Σελίδα 20 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920212230 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Rides
    1

Thumbs down

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...απο τους νεοπτωχους και την γενια των 700 ευρω μεσα σε λιγες εβδομαδες βρεθηκαμε να ειμαστε οι πλουσιοι της Ευρωπης, οι καλοπερασακηδες που απολαμβανουν σειρα προνομιων που αλλες χωρες Παραγωγικες δεν τα εχουν.
    Απο την δημιουργια του εθνικου ταμειου φτωχειας και της Εθνικης συνταξης.. ειμαστε ξαφνικα καλοαμοιβομενοι χαραμοφαηδες που θα πρεπει να μειωθουν οι αποδοχες τους για την σωτηρια του κρατους!
    Απο πριν τριμηνου οι ουραγοι της Ευρωπης σε βιωτικο επιπεδο, ξαφνικα ειμαστε ουτε λιγο ουτε πολυ το μερος που ολοι ζουν πλουσιοπαροχα...
    Ζουσαμε περαν των δυνατοτητων μας... με δανεικα, και η πανεξυπνη λυση ειναι να με κανεις εμενα φτωχοτερο? και πως θα πληρωσω τα δανεικα?
    Δεν θα πω τιποτα αλλο, λυπαμαι μονο γιατι ειναι πτωχος το πνευματι οποιος νομιζει οτι με το να κανεις καποιες κατηγοριες εργαζομενων - συνταξιουχων φτωχοτερους θα καταφερεις το παραμικρο περαν της οικονομικης υφεσης, αυξησης του πληθωρισμου,
    ενδεχομενης φτωχειας και ανεχειας και πανω απο ολα την επαναδημιουργια των κοινωνικων ταξεων.
    Η ατακα ηταν...ανακατανομη του πλουτου, απλα εγω δεν ειχα καταλαβει τοτε πως το εννοουσαν!!!
    φιλε νινο χ3 δεν ειναι πτωχος το πνευματι,η σωστη αποδοση ειναι πουλημενος,ανθελληνας και βρωμερος.οταν ολη τους τη ζωη εχουν βιωσει την καλοπεραση και την τρυφηλοτητα,πως να καταλαβουν την εννοια του κοψιματος μισθου;το θεμα ειναι πως θα συμπεριφερθουν πολιτικα οι νεοελληνες απο δω κ στο εξης.γιατι αν εγω ημουν-λεμε τωρα-στη θεση των πολιτικων και διαπιστωνα οτι συνεχιζουν να με στηριζουν,θα τους εσκιζα χωρις σαλιο.αναρωτηθειτε επ'αυτου κ πειτε μου που ειμαι λαθος...
    M3 THE FORCE OF HABIT

Rides
    5

Προεπιλογή

[QUOTE=katsaraios;50920]Επι κυβερνησεως Γ.Παπανδρεου(γερου) ο υπουργος οικονομιας Σπ.Μαρκεζινης υποτιμησε την δραχμη σε 1/3 εναντι του δολαριου.
    Επειδη υποτιμηση δεν μπορει να γινει στην ζωνη του ευρω,
    αποφασιστηκε η υποτιμηση της αγοραστικης και βοιωτικης ικανοτητας της Ελλαδος μεσω ολων των μετρων που προβλεπονται.
    Ειναι και η μονη αληθεια στον κυκεωνα που βιωνουμε!!![/QUOTE

Μη πηγαινεις τοσο πισω...Ειχαμε και δυο υποτιμησεις τη δεκαετια του 80.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλοι μου αν κ εχω καποιες ενστασεις για καποια σημεια του,ριξτε μια ματια στον ελευθερο σας χρονο σε ενα "ντοκιμαντερ" εν ονοματι zeitgeist.θα το βρειτε εν αφθονια στο you tube κ μαλιστα με ελλ.υποτιτλους.θ διαπιστωσετε τη σαπιλα που επικρατει στο παγκοσμιο νομισματικο συστημα κ θα δειτε οτι αυτα που ζουμε τωρα ειναι προδιαγεγραμμενα.δειτε το,προβληματιστειτε κ θα καταλαβετε οτι η τρομολαγνεια που αναφερει ο συμφορουμιτης πιο πανω ειναι μια απο τις γνωστες μεθοδους χειραφετησης των λαων.δυστυχως για ν αντιμετωπιστει ολη αυτη η λαιλαπα χρειαζεται κ αναλογους ηγετες-πατριωτες.καποτε-480π.χ-300 παλλικαρια δοξασαν το ονομα ελληνας.σημερα 300 ανθελληνες-μπουληδες υποτασσονται στις απαιτησεις των καιρων.δειτε αυτο που σας ειπα κ με χαρα θα διαβασω τυχον σχολια σας.
    to ντοκιμαντερ αυτο επιβαλεται να το δειτε.....αλλαζει πολλα πραγματα τα οποια πιστευαμε τοσο καιρο...διαδώστε το όσο μπορείτε....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο YAz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Όσους γνωστούς έχω που δουλεύουν στο δημόσιο, ξέρω άλλους τόσους x5 που βλέπω κάθε μέρα να προσπαθούν να κοροιδεύσουν την νοημοσύνη μου, να ακούω ένα δε βαριέσαι στο δημόσιο είμαι, να ακούω και να διαβάζω για υπεξερέσεις χρημάτων, και να βλέπω γενικότερα μια απάθεια. Όσο μου ζητάνε μίζες και φακελάκια για να γίνει γρήγορα η δουλειά μου, όσο βλέπω λόγο ενός προβλήματος τον προσωπικό μου φάκελο της εφορίας στο ίδιο γραφείο εδώ και ένα χρόνο (πριν από 1 χρόνο πήγα και είπα στον υπάλληλο να βγάλει τον φάκελο μου, και να δει τις αποδείξεις πληρωμής τις οποίες επισύναψε ο λογιστής μου, έβγαλε τον φάκελο, είδε την απόδειξη, είπε θα διορθώσει το σύστημα, ήρθε νέο χαρτί μετά από ένα χρόνο ότι και καλά χρωστάω, και όταν πήγα στην εφορία, ΜΕΤΑ από ένα χρόνο, ήταν στο ΙΔΙΟ σημείο που τον άφησε 1 χρόνο πριν), τότε σόρυ και όλας, αλλά με αφήνει και λίγο αδιάφορο.

Γιατί με την ίδια λογική, όλοι μας ξέρουμε και έχουμε ζήσει αμέτρητους υποκριτές και αργόσχολους σε δημόσιες υπηρεσίες. Και μη μου πεις ότι εσύ δεν το ζεις, γιατί θα μετακομίσω εκεί που μένεις για να μη ζορίζομαι από αργόσχολους που κάνουν το καφεδάκι τους 8.30 και σε υποχρεώνουν να περιμένεις στο ΙΚΑ, να σε μιλάνε ειρωνικά επειδή ο άντρας της άλλης δε την ικανοποίησε στην εφορία, και επειδή η άλλη είχε περίοδο στο ΤΕΒΕ.

Το Point όλων αυτών που γράφω!? To λέω στην πρώτη σειρά. Μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
    Πουλί είναι που θα πρέπει να το φάμε. Τώρα αν θα είναι κινέζου, ή κανενός προικισμένου έγχρωμου, θα το δείξει η συνέχεια..
    όπως τα λες ειναι...εχω ξαναπει τη γνώμη μου... η πλειψηφία των δημοσίων υπαλληλων ειναι αυτη...δυστυχώς

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω πάντως δεν αγχώνομαι....μου ειχαν πει οτι λεφτά υπαρχουν.....
    αλλα αλλο εννουσαν...λεφτά υπάρχουν και θα σας τα παρουμε

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω (για πολλοστή φορά ) στο 1000% με τον Driver M και τα λέει και πολύ ευγενικά μάλιστα.

Εξάλλου έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
    +1000

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς σχόλια.
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ μη βγαίνεις. Ο υγιώς σκεπτόμενος και ευσυνείδητος-συνειδητοποιημένος πολίτης όμως, που βλέπει να γίνεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα που θα οδηγήσει εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχεια και τη μιζέρια, οφείλει να το κάνει. Πολίτες σαν κι εσένα, με ελαφροϊσκιωτες, λαϊκίστικες και πάνω απ'όλα αστήριχτες απόψεις περί αργόσχολων, τεμπέληδων κλπ, που γενικεύουν καταστάσεις και περιχαρακώνουν τους πολίτες, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, ως τροχοπέδη στο κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του λαού. Το θέμα είναι, ο μηδενισμός, η ισοπέδωση και η μυωπία μερικών, να ωθεί σε περισσότερη δράση και κινητοποίηση τους υπόλοιπους που σέβονται και αγωνίζονται για την ευημερία και την μακροημέρευση του λαού της χώρας μας. Και σε ένα τόσο κομβικό σημείο για την κοινωνία μας, είμαι αισιόδοξος ότι όλοι ενωμένοι θα παλέψουμε, ως οφείλουμε, για ένα δικαιότερο και καλύτερο αύριο. Και αυτό πρέπει να το κάνουμε από σήμερα.

