aggelosmk2 (20-11-14)
YiorgosXania (22-11-14)
Ξεκινάς απο τα εύκολα.
Γρασάρισμα τον μηχανισμο του γρύλου καθώς και τα περιφερειακά του εξαρτήματα και επίσης βάλε στις τσιμόυχες των πορτών λίγο σπρέυ σιλικόνης (θα γίνει λίγο χάλια στην αρχή το τζάμι αλλά το καθαρίζεις).
Κατα μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα σου θα λυθεί.Αν όχι τότε πάς για καινούργιο μοτεράκι παραθύρου
-------------------
αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι όταν πατάω το διακόπτη στη δεύτερη σκάλα και τον κρατάω πατημένο δεν κολλάει πουθενά. κολλάει μόνο όταν τον πατήσω στη δεύτερη σκάλα και τον αφήσω. αντί να ανέβει ως το τέρμα ανεβαίνει ως τη μεση και σταματαει. και μετα πρεπει να τον ξαναπατησω. φοβάμαι οτι είναι το μοτεράκι και μάλλον δε θα κάνω τιποτα με το σπρευ σιλικόνης....
YiorgosXania (22-11-14)
Βασιλη πριν αλλαξεις μηχανισμο παραθυρου δοκιμασε να αλλαξεις και το νουμερο 2 απο την παρακατω φωτογραφια. Ειναι πολυ φτημα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις. Ειναι 2 πλαστικα κοματια τα οποια τσουλανε μεσα στις ραγες του μηχανισμου και σπανε σχετικα ευκολα, κολαει ο μηχανισμος ο οποιος νομιζει οτι βρηκε εμποδιο και σταματαει αυτοματα. Ψαχνοντας κατι αλλο βρηκα τυχαια αυτα τα ανταλλακτικακια και σε θυμηθηκα, αν εισαι Θεσσαλονικη στα χαριζω να δοκιμασεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 22-11-14 στις 19:50
quattro ist fur sissies
BILL007 (22-11-14), HLIAS - E36 (06-04-15)
Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα e36 sedan και θέλω να βάλω προσκέφαλα στις πίσω θέσεις , αλλά έχω βρει προσκέφαλα από coupe.Εμφανησιακά είναι ίδια.... Ξέρετε αν ταιριάζουν?![]()
αγγελε πριν 2 χρονια ειχα αλλαξει ολα τα λαμπακια εσωτερικα της καμπινας+της πινακιδας απο απλα σε led...τα εβγαλα περσι γιατι ειπα να το κανω Oem σε ολα τα φωτα (μεσα-εξω) που εβαλα καινουργιες λαμπες osram Παντου (μεσα-εγω στα φαναρια παντου)..
τις εχω σε ενα κουτι σπιτι...παρε με ενα τηλ να συναντηθουμε εκει στο φουρνο οπως την αλλη φορα να στις δωσω...δεν ειχα προβλημα οσο δουλεψαν...να τις ξαναβαλω δεν το βλεπω γιατι ηταν ψιλολευκο το φως οποτε ελα παρτες να κανεις την δουλεια σου αμα θες..
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).