Παιδες πηγε κανεις σε καμια εφορια ωστε να μας πει τι σημαινει
τελη με το μηνα που ειπαν πριν μερες στις ειδησεις?
Παιδες πηγε κανεις σε καμια εφορια ωστε να μας πει τι σημαινει
τελη με το μηνα που ειπαν πριν μερες στις ειδησεις?
Βutterfly effect...
andreas_R (18-12-14)
πιπεριες μαντολες...δεν εχουν βγαλει κανενα νομο...εχουν αλλα πραματα αυτοι να σχοληθουν...χεστηκαν για αυτο...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
andreas_R (18-12-14), Bazil Van Sinner (18-12-14)
Πήγα εχθές και έβγαλα τα τέλη του Δεκ 2014 = 55¤
Το τι θα γίνει για το 2015 (αν δηλ. μπορείς να πληρώνεις για όποιον μήνα θέλεις και όχι τους εναπομείναντες) δεν το γνώριζαν ούτε οι ίδιοι ακόμα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
andreas_R (18-12-14)
οτι να ναι!!!!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Ean καταθεσεις πινακίδες μεχρι 31/12/2014
ΔΕΝ πληρωνεις καθολου σημα !
Όταν θα πας να παρεις πινακίδες για κυκλοφορια μεσα στον χρονο που ερχεται θα πληρωσεις οσο απομενει μεχρι το ΤΕΛΟΣ του 2015 και όχι καποιους μηνες.
Ετσι λεει μεχρι τωρα η οδηγια που εχουν οι εφοριες.
Αρα με απλα λογια ΔΕΝ μπορούμε επιλεκτικα να προπληρώσουμε καποιους μηνες γιατι απλα δεν θα μπορουν αυτοι να ελεγξουν ποτε ληγει η πληρωμενη κυκλοφορια του καθενος.
Το ερωτημα που τίθεται και ρωτησα και εγω σε αυτους είναι :
''-Εάν πληρωσω το σημα ολου του 2015 μεχρι τις 31/12/2015 και τον Φεβρουαριο του 2015 αποφασισω να παω να καταθεσω τις πληρωμένες πλεον κυκλοφοριας πινακίδες, θα μου επιστραφουν με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τροπο τα χρηματα για το υπολοιπο του ετους που δεν θα κυκλοφορησω ;;''
Απαντηση :-'' Όχι δεν εχουμε καποια τετοια ενημερωση για επιστροφη χρηματων'', μου ειπαν....
Αυτά !!!
ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ κυριοι και κυριες μου !!
katrin_bmw (18-12-14)
Oχι Ανδρέα.Καταθέτεις και τζογάρεις ανάλογα τις κ@υλες τους.....
3 εκδοχές υπάρχουν με την καλύτερη να λειτουργήσουμε όπως η Ευρώπη δηλαδή όσους μήνες θέλουμε ,την περσυνή δηλαδή απο τότε που θα ξαναπάρεις τις πινακίδες μεχρι το τέλος της χρονιάς και η χειρότερη να μήν τις δώσουν καθόλου.
Ptboul (19-12-14)
ξερετε αν θα δωσουν παραταση για την καταθεση των πινακιδων?