Συγνώμη αλλά εσύ ως υγιώς σκεπτόμενος πολίτης, για πες μου ΜΙΑ υπηρεσία ΔΗΜΟΣΙΑ που να είναι ανοιχτή μετά τη μία το μεσημέρι, άντε βία βία μία και μισή.

Μήπως πιάνουν δουλειά στις ΠΕΝΤΕ το πρωί;;;

Είτε είσαι ΒΑΘΕΙΑ νυχτωμένος είτε το κάνεις επίτηδες, δεν εξηγείται αλλιώς.

Να παλέψω για ποιον λόγο; Για την μονιμότητα των άχρηστων;

Για την ανύπαρκτη δημόσια υγεία; Η οποία σημειωτέον οφείλεται και σε κατασπατάληση πόρων (από τους δημοσίους υπαλλήλους)

Για τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ δημόσιες υπηρεσίες; Αλήθεια υπήρξε ποτέ φορά που να τελείωσες στα μπαμ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συνναλαγή με το δημόσιο;

Γιατί ένα απλό παράδειγμα που θυμάμαι (η εκτύπωση του διπλώματος, δηλαδή η τοποθέτηση και το Ctrl+P των στοιχείων μου στο ροζ χαρτί) είχε πάρει περί τις 15 μέρες...

Το ξέρεις ότι υπάρχουν από το 06 450 υποθέσεις επίορκων στο δημόσιο οι οποίες δεν έχουν καν εκδικαστεί;

Άσε την ξέρουμε την κάστα του δημοσίου. Ναι υπάρχουν άτομα που δουλεύουν, ΑΛΛΑ πόσο δουλεύουν και ΠΟΣΟΙ είναι τέλος πάντων να πάω να τους φιλήσω το χέρι.

Κανεις δεν έχει καταλάβει από αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (συγνώμη αλλά η πλειοψηφία χαρακτηρίζει το σύνολο) ότι η δημόσια θέση είναι ΤΙΜΗ να την κατέχεις, είναι ΤΙΜΗ να υπηρετείς τον συνανθρωπό σου.

Και μου λες εσύ να κατέβω στους δρόμους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χώρια ότι θα εμποδίσω κάποιον άλλον που θέλει να πάω να δουλέψει.

Ξύπνα λοιπόν και πραγματικά στο λέω φιλικά.

και εγώ θέλω θέση στο Δημόσιο αλλά ΚΑΙ για τους λόγους που σου ανέφερα. Κάποιοι έχουμε και αξίες.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αργόσχολοι σωστά??
    οι Στρατιωτικοί, οι Αστυνομικοί, οι Πυροσβέστες, οι Λιμενικοί και πολλοί ακόμα , αργόσχολοι έτσι??
    Αυτοί φταίνε για όλα, όχι αυτοί πους τους βάλανε σωστά??

Στην πυρά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.......... και οι 300 μαζί με την παρέα τους να περνάνε καλά και στα παπ@ρι@ τους ο Δ.Ν.Τ...

Ωραία, πολύ ωραία ....
    Οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί οι πυροσβέστες και οι λιμενικοί ΔΕΝ είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Εκεί που φτύνουν αυτοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι (που κατά βάθος ξέρεις ποιοι είναι) ούτε ζουν.
    Ναι κύριε μου δυστυχώς όταν αυτοί που εργάζονται δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να διώξουν αυτούς που δεν εργάζονται, για εμένα είναι το ίδιο συννένοχοι.

Δε μπορεί να δουλεύουν άλλοι για τον δικό σου μισθό και εσύ να τους φτύνεις.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ γίνεται, αλλά τι αξίες έχει ένας κρατικοδίαιτος τεμπέλης ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο YAz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απόλυτα σωστός.
    Το κακό δημιουργήθηκε όμως χρόνια πριν, όταν και το εργατικό δυναμικό πλαισιώθηκε απ'τους αλλοδαπούς, και το χρήμα τις περισσότερες φορές έφευγε στις χώρες τους, όταν οι Χ εκάστωτε κυβερνήσεις δεν προστατευαν την ανταγωνιστικότητα, τις μεγάλες βιομηχανίες (Βλέπε Pirelli, Nissan κτλ) και απ'όταν έκανε όνειρο ζωής του Έλληνα απ'την αρχή της δεκαετίας του '90 το να μπει στο δημόσιο, και φυσικά πάρα πολλές ακόμα λάθος κινήσεις.
    Δυστυχώς όμως όταν έχεις κάτι προβληματικό, θα πρέπει να βρεθεί και η λύση. Και όντως όλοι μας θα την φάμε, και για να σου πω και για τον δικό μου τομέα, είχαμε τεράστια κλωστοβιομηχανία, βιοτεχνίες κτλ, και πλέον αυτός ο κλάδος τείνει να σβήσει. Με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα, και κάθε τέλος του μήνα παίζουμε ΠΡΟΠΟ 1 2 Χ με τις επιταγές για το πια θα σκάσει, ποια θα έχει λεφτά, και το ποια έχει καθυστέρηση..
    Δε φταίνε οι αλλοδαποί.

Οι έλληνες αλλοδαποί φταίνε.

Εξηγώ το έλληνες αλλοδαποί.

Για εμένα είναι αυτοί που βλέπουν τις δύσκολες χειρωνακτικές δουλειές να γίνονται μόνο από άλλους λες και θα τους πέσει ο κώλος.

Η Γερμανία στο τέλος του ΒΠΠ ήταν πεδιάδα, ένα τεράστιο μέρος του πλυθησμού της είναι αλλοδαποί (έλληνες και τούρκοι ως επί το πλείστο), ε λοιπόν κατάφερε να τους χρησιμοποιήσει ΥΠΕΡ της και γιαυτό έγινε καιυπερδύναμη.

Καλό είναι πριν κοιτάμε την καμπούρα των άλλων (αλλοδαποί) να βλέπουμε και την δική μας, αλήθεια πόσο καιρό έχετε να δείτε ελληνα εργάτη σε οικοδομή; Όχι εργολάβο, εργάτη.

Τραγικά τα νέα μέτρα ναι.

Για να κάνουμε ΚΙ άλλη οικονομία πάτε να δηλώσετε ΟΛΟΙ άθεοι ή ακόμα καλύτερα 12 θεϊστές (μη ξεχνιόμαστε, τότε ήταν η Ελλάδα που ΟΛΟΙ, εκτός από την χριστιανοεβραϊκή εκκλησιά μας, εκθειάζουμε)

Έτσι θα πλεονάζουν οι κρατικοδίαιτοι μαυρορομπίτες και θα γλυτώσουμε και από εκεί κανά φράγκο.

Προσωπικά είμαι 26 ετών.

Ό,τι και να έρθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν μασάω.

Μπορώ να μειώσω τις υλικές απολαύσεις της ζωής μου στο 1/10, είμαι έτοιμος για τα πάντα, έτσι πιστεύω, έτσι αντέχει και το σώμα και η ψυχή μου.

Κοινώς ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ, bring it που λένε και οι Αμερικάνοι.

ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ όταν πάω στο επόμενο επίπεδο υλικής απόλαυσης να ξέρω ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ εις βάρος του - οποιουδήποτε - συνανθρώπου μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 01-05-10 στις 22:48

9. The Following 6 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

alexm (02-05-10), aristent (02-05-10), DIMITr|S (02-05-10), joseph (01-05-10), Stamatis (02-05-10), Κωνσταντίνος (01-05-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη αλλά εσύ ως υγιώς σκεπτόμενος πολίτης, για πες μου ΜΙΑ υπηρεσία ΔΗΜΟΣΙΑ που να είναι ανοιχτή μετά τη μία το μεσημέρι, άντε βία βία μία και μισή.

Μήπως πιάνουν δουλειά στις ΠΕΝΤΕ το πρωί;;;

Είτε είσαι ΒΑΘΕΙΑ νυχτωμένος είτε το κάνεις επίτηδες, δεν εξηγείται αλλιώς.

Να παλέψω για ποιον λόγο; Για την μονιμότητα των άχρηστων;

Για την ανύπαρκτη δημόσια υγεία; Η οποία σημειωτέον οφείλεται και σε κατασπατάληση πόρων (από τους δημοσίους υπαλλήλους)

Για τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ δημόσιες υπηρεσίες; Αλήθεια υπήρξε ποτέ φορά που να τελείωσες στα μπαμ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συνναλαγή με το δημόσιο;

Γιατί ένα απλό παράδειγμα που θυμάμαι (η εκτύπωση του διπλώματος, δηλαδή η τοποθέτηση και το Ctrl+P των στοιχείων μου στο ροζ χαρτί) είχε πάρει περί τις 15 μέρες...

Το ξέρεις ότι υπάρχουν από το 06 450 υποθέσεις επίορκων στο δημόσιο οι οποίες δεν έχουν καν εκδικαστεί;

Άσε την ξέρουμε την κάστα του δημοσίου. Ναι υπάρχουν άτομα που δουλεύουν, ΑΛΛΑ πόσο δουλεύουν και ΠΟΣΟΙ είναι τέλος πάντων να πάω να τους φιλήσω το χέρι.

Κανεις δεν έχει καταλάβει από αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (συγνώμη αλλά η πλειοψηφία χαρακτηρίζει το σύνολο) ότι η δημόσια θέση είναι ΤΙΜΗ να την κατέχεις, είναι ΤΙΜΗ να υπηρετείς τον συνανθρωπό σου.

Και μου λες εσύ να κατέβω στους δρόμους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χώρια ότι θα εμποδίσω κάποιον άλλον που θέλει να πάω να δουλέψει.

Ξύπνα λοιπόν και πραγματικά στο λέω φιλικά.

και εγώ θέλω θέση στο Δημόσιο αλλά ΚΑΙ για τους λόγους που σου ανέφερα. Κάποιοι έχουμε και αξίες.

Οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί οι πυροσβέστες και οι λιμενικοί ΔΕΝ είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Εκεί που φτύνουν αυτοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι (που κατά βάθος ξέρεις ποιοι είναι) ούτε ζουν.
    Ναι κύριε μου δυστυχώς όταν αυτοί που εργάζονται δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να διώξουν αυτούς που δεν εργάζονται, για εμένα είναι το ίδιο συννένοχοι.

Δε μπορεί να δουλεύουν άλλοι για τον δικό σου μισθό και εσύ να τους φτύνεις.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ γίνεται, αλλά τι αξίες έχει ένας κρατικοδίαιτος τεμπέλης ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω.

Δε φταίνε οι αλλοδαποί.

Οι έλληνες αλλοδαποί φταίνε.

Εξηγώ το έλληνες αλλοδαποί.

Για εμένα είναι αυτοί που βλέπουν τις δύσκολες χειρωνακτικές δουλειές να γίνονται μόνο από άλλους λες και θα τους πέσει ο κώλος.

Η Γερμανία στο τέλος του ΒΠΠ ήταν πεδιάδα, ένα τεράστιο μέρος του πλυθησμού της είναι αλλοδαποί (έλληνες και τούρκοι ως επί το πλείστο), ε λοιπόν κατάφερε να τους χρησιμοποιήσει ΥΠΕΡ της και γιαυτό έγινε καιυπερδύναμη.

Καλό είναι πριν κοιτάμε την καμπούρα των άλλων (αλλοδαποί) να βλέπουμε και την δική μας, αλήθεια πόσο καιρό έχετε να δείτε ελληνα εργάτη σε οικοδομή; Όχι εργολάβο, εργάτη.

Τραγικά τα νέα μέτρα ναι.

Για να κάνουμε ΚΙ άλλη οικονομία πάτε να δηλώσετε ΟΛΟΙ άθεοι ή ακόμα καλύτερα 12 θεϊστές (μη ξεχνιόμαστε, τότε ήταν η Ελλάδα που ΟΛΟΙ, εκτός από την χριστιανοεβραϊκή εκκλησιά μας, εκθειάζουμε)

Έτσι θα πλεονάζουν οι κρατικοδίαιτοι μαυρορομπίτες και θα γλυτώσουμε και από εκεί κανά φράγκο.

Προσωπικά είμαι 26 ετών.

Ό,τι και να έρθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν μασάω.

