χμ, αρα δεν την εχεις αλλαξει ποτε αλλά τα χλμ σου απο την αλλη ειναι σχετικα λιγα. εγω να σκεφτεις αλλαξα τα μπροστινα αμορτισερ στα 71-72κ χλμ και αυτο γιατι αρχιζα να νιωθω το μπροστινο μερος πιο μαλακο κ οτι επαιρνε λιγο περισσοτερες κλισεις απ'οτι εκανε το αμαξωμα αρχικα..τωρα εχω μολις 80κ χλμ και τα πισω ειναι ακομα σε παρα πολυ κατασταση. γενικα απο κτεο κλπ μου εβγαιναν ολα κομπλε (αν κ γνωμη μου ειναι οτι μια αμορτισερομετρηση δεν δειχνει κατι, μονο ο οδηγος ή και ο συνοδηγος μπορει να καταλαβει τι παιζει οταν το αμαξι κινειται) αλλα δεν με ικανοποιουσε η συμπεριφορα του μπροστινου μερους.
αν θυμαμαι καλα, σε διαφημιση της η εταιρεια monroe ελεγε οτι πρεπει να αλλαζουμε αμορτισερ καθε 40κ-50κ χλμ ή 4 χρονια, πραγμα που μπορει καποιος να το παρει ως μπουσουλα αλλα οχι και να το δεσει κιολας.
ειχα αμαξι που το εδωσα με μανισια αμορτισερ κ ηταν ακομα τουμπανο. ειχα αμαξι που αλλαξα 4αδα πριν τα 40κ χλμ γτ ειχαν βγει τελειως off ενω ιδιο μοντελο κ χρονολογιας αμαξι που εχουμε ακομα στην οικογενεια εχει βγαλει σχεδον 80κ χλμ με την μανισια και ειναι ακομα μια χαρα...οποτε ειναι και τι ζορι εχουν τραβηξει, ποσο φορτωμα εχουν φαει, ποσο λακουβες κλπ κλπ.
εσυ κρινεις και αν θυμασαι οτι το 90αρι σου ηταν πολυ καλυτερο αποτι ειναι τωρα προχωρα αμεσα για αλλαγη αμορτισερ.

κ μετρα σε παρακαλω μηκος ελατηριων οταν το ξεμονταρεις, γτ προσπαθησα να βρω μ πακ ελατηρια αλλα τα εβρισκα με ιδιο κωδικο με τα δικα μου και δεν ξερω αν εχουν διαφορετικο μηκος ή οχι (φοραω D3 μπροστα και αυτα που μου πουλουσαν ως μ-πακ ηταν παλι D3 αλλα δεν μου ελεγαν το μηκος τους). ευχαριστω