Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλησπέρα ! Φωτισμού το πρόβλημα!

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ειχε αλλάξει ολα τα λαμπάκια του εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου σε led (της κακιάς ωρας κ της μαύρης λύπης) μαζι κ της πινακίδας ,με αποτέλεσμα να καούν κ όσα δεν κάηκαν φλασάρουν λες κ είσαι στη Barbarella με τον Μπίλια κ τον Γαρδέλη !!!

Eχετε τοποθετήσει-δοκιμάσει εσείς τίποτα led της προκοπής για να μου προτείνετε ?

2. The Following User Says Thank You to aggelosmk2 For This Useful Post:

BILL007 (19-11-14)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aggelosmk2 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ειχε αλλάξει ολα τα λαμπάκια του εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου σε led (της κακιάς ωρας κ της μαύρης λύπης) μαζι κ της πινακίδας ,με αποτέλεσμα να καούν κ όσα δεν κάηκαν φλασάρουν λες κ είσαι στη Barbarella με τον Μπίλια κ τον Γαρδέλη !!!

Eχετε τοποθετήσει-δοκιμάσει εσείς τίποτα led της προκοπής για να μου προτείνετε ?
    Ρώτα το χρήστη Χρίστος Είχε αλλάξει με επιτυχία τέτοια λαμπάκια στο 36άρι του κάποτε

4. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

aggelosmk2 (20-11-14)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aggelosmk2 Εμφάνιση μηνυμάτων

αγγελε πριν 2 χρονια ειχα αλλαξει ολα τα λαμπακια εσωτερικα της καμπινας+της πινακιδας απο απλα σε led...τα εβγαλα περσι γιατι ειπα να το κανω Oem σε ολα τα φωτα (μεσα-εξω) που εβαλα καινουργιες λαμπες osram Παντου (μεσα-εγω στα φαναρια παντου)..
    τις εχω σε ενα κουτι σπιτι...παρε με ενα τηλ να συναντηθουμε εκει στο φουρνο οπως την αλλη φορα να στις δωσω...δεν ειχα προβλημα οσο δουλεψαν...να τις ξαναβαλω δεν το βλεπω γιατι ηταν ψιλολευκο το φως οποτε ελα παρτες να κανεις την δουλεια σου αμα θες..

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP