Με αφορμή το θρεντ αυτό κοίταξα το ρελαντί στο Χ3 σήμερα, το οποίο ειναι στις 900. Επειδή ομως το πηρα μεταχειρο δεν ξερω εαν ειχε κανει αναβάθμιση πριν την αγορά του από εμένα.
Με αφορμή το θρεντ αυτό κοίταξα το ρελαντί στο Χ3 σήμερα, το οποίο ειναι στις 900. Επειδή ομως το πηρα μεταχειρο δεν ξερω εαν ειχε κανει αναβάθμιση πριν την αγορά του από εμένα.
Δόξα τον Θεό!
Μετά από την επίσκεψη στο ιατρείο της AthensCar πριν 1 εβδομάδα & τόσες ώρες χασούρα για επέμβαση στον εγκεφάλο της X3 όλα μια χαρά...-![]()
πατάω σ αυτό το γενικό περι χ3 thread για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως βγαινουν και αν έχει βγαλει τα πίσω καθισματα (όχι την πλατη) για να καθαρίσει την εσωτερική πλευρα διοτι στη περιπτωσή μου πρεπει να εχει γινει κατι σαν την χωματερη Ανω Λιοσιων![]()
Κουμπωτά είναι!Τα τραβάς με δύναμη και ξεκουμπώνουν!
Γιάννη, από που τραβάς τα καθίσματα, εαν ξερεις;
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις..μολις βρω χρόνο θα δοκιμάσω να δω τι θα καταφέρω..
Καλησπέρα σε όλους. Νέος στο forum και κάτοχος X3 E83 εδώ και 4 μήνες. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες για το πρόβλημα με το χειρόφρενο; Η αλήθεια είναι ότι κατά το δέσιμο, αλλά και κατά το λύσιμο ακούγεται ένας ήχος σαν να ξύνονται κάποια σύρματα μεταξύ τους...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Γιώργος
Χα.. δεσε το χειροφρενο και μετα κατεβα και κουνα το αμαξι να δεις πως θα κανει! τεσπα ειναι θορυβος απο τα συρματοσχοινα και τις δαγκανες, δεν το εχουν μονο τα Χ3 αλλα αρκετα μοντελα bmw (ντι μπεστεν κουαλιτατ..)
Λυση δεν υπαρχει και οτι σου πουνε ειδικα αν ειναι εκτος εγγυησης το αμαξι περι αναλιπανσης χειροφρενου μη το κανεις και λεφτα θα χασεις και ο θορυβος δεν θα φυγει.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις να ζεις μαζι του... εμενα βεβαια μου πηρε κανα δυο χρονια αλλα τωρα ποια ουτε το προσεχω...
Kostas_1 (20-07-11)