Σελίδα 86 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 36768485868788 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 851 έως 860 από 902

Θέμα: PS3..!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη εμπαξα PS4 μολις επιστρεψω τη Κυριακη θα κανω μια λιστα με PS3 παιχνιδια original προς πωληση, και μαλλον και το PS3. Οποιος θελει στελνει πμ
    Πες μου τη γνώμη σου αν άξιζε η μετάβαση απο το 3 στο 4 γιατί προσωπικά,πιστεύω πως ναι μεν εχει κάποιες πιο προχωρημένης λειτουργείες αλλα δεν αξιζει το κόπο.
    Για να μη μιλήσω για το playstation plus που είναι μεγάλη μούφα .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Nino (01-05-14)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φανη τι παιχνιδια εχεις για πουλημα??

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν ξερω δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Εχει σουπερ γραφικα σε σχεση με το 3 και πολυ πιο βολικο χειριστηριο. Αρκετα προχωρημενα features. Εχει πολλα αρνητικα ομως. Δεν υποστηριζει ακομα DLNA (δεν παιζει το "PS3 Media Server" δηλαδη για stream ταινιων απο το PC), καθε χειριστηριο εχει 70¤ (οσο θυμαμαι ποσες φορες πεταξα του 3 απο τα νευρα μου) καμερα αλλα 60¤, και δεν παιζει τιποτα απο τα οργανα του 3. Ξεχαστε guitar hero, dj hero κλπ. Μονο τα ακουστικα ειναι συμβατα. Οποτε κιθαρα, μικροφωνο, ντραμς, μικτης, buzzers δεν παιζουν και τα εχω να τα κοιταω.

Επειδη φετος τελειωνει ο αδερφος μου και θα επιστρεψει (εχει και αυτος PS3) σκεφτομαι να πουλησω το δικο μου PS3 και να κρατησουμε το δικο του για παιχνιδια τυπου buzz, guitar/dj hero κλπ. Για αυτο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τα παιχνιδια που θελω να δωσω, μερικα που ειχα στη λιστα σκεφτομαι να τα κρατησω γιατι θα αγορασω την αναβαθμιση για 4.

Επισης εχω το γνωστο τελικα προβλημα με τον ηχο. Για καποιο λογο το HDMI του PS4 μπερδευει την TV και αν δεν το ανοιξω (ή δεν τραβηξω το HDMI) δεν εχω ηχο στη τηλεοραση, Nova κλπ. Λενε πως θα διορθωθει με firmware που ΘΑ βγει.

Το PS4 στα 400¤ ειναι καλη αγορα, αν καποιος πουλησει συντομα το PS3 του. Αν περιμενει 1-2 χρονια θα εχει πατωσει τοσο πολυ η τιμη του 3 που δεν θα αξιζει το κοπο.

Λενε πως μετα το καλοκαιρι η εταιρια που εβγαζε τα καθε λογης Hero θα ξαναξεκινησει (βαρεσε κανονι αφου σε ενα χειμωνα τα εβγαλε ολα και δεν ειχαν κατι αλλο να βγαλουν) τιτλους για το 4. Επισης η Sony ειπε πως σε επομενο update θα υποστηριζει DLNA αφου δεν τους βγηκε το αντιπειρατικο τρικ. Αν γινει αυτο θα πουλησουμε και τα 2 PS3 αφου δεν θα χρειαζονται.

5. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

deepBLUE (01-05-14), TakisKal (25-11-14)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://www.e-shop.gr/gran-turismo-6-p-PS3.01117

Ελα στα crazy sundays στα 20 ευρω !

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

7. The Following 5 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

BILL007 (23-11-14), harris (23-11-14), Leonidas_E39 (23-11-14), Nino (23-11-14), pilot (23-11-14)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλη προσφορα.
    H ζωη ειναι μικρη......
    Driftare περισσοτερο!!!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

παραγγέλθηκε!! Ευχαριστώ Νίκο!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

10. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Leonidas_E39 (23-11-14), nikos1400 (23-11-14)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το παρηγγειλα και εγω Νοκο Ευχαριστουμε!!!!!!!

12. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

nikos1400 (23-11-14)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μεχρι σημερα νομιζω ουτε εξω ειχα δει τοσο χαμηλη τιμη.
    Καποια προηγουμενη κυριακη το πηρα εγω στα 23. Καθυστερησε καμμια βδομαδα αλλα τελικα ηρθε.
    Λοιπον αντε να παιξει και κανα ονλαιν. Εχει δυο τρια καινουρια πιστακια.

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

14. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (23-11-14), pilot (23-11-14)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Εχει σουπερ γραφικα σε σχεση με το 3 και πολυ πιο βολικο χειριστηριο. Αρκετα προχωρημενα features. Εχει πολλα αρνητικα ομως. Δεν υποστηριζει ακομα DLNA (δεν παιζει το "PS3 Media Server" δηλαδη για stream ταινιων απο το PC), καθε χειριστηριο εχει 70¤ (οσο θυμαμαι ποσες φορες πεταξα του 3 απο τα νευρα μου) καμερα αλλα 60¤, και δεν παιζει τιποτα απο τα οργανα του 3. Ξεχαστε guitar hero, dj hero κλπ. Μονο τα ακουστικα ειναι συμβατα. Οποτε κιθαρα, μικροφωνο, ντραμς, μικτης, buzzers δεν παιζουν και τα εχω να τα κοιταω.

Επειδη φετος τελειωνει ο αδερφος μου και θα επιστρεψει (εχει και αυτος PS3) σκεφτομαι να πουλησω το δικο μου PS3 και να κρατησουμε το δικο του για παιχνιδια τυπου buzz, guitar/dj hero κλπ. Για αυτο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τα παιχνιδια που θελω να δωσω, μερικα που ειχα στη λιστα σκεφτομαι να τα κρατησω γιατι θα αγορασω την αναβαθμιση για 4.

Επισης εχω το γνωστο τελικα προβλημα με τον ηχο. Για καποιο λογο το HDMI του PS4 μπερδευει την TV και αν δεν το ανοιξω (ή δεν τραβηξω το HDMI) δεν εχω ηχο στη τηλεοραση, Nova κλπ. Λενε πως θα διορθωθει με firmware που ΘΑ βγει.

Το PS4 στα 400¤ ειναι καλη αγορα, αν καποιος πουλησει συντομα το PS3 του. Αν περιμενει 1-2 χρονια θα εχει πατωσει τοσο πολυ η τιμη του 3 που δεν θα αξιζει το κοπο.

Λενε πως μετα το καλοκαιρι η εταιρια που εβγαζε τα καθε λογης Hero θα ξαναξεκινησει (βαρεσε κανονι αφου σε ενα χειμωνα τα εβγαλε ολα και δεν ειχαν κατι αλλο να βγαλουν) τιτλους για το 4. Επισης η Sony ειπε πως σε επομενο update θα υποστηριζει DLNA αφου δεν τους βγηκε το αντιπειρατικο τρικ. Αν γινει αυτο θα πουλησουμε και τα 2 PS3 αφου δεν θα χρειαζονται.
    Άλλο ένα θέμα βασικό σε σχέση με το 3 είναι πως στο 4για να παίξεις διαδικτυακά πρέπει να πληρώσεις

Καλύτερα το 3 για μένα ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

16. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Leonidas_E39 (23-11-14), TakisKal (25-11-14)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεχρι σημερα νομιζω ουτε εξω ειχα δει τοσο χαμηλη τιμη.
    Καποια προηγουμενη κυριακη το πηρα εγω στα 23. Καθυστερησε καμμια βδομαδα αλλα τελικα ηρθε.
    Λοιπον αντε να παιξει και κανα ονλαιν. Εχει δυο τρια καινουρια πιστακια.

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    έτσι έτσι..σκουριάσαμε!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

18. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Kazakos Garage (23-11-14), Leonidas_E39 (23-11-14), VanVIC (23-11-14)

Σελίδα 86 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 36768485868788 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP