Follow us on:
Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή όχι, εμένα πάντως θα με ανησυχούσε. Σαν σπασμένο παρμπρίζ δείχνει. Ξαφνικά έγινε έτσι ή σταδιακά ;
Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή όχι, εμένα πάντως θα με ανησυχούσε. Σαν σπασμένο παρμπρίζ δείχνει. Ξαφνικά έγινε έτσι ή σταδιακά ; δεν ξερω Βαγγελη , απλα το ειδα, δεν ειναι δικο μου....απο περιέργεια ρωτώ , ειναι απο Μ4
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT δεν ξερω Βαγγελη , απλα το ειδα, δεν ειναι δικο μου....απο περιέργεια ρωτώ , ειναι απο Μ4 Ε ρώτα το Νίκο, αυτός έχει Μ4, θα ξέρει. Πάντως άμα κοιτάς και Μ4 (ααρε μπαγάσα...) κοίτα κι ένα Χ4 ώστε να έχεις όλα τα 4άρια Πάντως το Χ4 το περίμενα αλλιώς, μπροστά με απογοήτευσε. Θυμάσαι που το σχολιάζαμε πόσο ωραίο θα ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι πρώτες spy-photos ;
Z4 DCT (03-01-15)
Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Ε ρώτα το Νίκο, αυτός έχει Μ4, θα ξέρει. Πάντως άμα κοιτάς και Μ4 (ααρε μπαγάσα...) κοίτα κι ένα Χ4 ώστε να έχεις όλα τα 4άρια Πάντως το Χ4 το περίμενα αλλιώς, μπροστά με απογοήτευσε. Θυμάσαι που το σχολιάζαμε πόσο ωραίο θα ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι πρώτες spy-photos ; Εχεις δικιο, το Χ4 ειναι χαμηλότερο των προσδοκιών εμφανισιακά...
Bazil Van Sinner (03-01-15), VanVIC (03-01-15)
Κανονισμός του Φόρουμ