Αρχικό μήνυμα απο
oldcarskickass
Συγνώμη αλλά εσύ ως υγιώς σκεπτόμενος πολίτης, για πες μου ΜΙΑ υπηρεσία ΔΗΜΟΣΙΑ που να είναι ανοιχτή μετά τη μία το μεσημέρι, άντε βία βία μία και μισή.
Μήπως πιάνουν δουλειά στις ΠΕΝΤΕ το πρωί;;;
Είτε είσαι ΒΑΘΕΙΑ νυχτωμένος είτε το κάνεις επίτηδες, δεν εξηγείται αλλιώς.
Να παλέψω για ποιον λόγο; Για την μονιμότητα των άχρηστων;
Για την ανύπαρκτη δημόσια υγεία; Η οποία σημειωτέον οφείλεται και σε κατασπατάληση πόρων (από τους δημοσίους υπαλλήλους)
Για τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ δημόσιες υπηρεσίες; Αλήθεια υπήρξε ποτέ φορά που να τελείωσες στα μπαμ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συνναλαγή με το δημόσιο;
Γιατί ένα απλό παράδειγμα που θυμάμαι (η εκτύπωση του διπλώματος, δηλαδή η τοποθέτηση και το Ctrl+P των στοιχείων μου στο ροζ χαρτί) είχε πάρει περί τις 15 μέρες...
Το ξέρεις ότι υπάρχουν από το 06 450 υποθέσεις επίορκων στο δημόσιο οι οποίες δεν έχουν καν εκδικαστεί;
Άσε την ξέρουμε την κάστα του δημοσίου. Ναι υπάρχουν άτομα που δουλεύουν, ΑΛΛΑ πόσο δουλεύουν και ΠΟΣΟΙ είναι τέλος πάντων να πάω να τους φιλήσω το χέρι.
Κανεις δεν έχει καταλάβει από αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (συγνώμη αλλά η πλειοψηφία χαρακτηρίζει το σύνολο) ότι η δημόσια θέση είναι ΤΙΜΗ να την κατέχεις, είναι ΤΙΜΗ να υπηρετείς τον συνανθρωπό σου.
Και μου λες εσύ να κατέβω στους δρόμους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χώρια ότι θα εμποδίσω κάποιον άλλον που θέλει να πάω να δουλέψει.
Ξύπνα λοιπόν και πραγματικά στο λέω φιλικά.
και εγώ θέλω θέση στο Δημόσιο αλλά ΚΑΙ για τους λόγους που σου ανέφερα. Κάποιοι έχουμε και αξίες.
Οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί οι πυροσβέστες και οι λιμενικοί ΔΕΝ είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Εκεί που φτύνουν αυτοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι (που κατά βάθος ξέρεις ποιοι είναι) ούτε ζουν.
Ναι κύριε μου δυστυχώς όταν αυτοί που εργάζονται δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να διώξουν αυτούς που δεν εργάζονται, για εμένα είναι το ίδιο συννένοχοι.
Δε μπορεί να δουλεύουν άλλοι για τον δικό σου μισθό και εσύ να τους φτύνεις.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ γίνεται, αλλά τι αξίες έχει ένας κρατικοδίαιτος τεμπέλης ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω.
Δε φταίνε οι αλλοδαποί.
Οι έλληνες αλλοδαποί φταίνε.
Εξηγώ το έλληνες αλλοδαποί.
Για εμένα είναι αυτοί που βλέπουν τις δύσκολες χειρωνακτικές δουλειές να γίνονται μόνο από άλλους λες και θα τους πέσει ο κώλος.
Η Γερμανία στο τέλος του ΒΠΠ ήταν πεδιάδα, ένα τεράστιο μέρος του πλυθησμού της είναι αλλοδαποί (έλληνες και τούρκοι ως επί το πλείστο), ε λοιπόν κατάφερε να τους χρησιμοποιήσει ΥΠΕΡ της και γιαυτό έγινε καιυπερδύναμη.
Καλό είναι πριν κοιτάμε την καμπούρα των άλλων (αλλοδαποί) να βλέπουμε και την δική μας, αλήθεια πόσο καιρό έχετε να δείτε ελληνα εργάτη σε οικοδομή; Όχι εργολάβο, εργάτη.
Τραγικά τα νέα μέτρα ναι.
Για να κάνουμε ΚΙ άλλη οικονομία πάτε να δηλώσετε ΟΛΟΙ άθεοι ή ακόμα καλύτερα 12 θεϊστές (μη ξεχνιόμαστε, τότε ήταν η Ελλάδα που ΟΛΟΙ, εκτός από την χριστιανοεβραϊκή εκκλησιά μας, εκθειάζουμε)
Έτσι θα πλεονάζουν οι κρατικοδίαιτοι μαυρορομπίτες και θα γλυτώσουμε και από εκεί κανά φράγκο.
Προσωπικά είμαι 26 ετών.
Ό,τι και να έρθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν μασάω.
Μπορώ να μειώσω τις υλικές απολαύσεις της ζωής μου στο 1/10, είμαι έτοιμος για τα πάντα, έτσι πιστεύω, έτσι αντέχει και το σώμα και η ψυχή μου.
Κοινώς ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ, bring it που λένε και οι Αμερικάνοι.
ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ όταν πάω στο επόμενο επίπεδο υλικής απόλαυσης να ξέρω ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ εις βάρος του - οποιουδήποτε - συνανθρώπου μου.