Μπορώ να μειώσω τις υλικές απολαύσεις της ζωής μου στο 1/10, είμαι έτοιμος για τα πάντα, έτσι πιστεύω, έτσι αντέχει και το σώμα και η ψυχή μου.

Κοινώς ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ, bring it που λένε και οι Αμερικάνοι.

ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ όταν πάω στο επόμενο επίπεδο υλικής απόλαυσης να ξέρω ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ εις βάρος του - οποιουδήποτε - συνανθρώπου μου.
    Εγώ, ως βαθιά νυχτωμένος που είμαι, θα αγωνιστώ εναντίον των νέων μέτρων που θίγουν τόσο τους ευσυνείδητους υπαλλήλους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, όσο και τους συνταξιούχους που πλήρωναν μια ζωή εισφορές για 14 μήνες σύνταξης και αυτοί τους κόβουν τους δύο, εν μια νυκτί και με συνοπτικές διαδικασίες, ωθώντας τους στην πείνα.

Τους ασυνείδητους υπαλλήλους του δημοσίου, για τους οποίους ΟΛΟΙ σας φωνάζετε και μαζί σας κι εγώ (γιατί κάποιοι, χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο, απευθύνονται προς το πρόσωπό μου λες και επικροτώ τη διαφθορά και την κωλυσιεργία του δημοσίου, ενώ είμαι σφόδρα αντίθετος), οφείλει το κράτος μέσω έμπιστων και αδιάφθορων ελεγκτικών μηχανισμων να τους συμμορφώσει ή και να τους απομακρύνει από τις θέσεις τους αν παραβαίνουν τα καθήκοντά τους. Με το να κοπούν μισθοί όμως από ΟΛΟ το δημόσιο τομέα, χωρίς καμία διάκριση και χωρίς τη λήψη οργανωτικών μέτρων, από που κι ως που ο ρεμπεσκές θα δουλεύει περισσότερο? Από που κι ως που ο διεφθαρμένος θα πάψει να παίρνει φακελάκι? Αντίθετα, τώρα θα ζητάει και περισσότερα για να βγάλει τη χασούρα. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι με το να μειώνεις τους μισθούς δεν κερδίζεις τίποτε άλλο από το να αδικείς τους τίμια εργαζόμενους και να αφήνεις τα λαμόγια ατιμώρητα, να συνεχίζουν το έργο τους?? Εδώ ο άλλος έκλεβε και ολιγωρούσε με 14 μισθούς, με 12 θα σταματήσει να το κάνει?? Επίσης, ο άλλος που του έβγαινε η ψυχή για τρεις και εξήντα (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι δημόσιοι υπάλληλοι και ας μην το παραδέχονται ορισμένοι για δικούς τους λόγους) και τώρα του μειώνεις και το εξήντα και μένει με το (συμβολικό) τρία, θα συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο? Πολύ αμφιβάλλω και εν μέρει καλά θα κάνει, γιατί όταν σε βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με το λαμόγιο και τον τρωγλοδύτη, τότε χάνεις και το κίνητρό σου και τα γράφεις όλα εκεί που δεν πιάνει η μελάνη.

Από εκεί και πέρα, αν ορισμένοι νομίζουν ότι με το να κόβεις μισθούς, συντάξεις, να καταπατάς τα εργασιακά δικαιώματα κλπ, χωρίς να τιμωρείται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από όσους έχουν καταχραστεί δισεκατομμύρια, χωρίς να έχουν ληφθεί μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς και χωρίς να υπάρχει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, θα γίνει η χώρα μας πιο εύρωστη οικονομικά και θα λυθούν όλα τα προβλήματα (ή έστω ένα μεγάλο μέρος αυτών) που την ταλανίζουν από τη μέρα της ανεξαρτησίας της και έχουν κορυφωθεί τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, τότε καλά θα κάνουν να γυρίσουν πλευρό και να συνεχίσουν να ονειρεύονται.
    Οι υπόλοιποι, ας πάρουν τα δικά τους μέτρα κόντρα σε αυτά της κυβέρνησης.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

11. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

bill_m3 (02-05-10), kplc16 (02-05-10), Nino (02-05-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

και αυτή η άποψη, σωστή.

Καταλαβαίνω λοιπον πως πάσχουμε απο έλεγχο σε αυτή τη χώρα.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

gant (02-05-10), Ptboul (03-05-10)

Σελίδα 20 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920212230 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP