Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Ελαστικά μέρη περιποίηση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω το παρήγγειλα απο έδω :https://www.cleanyourcar.co.uk/zaino.../prod_476.html

που μου είπε ο Αλεξης. αν και λιγακι ακριβουτσικο και βαζουν και αρκετα μεταφορικα για ενα μπουκαλι.

2. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

alexm (02-12-14)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω το παρήγγειλα απο έδω :https://www.cleanyourcar.co.uk/zaino.../prod_476.html

που μου είπε ο Αλεξης. αν και λιγακι ακριβουτσικο και βαζουν και αρκετα μεταφορικα για ενα μπουκαλι.
    Εννοείται ότι δεν ψωνίζεις ένα μόνο προιόν από το cleanyourcar αλλά και γενικότερα από αυτά τα site
    Detailing Madness

4. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

BILL007 (02-12-14), tokiko (02-12-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Stef εχεις δικιο, τα γνωριζω αλλα αυτη τη στιγμη δεν χρειαζομουν κατι αλλο οποτε γιαυτο.

Ειναι ομως καποιοι οι οποιοι ετσι και αλλιως εχουν αρκετα μεταφορικά και 2 πραγματα να ψωνισεις και 3 και 5..

Χρεωνουν καποια παραπανω extra aditional item οχι οπως το πρωτο αλλα οταν απ το πρωτο κιολας προιον σου χρεωνει ακριβα μεταφορικα, τα επομενα μετα και τα μισα να ειναι π.χ για το καθε προιον που προσθετεις,

παλι στην τελικη ειναι ακριβα.

Οπως π.χ φερνω ενα παραδειγμα. ο Turner Motorsport η ECS Tuning που εχω ψωνισει αρκετα απο αυτους γιατι εχουν πολλα και ποιοτικα πραγματα για BMW και πολλες φορες αν θελεις εχουν και πραγματα που δεν μπορεις να τα βρεις αλλου.

Και αυτοι με την σειρα τους χρεωνουν αρκετα μεταφορικά ταριφα, ακομα και αν ψωνισεις ενα μικροσκοπικο φιλτρακι.

Δεν ξερω για ποιον λογο και αυτοι δεν κοιτανε να συνεργαστουν με αλλες μεταφορες, γιατι υπαρχει αρκετη μουρμουρα απο customers Κυριως απο UK αλλα και απο ολη την Ευρώπη.

Για Αμερικη δεν λεω γιατι αυτοι ειναι κοντα και κερδιζουν πολλα.

6. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

JiMk86 (06-12-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP