Δεν αποκλείω τίποτα γιατί απλά δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου, αλλά αν μου το πήγαιναν στις 1000, πιστεύω ότι θα το αισθανόμουνα/άκουγα. Όλα παίζουν ανεξαρτήτου μάρκας & τιμής...-![]()
Δεν αποκλείω τίποτα γιατί απλά δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου, αλλά αν μου το πήγαιναν στις 1000, πιστεύω ότι θα το αισθανόμουνα/άκουγα. Όλα παίζουν ανεξαρτήτου μάρκας & τιμής...-![]()
Αν σου το ανεβαζαν στις 1000 θα το εβλεπες και στο στροφομετρο.. ε δεν νομιζω οτι μπορει κανεις "επισημος" να ισχυρισθει οτι αυτο που βλεπεις δεν ειναι πραγματικο αλλα αλλες ειναι οι στροφες...
Τεσπα οπως ειπε και ενας φιλος δουλευει? εχεις ξανα προβλημα? οχι ε τοτε τι τα θες και...
Φιλαρακι το καλο ειναι οτι σιγα σιγα μεγαλωνει ο αριθμος των χ3s αν ευκαιρησεις ελα σε καποια απο τις συναντησεις να γνωριστουμε και απο κοντα
φιλικα Γιαννης
Kostas_1 (17-05-10)
Τα στροφομετρα απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου εχουν αρκετη ακριβεια.
ο λογος ειναι οτι μετρανε απο αισθ. στροφαλου και δεν παιζει περιθοριο σφαλματος.
τωρα το πως απεικονιζεται στο εκαστοτε οργανο...ειναι μια αλλη ιστορια
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Μακάρι να μπορέσω κι εγώ, για να κάνουμε γνωματεύσεις (οι Έλληνες γιατροί...) & από κοντά!
Μέχρι τότε, όλοι οι κάτοχοι Χ3, Χ? ή γενικότερα BMWδάκηδες... είστε ευπρόσδεκτοι στο νέο social group of "X3ers"
Stamatis (17-05-10)
Με αφορμή το θρεντ αυτό κοίταξα το ρελαντί στο Χ3 σήμερα, το οποίο ειναι στις 900. Επειδή ομως το πηρα μεταχειρο δεν ξερω εαν ειχε κανει αναβάθμιση πριν την αγορά του από εμένα.
Δόξα τον Θεό!
Μετά από την επίσκεψη στο ιατρείο της AthensCar πριν 1 εβδομάδα & τόσες ώρες χασούρα για επέμβαση στον εγκεφάλο της X3 όλα μια χαρά...-![]()
πατάω σ αυτό το γενικό περι χ3 thread για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως βγαινουν και αν έχει βγαλει τα πίσω καθισματα (όχι την πλατη) για να καθαρίσει την εσωτερική πλευρα διοτι στη περιπτωσή μου πρεπει να εχει γινει κατι σαν την χωματερη Ανω Λιοσιων![]()
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις..μολις βρω χρόνο θα δοκιμάσω να δω τι θα καταφέρω..