Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκινάς απο τα εύκολα.
    Γρασάρισμα τον μηχανισμο του γρύλου καθώς και τα περιφερειακά του εξαρτήματα και επίσης βάλε στις τσιμόυχες των πορτών λίγο σπρέυ σιλικόνης (θα γίνει λίγο χάλια στην αρχή το τζάμι αλλά το καθαρίζεις).

Κατα μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα σου θα λυθεί.Αν όχι τότε πάς για καινούργιο μοτεράκι παραθύρου
    αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι όταν πατάω το διακόπτη στη δεύτερη σκάλα και τον κρατάω πατημένο δεν κολλάει πουθενά. κολλάει μόνο όταν τον πατήσω στη δεύτερη σκάλα και τον αφήσω. αντί να ανέβει ως το τέρμα ανεβαίνει ως τη μεση και σταματαει. και μετα πρεπει να τον ξαναπατησω. φοβάμαι οτι είναι το μοτεράκι και μάλλον δε θα κάνω τιποτα με το σπρευ σιλικόνης....

2. The Following User Says Thank You to VasilisG85 For This Useful Post:

YiorgosXania (22-11-14)

Περιοχή
    https://t.me/pump_upp
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VasilisG85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι όταν πατάω το διακόπτη στη δεύτερη σκάλα και τον κρατάω πατημένο δεν κολλάει πουθενά. κολλάει μόνο όταν τον πατήσω στη δεύτερη σκάλα και τον αφήσω. αντί να ανέβει ως το τέρμα ανεβαίνει ως τη μεση και σταματαει. και μετα πρεπει να τον ξαναπατησω. φοβάμαι οτι είναι το μοτεράκι και μάλλον δε θα κάνω τιποτα με το σπρευ σιλικόνης....

Δοκίμασα αυτό στο βίντεο, με λιγο λάδι τις αρθρώσεις και σιλικόνη απο πάνω στο τζάμι, αλλά του συνοδηγού πάλι σε ενα σημείο την μια κολλάει και την άλλη δεν κολλάει... τι λέτε να το ξηλώσω πάλι?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VasilisG85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη πριν αλλαξεις μηχανισμο παραθυρου δοκιμασε να αλλαξεις και το νουμερο 2 απο την παρακατω φωτογραφια. Ειναι πολυ φτημα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις. Ειναι 2 πλαστικα κοματια τα οποια τσουλανε μεσα στις ραγες του μηχανισμου και σπανε σχετικα ευκολα, κολαει ο μηχανισμος ο οποιος νομιζει οτι βρηκε εμποδιο και σταματαει αυτοματα. Ψαχνοντας κατι αλλο βρηκα τυχαια αυτα τα ανταλλακτικακια και σε θυμηθηκα, αν εισαι Θεσσαλονικη στα χαριζω να δοκιμασεις.
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 22-11-14 στις 19:50
    quattro ist fur sissies

5. The Following 2 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (22-11-14), HLIAS - E36 (06-04-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη πριν αλλαξεις μηχανισμο παραθυρου δοκιμασε να αλλαξεις και το νουμερο 2 απο την παρακατω φωτογραφια. Ειναι πολυ φτημα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις. Ειναι 2 πλαστικα κοματια τα οποια τσουλανε μεσα στις ραγες του μηχανισμου και σπανε σχετικα ευκολα, κολαει ο μηχανισμος ο οποιος νομιζει οτι βρηκε εμποδιο και σταματαει αυτοματα. Ψαχνοντας κατι αλλο βρηκα τυχαια αυτα τα ανταλλακτικακια και σε θυμηθηκα, αν εισαι Θεσσαλονικη στα χαριζω να δοκιμασεις.

μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτό που λες, γιατί μου το έκανε από τη στιγμή που άλλαξα τζάμι (μου είχαν σπάσει το τζάμι και μου κλέψανε τα κινητά που είχα μέσα). Ίσως να έσπασαν αυτά τα πλαστικά, σωστός, θα το κοιτάξω....

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωραίος...!!!

Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP