Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: wifi repeater vs ethernet adapter

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η θα δοκιμάσεις να αλλάξεις κεραία στο ρούτερ (αν εχει εξωτερική ) με κάποια μεγαλύτερη (πουλάει το πλαίσιο φθηνές με 8db) η θα αλλάξεις ρούτερ και θα πάρεις ένα με τρείς κεραίες (που είναι πολύ πιο δυνατό, η θα προσθέσεις επάνω στο ρούτερ ένα αξες ποιντ (πιθανότατα αν έχεις κάποιο παλιό ρουτερ να μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο )η θα βάλεις πάουερ λαιν (έχω την αίσθηση πως αυτό απαιτεί ρεύμα απο την ίδια φάση αν έχεις τριφασικό)και επάνω εκεί προσθέτεις πάλι άξες ποιντ για να πάει το σήμα όπου δεν έφτανε μέχρι τώρα η θα πάρεις πάουερ λάιν που έχει επάνω και wifi (δυο κεραιούλες).
    Απο το πάουερ λάιν μπορείς να συνεχίσεις με Ethernet switch για να μοιράσεις με καλώδιο σε περισσότερες απο μια συσκευές η να ενώσεις επάνω εκεί ,ατο πάουερ λάιν το αξες πόιντ και να σου μείνουν και θύρες ελεύθερες .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aristent (19-11-14), BILL007 (19-11-14)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η θα δοκιμάσεις να αλλάξεις κεραία στο ρούτερ (αν εχει εξωτερική ) με κάποια μεγαλύτερη (πουλάει το πλαίσιο φθηνές με 8db) η θα αλλάξεις ρούτερ και θα πάρεις ένα με τρείς κεραίες (που είναι πολύ πιο δυνατό, η θα προσθέσεις επάνω στο ρούτερ ένα αξες ποιντ (πιθανότατα αν έχεις κάποιο παλιό ρουτερ να μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο )η θα βάλεις πάουερ λαιν (έχω την αίσθηση πως αυτό απαιτεί ρεύμα απο την ίδια φάση αν έχεις τριφασικό)και επάνω εκεί προσθέτεις πάλι άξες ποιντ για να πάει το σήμα όπου δεν έφτανε μέχρι τώρα η θα πάρεις πάουερ λάιν που έχει επάνω και wifi (δυο κεραιούλες).
    Απο το πάουερ λάιν μπορείς να συνεχίσεις με Ethernet switch για να μοιράσεις με καλώδιο σε περισσότερες απο μια συσκευές η να ενώσεις επάνω εκεί ,ατο πάουερ λάιν το αξες πόιντ και να σου μείνουν και θύρες ελεύθερες .
    Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ:
    Απο το ρουτερ της wind έχω δώσει σε ένα power line που είναι δίπλα σε μια πρίζα ίδιας φάσης και απο εκεί υπάρχει άλλο ένα ίδιο στο γραφείο οπου δίνω σε ένα Ethernet switch και απο εκει απο τη μια θύρα δίνω στο access point και μου έχουν μείνει απο το switch άλλες τέσσερις θύρες ελεύθερες όπου απο άλλη μια δίνω στον δικτυακό σκληρό και άλλη μια στο δικτυακό εκτυπωτή και έχω και δυο ελεύθερες θύρες για ότι άλλο θελήσω .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

4. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aristent (19-11-14), mark e92 (19-11-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP