www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Nino (01-05-14)
Φανη τι παιχνιδια εχεις για πουλημα??
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Δεν ξερω δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Εχει σουπερ γραφικα σε σχεση με το 3 και πολυ πιο βολικο χειριστηριο. Αρκετα προχωρημενα features. Εχει πολλα αρνητικα ομως. Δεν υποστηριζει ακομα DLNA (δεν παιζει το "PS3 Media Server" δηλαδη για stream ταινιων απο το PC), καθε χειριστηριο εχει 70¤ (οσο θυμαμαι ποσες φορες πεταξα του 3 απο τα νευρα μου) καμερα αλλα 60¤, και δεν παιζει τιποτα απο τα οργανα του 3. Ξεχαστε guitar hero, dj hero κλπ. Μονο τα ακουστικα ειναι συμβατα. Οποτε κιθαρα, μικροφωνο, ντραμς, μικτης, buzzers δεν παιζουν και τα εχω να τα κοιταω.
Επειδη φετος τελειωνει ο αδερφος μου και θα επιστρεψει (εχει και αυτος PS3) σκεφτομαι να πουλησω το δικο μου PS3 και να κρατησουμε το δικο του για παιχνιδια τυπου buzz, guitar/dj hero κλπ. Για αυτο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τα παιχνιδια που θελω να δωσω, μερικα που ειχα στη λιστα σκεφτομαι να τα κρατησω γιατι θα αγορασω την αναβαθμιση για 4.
Επισης εχω το γνωστο τελικα προβλημα με τον ηχο. Για καποιο λογο το HDMI του PS4 μπερδευει την TV και αν δεν το ανοιξω (ή δεν τραβηξω το HDMI) δεν εχω ηχο στη τηλεοραση, Nova κλπ. Λενε πως θα διορθωθει με firmware που ΘΑ βγει.
Το PS4 στα 400¤ ειναι καλη αγορα, αν καποιος πουλησει συντομα το PS3 του. Αν περιμενει 1-2 χρονια θα εχει πατωσει τοσο πολυ η τιμη του 3 που δεν θα αξιζει το κοπο.
Λενε πως μετα το καλοκαιρι η εταιρια που εβγαζε τα καθε λογης Hero θα ξαναξεκινησει (βαρεσε κανονι αφου σε ενα χειμωνα τα εβγαλε ολα και δεν ειχαν κατι αλλο να βγαλουν) τιτλους για το 4. Επισης η Sony ειπε πως σε επομενο update θα υποστηριζει DLNA αφου δεν τους βγηκε το αντιπειρατικο τρικ. Αν γινει αυτο θα πουλησουμε και τα 2 PS3 αφου δεν θα χρειαζονται.
https://www.e-shop.gr/gran-turismo-6-p-PS3.01117
Ελα στα crazy sundays στα 20 ευρω !
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
BILL007 (23-11-14), harris (23-11-14), Leonidas_E39 (23-11-14), Nino (23-11-14), pilot (23-11-14)
Καλη προσφορα.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
παραγγέλθηκε!! Ευχαριστώ Νίκο!!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Leonidas_E39 (23-11-14), nikos1400 (23-11-14)
Το παρηγγειλα και εγω Νοκο Ευχαριστουμε!!!!!!!
nikos1400 (23-11-14)
Μεχρι σημερα νομιζω ουτε εξω ειχα δει τοσο χαμηλη τιμη.
Καποια προηγουμενη κυριακη το πηρα εγω στα 23. Καθυστερησε καμμια βδομαδα αλλα τελικα ηρθε.
Λοιπον αντε να παιξει και κανα ονλαιν. Εχει δυο τρια καινουρια πιστακια.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Leonidas_E39 (23-11-14), pilot (23-11-14)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Leonidas_E39 (23-11-14), TakisKal (25-11-14)
Kazakos Garage (23-11-14), Leonidas_E39 (23-11-14), VanVIC (23-11-14)