κλαψ κλαψ βαλτε και τα αλλα...
κλαψ κλαψ βαλτε και τα αλλα...
![]()
Σας θεωρω απο αυτη τη στιγμη ηθικους αυτουργους,ναι ναι,για σας λεω Γιαννης,Στρατος,Χρηστος, ο 330 ess και τους υπολοιπους που αφου με βαλατε στα καρβουνα και με γυριζατε εναλαξ σιγοψηθηκα και πηγα και χωθηκα...
Απο αυτη την στιγμη ειμαι κατοχος ενος ifhone το οποιο στο κουτι του που μοιαζει με κολωνιαμου ειπαν οτι εχει ολα τα παρελκομενα..δεν μου γεμιζει το ματι!!!
Λοιπον και μεχρι τη στιγμη που θα το τουμπανιασουμε δωστε τις πρωτες πληροφοριες που θα πρεπει να ξερω!!! και το χρονο πρωτης φορτισης
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 13-05-10 στις 19:28
yannisv (13-05-10)
Καλορίζικο Γιάννη... Τα καλήτερα τώρα έρχονται.
Ξεκίνα με ένα 2ωρο φόρτιση και είσαι έτοιμος για τις επόμενες 5-6 μέρες. Πέρνα όλα σου τα τηλέφωνα κανονικά (θα πρότεινα με το χέρι αλλιώς μπορείς να κάνεις sync απο το outlook μέσα απο το i-tunes αν έχεις αποθηκεύσει εκεί απο προηγούμενο κινητο τις ρυθμίσεις)
Επίσης, αν το συνδέσες\ις με υπολογιστή και ανοίξει το i-tunes άστο να συγχρονιστεί (allow sync) αλλά μην το αφήσεις να κάνεις update (θα σου βγάλει: a newer version of software is available for your iphone... Do you want to update? ---- Πατάς όχι ή cancel). Αν κάνεις update θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά αλλά εμείς μετά ίσως να μήν μπορούμε να το "σπάσουμε"
Αυτά για την ώρα. Καλωσήρθες στον κόσμο του iphone. Εχω αλλάξει 2 και θα πάω και για τρίτο
Nino (13-05-10)
θελετε να ξανανεβασω τον οδηγο για το spirit? και τα καλυτερα repos????
Για να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία:
Ανοίγουμε τα settings, επιλέγουμε Wi-fi και το βάζουμε στο off. Το ξαναενεργοποιούμε μόνο όταν θέλουμε να μπούμε internet απο το Safari για να μην καίει άδικα μπαταρία.
Στα settings πάλι, εκεί που λέει brightness το ανοίγεις, βάζεις τον δείκτη στην μέση και επιλέγεις auto-brightness στο on.
Επίσης, settings, ανοίγεις το μενού general. Εκεί πας στην επιλογή bluetooth και την κλείνεις εκτός αν έχεις κάποιο handsfree που χρησιμοποιείς. Λίγο πιο κάτω (νομίζω οτι) γράφει location services. Το επιλέγεις και το βάζεις στο off. Λίγο πιο κάτω έχει επιλογή auto - lock. Βάλε το 5 λρπτά για παράδειγμα και επέλεξε πιο κάτω έναν κωδικό.
Επίσης, μέσα στο μενού general έχει μια επιλογή που λέει network. Εκεί βρίσκεται η επιλογή για το 3G, αν θές την κλείνεις και αργεί να στέιλει ελάχιστα τα μυνήματα και δεν έχεις τις υπηρεσίες 3G φυσικά και γλυτώνεις μπαταρία. Εγώ την έχω ανοιχτη και μου τρώει 1 μέρα μπαταρία παραπάνω.
Αυτά για την ώρα