Ε90 320d 04/2008, φοράει εμπρός κιτ BMW performance brakes, χωρίς προβλήματα......
Sent from my HM NOTE 1W
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Πέτρο τώρα που το λες θυμήθηκα ότι το φρένα τα μαμά τα πούλησα σε έναν άσσο που ήταν από τα πρώτα μοντέλα 04-05 και δεν ταίριαζαν, ο μάστορας του παιδιού που τα πήρε του είπε ότι δεν ταιριάζουν επειδή τα πρώτα μοντέλα είναι βασισμένα στα Ε46. Μήπως κάτι τέτοιο παίζει και στα πρώτα Ε90?
Εμένα και αυτό μου φαντάζει απίθανο βέβαια.
Δεν ξέρω αν παίζει κάτι διαφορετικό στα si, στα οποία από ότι έμαθα τελευταία φοράνε αλουμινίου δαγκάνες.
Μόλις κοίταξα το BMWfans.info και οι κωδικοί από τα άκρα σε όλα τα e90 είναι ίδιοι.
Είμαι κατά 99.9% σίγουρος ότι μπαίνουν.
Βρήκες τι μτχ να μπαξεις?
απο μαγαζί στη Γερμανία που εξειδικεύεται σε ανταλλακτικά BMW μου ειπαν οτι μπάινει απροβληματιστα το κιτ για τον εμπρόσθιο άξονα σε όλα τα Ε90.
απο τον dealer μου εδώ στην Ελλάδα μου είπε οτι όντως δεν το δίνει βάσει πλαισίου το κιτ για το δικό μου αλλά δεν καταλαβαίνει γιατι να μην μπάινει. το πιο πιθανό είναι να κουμπώσει κανονικά.
το σκέφτομαι... αρκετά χρήματα
Για τα ματια του κόσμου ε?
διαβάζω και διβάζω σε Γερμανικά φόρουμ... τελικά το μπάινει δεν μπαίνει έχει να κάνει με το προγραμματισμό του DSC. απο το 2007 και μετά ανακοινώσανε το FRW 2 και απο το 2009 και μετά το FRW 3. στα 2006 φαίνεται να μην είναι εφικτός ο προγραμματισμός.
μηχανικά λοιπόν η εγκατάσταση είναι εφικτή... ψάχνω να βρω τι γίνεται ηλεκτρολογικά και αν έχει επιπτώσεις στη λειτουργία του DSC, DTC