Καλησπερα κ καλή χρονια!
Ενδιαφερομαι για τον προφυλακτηρα και τους μασουπιεδες του m packet, γνωριζετε ποσο πάνε αυτα γνησια;
Ευχαριστω πολυ!
Καλησπερα κ καλή χρονια!
Ενδιαφερομαι για τον προφυλακτηρα και τους μασουπιεδες του m packet, γνωριζετε ποσο πάνε αυτα γνησια;
Ευχαριστω πολυ!
Καλύτερα να τα πάρεις μεταχειρισμένα, ψάξε στο ebay και όλο και κάτι θα βρεις. Καινούρια δεν ξέρω πόσο κάνουν, αλλά σίγουρα δεν θα είναι φθηνά.
Προφυλακτήρες μπρός πίσω και πλαινά
Αεροτομή πορτ παγκάζ? Ζάντες M pack?
Μέσα τιμόνι? Ουρανός γκρι?
Λεβιές ταχυτήτων?
Δεν είναι μόνο τα εξωτερικά φίλε μου
Detailing Madness
εγω γαι την 90 μου μασπιεδεσ προφυλακτηρασ πισω κομπλε εμπροσ μαζι με σιτες προβολακια και θολοι εμπρος μεροι και μεσαι ποδια μηχανης αντιπροσωποια γνησια με μια εκπτωση 1100 περιπου 900 μτχ αλλα θελεις και αλλα πραγματα οπως μου ειπε η αντιπρωσοποια αεραγωγοι φρενων εμπρος m και κατι αλλα πραγματα κομπλε ολο το σετ αντιπροσωποια 1600
Bazil Van Sinner (03-01-15), BILL007 (03-01-15)
αν φορας τον απλο προφυλακτηρα και θες να πας στον Μ και μιλω για τον μπροστινο τοτε δεν φτανει μονο να εχεις προφυλακτηρα γτ δεν ταιριαζει τπτ απο το παλιο.θελεις συν αλλες βασεις αλλους αεραγωγους αλλους θολους για να κουμπωνουν οι αεραγωγοι αλλη κεντρικη μασκα ψυγειου και αλλα προβολακια.αν τα βαλεις γνησια ολα αυτα ετοιμασου να φτασεις στο χιλιαρικο
mark e92 (03-01-15)