Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βρε παλικάρια εννοείτε και το έγραψα κιόλας ότι ειναι καλό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας , ειναι καλό αν κάπου την πατήσαμε να ενημερώνουμε για να προστατέψουμε τους υπόλοιπους κλπ , μέχρι και να ανεβάζουμε DIY guides εφόσον το κατέχουμε.
    Τα φόρουμ έχουν βοηθήσει πολυ ώστε να ενημερωθεί ο καταναλωτής , να βρεθούν εύκολες λύσεις , να μη σπαταληθούν χρηματα για απλές βλάβες ή μετατροπές κλπ .
    Αυτό δεν αναιρεί όμως αυτά που έγραψα πιο πάνω .
    Γράφω πολλα χρόνια σε πολλα φόρουμ και διαβάζω και αλλα .
    Δεν ειναι γνώστης, αλλα φιλος της αυτοκίνησης και έχω παρατηρήσει ποσο εύκολα μια πρόταση - προτροπή λανθασμένη μπορεί να οικειοποιηθεί απ πολυ κόσμο και να δημιουργήσει προβλήματα .
    Δεν μιλάω καν για τις περιπτώσεις που προσπαθούν κάποιοι να προωθησουν προϊόντα και βάζουν φίλους μέλη να μιλήσουν με καλα λόγια απλά για να κάνουν τη δουλειά τους .
    Μιλάω για όλους εμάς που προτείνουμε λύσεις και ειμαστε ημιμαθείς .
    Εννοείτε ότι μπορεί να ειναι και σε συνεργεία ή αντιπροσωπείες η ημιμαθείς ή ακόμα κ κακοπροαίρετοι, και αυτό φυσικά μπορούμε να το μοιραστούμε .
    Μάθαμε πολλα απο τα φόρουμ . Μοιραστήκαμε εμπειρίες και κόσμος γλύτωσε λάθη λόγω ιστορικού , αλλα γράψαμε και πολλές ανακρίβειες που οδήγησαν σε επίσης αλλα λάθη κ επιλογές .
    Ζήτημα ειναι αν 5-10 άνθρωποι, που δεν ειναι επαγγελματίες ,στο φόρουμ έχουν μηχανολογικές γνώσεις οπως πχ ο turbo dog , pilot κλπ

Είμαι υπέρ στο να μοιραζόμαστε εμπειρίες . Οι περισσότεροι βέβαια δεν γράφουν τα προβλήματα τους και ποιες λύσεις δόθηκαν για αυτά , σαν ιστορικό για άλλους . Λίγος κόσμος μοιράζεται τις αστοχίες κ τα προβλήματα . Άλλοι γιατί βαριούνται ( οπως πχ εγώ ) άλλοι για να μη θίξουν το καμάρι τους κ.ο.κ.

Τέλος πάντων προσωπικά ζήτησα συγνώμη αλλα θεωρώ ότι την χρωστάω σε όλους , κ αν η παρακίνηση μου να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι θίγει κάποιους ας μην το πάρουν προσωπικά , δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα .

2. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

JiMk86 (29-11-14), Ptboul (02-12-14)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε παλικάρια εννοείτε και το έγραψα κιόλας ότι ειναι καλό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας , ειναι καλό αν κάπου την πατήσαμε να ενημερώνουμε για να προστατέψουμε τους υπόλοιπους κλπ , μέχρι και να ανεβάζουμε DIY guides εφόσον το κατέχουμε.
    Τα φόρουμ έχουν βοηθήσει πολυ ώστε να ενημερωθεί ο καταναλωτής , να βρεθούν εύκολες λύσεις , να μη σπαταληθούν χρηματα για απλές βλάβες ή μετατροπές κλπ .
    Αυτό δεν αναιρεί όμως αυτά που έγραψα πιο πάνω .
    Γράφω πολλα χρόνια σε πολλα φόρουμ και διαβάζω και αλλα .
    Δεν ειναι γνώστης, αλλα φιλος της αυτοκίνησης και έχω παρατηρήσει ποσο εύκολα μια πρόταση - προτροπή λανθασμένη μπορεί να οικειοποιηθεί απ πολυ κόσμο και να δημιουργήσει προβλήματα .
    Δεν μιλάω καν για τις περιπτώσεις που προσπαθούν κάποιοι να προωθησουν προϊόντα και βάζουν φίλους μέλη να μιλήσουν με καλα λόγια απλά για να κάνουν τη δουλειά τους .
    Μιλάω για όλους εμάς που προτείνουμε λύσεις και ειμαστε ημιμαθείς .
    Εννοείτε ότι μπορεί να ειναι και σε συνεργεία ή αντιπροσωπείες η ημιμαθείς ή ακόμα κ κακοπροαίρετοι, και αυτό φυσικά μπορούμε να το μοιραστούμε .
    Μάθαμε πολλα απο τα φόρουμ . Μοιραστήκαμε εμπειρίες και κόσμος γλύτωσε λάθη λόγω ιστορικού , αλλα γράψαμε και πολλές ανακρίβειες που οδήγησαν σε επίσης αλλα λάθη κ επιλογές .
    Ζήτημα ειναι αν 5-10 άνθρωποι, που δεν ειναι επαγγελματίες ,στο φόρουμ έχουν μηχανολογικές γνώσεις οπως πχ ο turbo dog , pilot κλπ

Είμαι υπέρ στο να μοιραζόμαστε εμπειρίες . Οι περισσότεροι βέβαια δεν γράφουν τα προβλήματα τους και ποιες λύσεις δόθηκαν για αυτά , σαν ιστορικό για άλλους . Λίγος κόσμος μοιράζεται τις αστοχίες κ τα προβλήματα . Άλλοι γιατί βαριούνται ( οπως πχ εγώ ) άλλοι για να μη θίξουν το καμάρι τους κ.ο.κ.

Τέλος πάντων προσωπικά ζήτησα συγνώμη αλλα θεωρώ ότι την χρωστάω σε όλους , κ αν η παρακίνηση μου να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι θίγει κάποιους ας μην το πάρουν προσωπικά , δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα .
    εγω φιλε δεν ξερω τιποτε,ουτε ειμαι σοβαρος ανθρωπος και ζω την ζωη μου μεσα στο fans!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Kazakos Garage (29-11-14), tokiko (29-11-14), vagmag (29-11-14), Βασιλης (01-12-14)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπαρχουν παραδειγματα προτροπης-παροτρυνσης απο μελη φορουμ προς αλλα μελη να ακολουθησουν σε μπαξιματα ακριβα και με συνεχη αναζητηση επιλυσης προβληματων μετεπειτα οχι μονο για να θεωρουνται γνωστες πρωτοποροι ειδημονες αλλα και για να πεισουν τον εαυτο τους οτι εχουν δικιο .
    Φυσικα ο καθενας οριζει την τσεπη του και ποσο "ανταγωνιστικος" ή συμπαθης θελει να ειναι....
    Η χαρα του επαγγελματια...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πλέον τα forum (αυτοκινητιστικά και μη) έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας...
    Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας...

Προσωπικά μέσα από το Fans αλλά και από άλλα παρόμοια έχω μάθει πολλά και το σημαντικότερο απ'όλα έκανα πολλούς και καλούς φίλους με κοινή αγάπη τα αυτοκίνητά μας!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 29-11-14 στις 12:09

7. The Following 6 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-11-14), Nick bmwlover (29-11-14), nikos1400 (29-11-14), Vasilis M3 (29-11-14), Βασιλης (03-12-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (29-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ζητάω και εγώ συγγνώμη στο Βασίλη BILL007 και στα υπόλοιπα παιδιά που τους είπα να βάλουν σιλικόνη στα λάστιχα!! Βασίλη συγγνώμη, όταν με πήρε τηλέφωνο ο Αλέξης και μου έκανε χημική ανάλυση κατάλαβα ότι η σιλικόνη δεν κάνει...
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=23298

9. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

BILL007 (29-11-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP