Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Φαίνεται καλή ευκαιρία για ανταλλακτικά ( Χρίστος ) αν το σπάει και δεν θέλει να το δώσει αποκλειστικά ολόκληρο... https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5905609/ ...αντε,μπας και παρει το ταμπλο με τις ποτηροθηκες,να γλιτωσει κανενα καλσον!!!
BILL007 (06-01-15), VanVIC (06-01-15), wheelman (06-01-15), Χρίστος (06-01-15)
Αρχικό μήνυμα απο aristent ...αντε,μπας και παρει το ταμπλο με τις ποτηροθηκες,να γλιτωσει κανενα καλσον!!! Πίσω φώρα facelift, μπροστινά xenon, έχει ψωμί
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Πίσω φώρα facelift, μπροστινά xenon, έχει ψωμί Δεν νομίζω να το σπάσει ... 5000 είναι αρκετά για ορισμένα μονο κομμάτια ...
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Δεν νομίζω να το σπάσει ... 5000 είναι αρκετά για ορισμένα μονο κομμάτια ... Εντάξει υπάρχει και φανοποιία και μηχανολογικά σασμάν και πίσω... Νομίζω άνετα καλύπτονται όλα...
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Πίσω φώρα facelift, μπροστινά xenon, έχει ψωμί εχει "ψωμι",αλλα απο τι πηρε φωτια???
Αρχικό μήνυμα απο aristent εχει "ψωμι",αλλα απο τι πηρε φωτια??? Δείχνει να πήρε πίσω απο την ασφαλειοθήκη, απο τις λίγες εικόνες που έχει η αγγελία...
aristent (07-01-15)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