταποδι γι αυτο το μοτερ? θελω τυπου supersprint αφου τ γνησια κοστιζουν 900ε!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Στο ebay υπάρχουν χταπόδια supersprint replicas. Εγώ ήδη έχω αρχίσει να μελετάω το θέμα κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθώ προς μακριά χταπόδια (longtube headers ), με ανάλογη μετατροπή στην ήδη χειροποίητη εξάτμιση. Επίσης, μια καλή πινελιά θα ήταν βάψιμο με κεραμική μπογιά.
    Εσύ που δεν έχεις E30, μπορείς να κοιτάξεις και τη λύση των κοντών χταποδιών (shorty headers).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PetrosD : 19-02-15 στις 01:43

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επίσης (επειδή δε μπορώ να κάνω edit, γράφω σε νέο μήνυμα), ένας φίλος μου είπε ότι και τα χταπόδια από 328 M52 (ανοξείδωτα) μπαίνουν. Τα έχει βάλει στο δικό του.

Περιοχή
    ΧΙΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω φιλε στο ιδιο μοτερ εχω βαλει χταποδια απο M3 e36 το 321.

Rides
    0

Προεπιλογή

Για το προηγουμενο που εκανα στην εξατμηση συστηνεται. Πρωτα ακουγοταν σαν να ζοριζοταν το μοτερ μ οταν παταγα ψηλες και ειχα αγχωθει μηπως επαιζε τιποτα μεσα. Μετα τ ανοιγμα της διαμετρου στο σημειο δν μ εχει ανυσηχισει τ μοτερ και ο ηχος ειναι πολυ πιο αγριος στο σημειο, σε κανει ν αναρωτιεσαι αν οντως γινεται αυτο αλλαζοντας ενα κομματι 10 εκατοστων στν εξατμιση αλλα ειναι λογικο οτι μπορει να ζοριστει το μοτερ αν το φρεναρουν τα καυσαερια.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PetrosD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ebay υπάρχουν χταπόδια supersprint replicas. Εγώ ήδη έχω αρχίσει να μελετάω το θέμα κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθώ προς μακριά χταπόδια (longtube headers ), με ανάλογη μετατροπή στην ήδη χειροποίητη εξάτμιση. Επίσης, μια καλή πινελιά θα ήταν βάψιμο με κεραμική μπογιά.
    Εσύ που δεν έχεις E30, μπορείς να κοιτάξεις και τη λύση των κοντών χταποδιών (shorty headers).
    να βαλω κοντα χταποδια η απο 328 δεν εχει νοημα..πανω κατω ιδια με τα δικα μου θα ειναι και εφοσον προκειται για το ιδιο μοτερ τι σημασια εχει το σασι? Κι εγω για long tube ψαχνομαι οπως στη φωτο. Καποια στιγμη θελω να ρωτησω τιμη και για χειροποιητα, θ κοιταξω και ebay καλη ιδεα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω φιλε στο ιδιο μοτερ εχω βαλει χταποδια απο M3 e36 το 321.
    βασιλη μωλις τωρα ειδα πως ειναι τα χταποδια m3 321. Ωραια φαινονται. Τα εβαλες εσυ η το πηρες ετσι το αμαξι? Σε ρωταω γτ εχω ακουσει οτι κρεμαει τ αμαξι στις χαμηλες με αυτα τ χταποδια. Τι διαφορες ειδες?

Στη φωτο ειναι τα supersprint. Replica + Original (polished)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AlexDK : 20-02-15 στις 21:46

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP