Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    17-01-10
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    1.024
    Thanked
    2300
    Rides
    1

    Wink

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς και ο προπονητής σας είχε επιλεκτική όραση για να ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία, πλην της φωτοβολίδας δίπλα στον Γλύκο (που για μένα αυτομάτως θα έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι, όπως και κάθε άλλο που γίνονται αντίστοιχες καφρίλες), είδες κάτι μεμπτό, είδες παίκτες του Ολυμπιακού να χτυπάνε τους αντιπάλους τους , είδες σεκιουριτάδες και λοιπά μέλη να χτυπάνε κάποιον, κοίτα στο βιντεάκι πιο πάνω τι γίνεται έξω από τη φυσούνα στην Τούμπα. Η βία όταν προέρχεται από αυτούς που πρώτοι θα έπρεπε να την κατακρίνουν, δηλαδή από τους παίκτες, είναι ανεκτή, γιατί είναι της δικής μας ομάδας? Τι θα σκεφτεί το τσογλανάκι το ανεγκέφαλο όταν βλέπει παίκτες να χτυπιούνται μεταξύ τους, ότι δεν πρέπει να κάνει επεισόδια? Και να σου πω και κάτι ακόμα γιατί εγώ αυτιά δεν έχω μάθει να χαϊδεύω, όλοι λένε για διαιτητικές εύνοιες, παρασκήνια κλπ κλπ , ότι έχουν σιχαθεί τον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρο και τον Μαρινάκη, δικαίωμα τους και γνώμη τους, γνώμη μου όμως προσωπική είναι ότι με τη σειρά μου έχω σιχαθεί να βλέπω την κουραδομαγκιά της Τούμπας, από παικτάκια της σειράς και το λέω ανοιχτά. Και το ξαναλέω, ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ! Εγώ έχω να θυμάμαι μπαλαδόρους στον Ολυμπιακό και όχι τσεκούρια, θύμισέ μου από πότε έχετε να δείτε παικταρά στον ΠΑΟΚ, από την εποχή του Κούδα μάλλον, από τους άλλους τι θυμάστε, τον Τουρσουνίδη, ή τον Γκαρσία? Σας έμειναν αξέχαστοι για την μπάλα που έπαιζαν? Όλος ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχει παρουσιάσει το θέαμα που έχω δει από τον Τζιοβάνι σε 10 μάτς. Στα ευρωπαϊκά ματς που πάει η μαγκιά τους? Εκεί μάλλον ξέρουν ότι δεν έχει χαδάκια αλλά πραγματική τιμωρία, έτσι?
    Φίλε Koyotte κι εσύ οπαδικά γυαλιά φοράς κι εμείς οπαδικά γυαλιά φοράμε από την στιγμή που είμαστε οπαδοί.
    Σε ξαναρωτάω όμως μιας και δεν απάντησες.
    Αυτά που έγιναν στο Καραισκάκης τιμωρούνται μόνο με 7.000 ευρώ;
    Βέβαια προφανώς και δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνία ως προς την φιλοξενία. όπως ακριβώς βέβαια ειρωνεύτηκε και ο Καράπαπας μετά το ματς της Τούμπας.
    Από εκεί και πέρα μας λες άλλα λογια να αγαπιόμαστε μιας και εγώ μπορώ να σου πω για το Fair play που δεν τήρησε ο Μανιάτης και γι αυτό του επιτέθηκε ο Κατσουράνης ή να σου πω και για το πέσιμο που έφαγε ο Στοχ από τον Φουστέρ (πάντα θέλω να το γράψω με Π, αλλά κρατιέμαι ) και τον έριξε κάτω και τιμωρήθηκε για αυτό ο Στοχ και πάει λέγοντας.
    Το γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για τα έκτροπα του, ενώ ο ολυμπιακός εξακολουθεί να χαιδεύεται από το σύστημα με αστεία πρόστιμα
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

    Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

  2. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

    Nino (11-01-15)

  3. #2
    Εγγραφή
    08-08-11
    Περιοχή
    χαιδαρι
    Ηλικία
    61
    Μηνύματα
    3.220
    Thanked
    7747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα......

  4. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

    deepBLUE (11-01-15)

  5. #3
    Εγγραφή
    26-12-09
    Περιοχή
    Κηφισια
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    7.458
    Thanked
    11958
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Α ρε μεγιστε Ιβιτς εφτιαξες σχολη για τα κοντρολ με το χερι

    Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ


    "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

  6. #4
    Εγγραφή
    26-12-09
    Περιοχή
    Κηφισια
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    7.458
    Thanked
    11958
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/...o.3245565.html



    Μου θυμισε τον μεγα Τοχουρογλου στην Λειβαδεια καποτε που πηγε να την διωξει και την εστειλε μεσα......

    Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ


    "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP