Σελίδα 18 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω καμία σχέση με το δημόσιο ούτε προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν, αν θέλουμε όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο, μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα στη χώρα μας ΖΕΙ από το δημόσιο. Και φυσικά έχει τεράστια ευθύνη για τη διαφθορά που επικρατεί. It takes two to tango.

Λένε πολύ σωστά πως η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Μας βλέπω να αλληλοσκοτωνόμαστε/αλληλοκαρφωνόμαστε για να αναδειχθούν τελικά εκείνοι οι οποίοι μας οδήγησαν στη δεινή αυτή θέση.
    Απόλυτα σωστός.
    Το κακό δημιουργήθηκε όμως χρόνια πριν, όταν και το εργατικό δυναμικό πλαισιώθηκε απ'τους αλλοδαπούς, και το χρήμα τις περισσότερες φορές έφευγε στις χώρες τους, όταν οι Χ εκάστωτε κυβερνήσεις δεν προστατευαν την ανταγωνιστικότητα, τις μεγάλες βιομηχανίες (Βλέπε Pirelli, Nissan κτλ) και απ'όταν έκανε όνειρο ζωής του Έλληνα απ'την αρχή της δεκαετίας του '90 το να μπει στο δημόσιο, και φυσικά πάρα πολλές ακόμα λάθος κινήσεις.
    Δυστυχώς όμως όταν έχεις κάτι προβληματικό, θα πρέπει να βρεθεί και η λύση. Και όντως όλοι μας θα την φάμε, και για να σου πω και για τον δικό μου τομέα, είχαμε τεράστια κλωστοβιομηχανία, βιοτεχνίες κτλ, και πλέον αυτός ο κλάδος τείνει να σβήσει. Με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα, και κάθε τέλος του μήνα παίζουμε ΠΡΟΠΟ 1 2 Χ με τις επιταγές για το πια θα σκάσει, ποια θα έχει λεφτά, και το ποια έχει καθυστέρηση..

2. The Following User Says Thank You to YAz For This Useful Post:

joseph (30-04-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αργόσχολοι σωστά??
    οι Στρατιωτικοί, οι Αστυνομικοί, οι Πυροσβέστες, οι Λιμενικοί και πολλοί ακόμα , αργόσχολοι έτσι??
    Αυτοί φταίνε για όλα, όχι αυτοί πους τους βάλανε σωστά??

Στην πυρά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.......... και οι 300 μαζί με την παρέα τους να περνάνε καλά και στα παπ@ρι@ τους ο Δ.Ν.Τ...

Ωραία, πολύ ωραία ....
    Φιλε bill, και βεβαια δεν ειναι ολοι οι δημ. υπαλληλοι αργοσχολοι, δυστηχως ομως ειτε το θελουμε ειτε οχι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι, εκτος και εχουμε αλλη αποψη για το τι σημαινει δουλεια-εργασια, Το να ειναι καποιος σε ενα γραφειο και απο το οκταωρο του οι 6 η 7 ωρες ειναι κατι μεταξυ κουβεντας, καφε και βολτας στα αλλα γραφεια, και μονο 1 η 2 ωρες να ασχολειτε με το αντικειμενο του, τοτε συγγνωμη αυτο δεν ειναι δουλεια! για μενα ειναι διακοπες.
    Θα ηθελα καποιος να μου πει, σε ποσες υπηρεσιες εχει δει ανθρωπους να δουλευουν πραγματικα ολο το οκταωρο? Πχ οπως ο ταμιας στην τραπεζα που θελει δεν θελει θα δουλεψει κανονικα.
    Εδω θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι και βεβαια ειμαι αντιθετος στο να κοπει ο 13-14ος μισθος δεν το συζητω καν, αλλα να σου πω την μαυρη αληθεια, περισσοτερο ποναω για αυτον που θα απολυθει απο την δουλεια του, η για τον επαγγελματια που θα κλεισει το μαγαζι του και θα ειναι και χρεωμενος στο τελος, παρα για τον υπαλληλο που θα χασει το 10 η 15% του ετησιου εισοδηματος του.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω καμία σχέση με το δημόσιο ούτε προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν, αν θέλουμε όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο, μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα στη χώρα μας ΖΕΙ από το δημόσιο. Και φυσικά έχει τεράστια ευθύνη για τη διαφθορά που επικρατεί. It takes two to tango.

Λένε πολύ σωστά πως η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Μας βλέπω να αλληλοσκοτωνόμαστε/αλληλοκαρφωνόμαστε για να αναδειχθούν τελικά εκείνοι οι οποίοι μας οδήγησαν στη δεινή αυτή θέση.
    εδω κανεις καποιο λαθος...
    δεν ζει απο το δημοσιο, διοτι το δημοσιο δεν παραγει, αντιθετως σπαταλά.

απλως οι κρατικοδίαιτοι ημέτεροι και οι εταιριες τους ζουσαν απο τα δανεια που επαιρνε το δημοσιο και που σκορπουσε απλοχερα...
    τα οποια δανεια καποιος πρεπει να πληρωσει τωρα...

αλλο το ενα, αλλο το αλλο...

προσωπικα δεν νιωθω οτι πρεπει να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον κλαδο, ουτε ειναι ωρα για τετοια οπως λεει και ο αντωνης.
    οτι γραφω το υποστηριζα και πριν και αυτο μπορειτε να το διαπιστωσετε ανατρεχοντας σε παλια γραπτα μου...

5. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

DIMITr|S (01-05-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναρωτιέμαι αν τελικά αυτός ήταν ο στόχος τους.
    Να βάλουν τους μισούς Ελληνες αστούς, απεναντι στους αλλους μισους.
    Υ.Γ. Δυστυχώς ολοι εχουμε δικιο. Αλλα και ολοι θα πληρωσουμε.
    Οχι φιλε, και βεβαια δεν πρεπει να γινει αυτο, αλλα το να λεμε πραγματα που ολοι τα βλεπαμε τοσα χρονια δεν ειναι κακο, το ιδιο θα ελεγα και για τον καθε επαγγελματια που δεν εχει κοψει αποδειξη ποτε ουτε εχει πληρωσει ΦΠΑ, βλεπε (Ιατρους δικηγορους) κλπ, και πασης φυσεως επαγγελματα "παροχη υπηρεσιας" που το ειχαν παρακανει.

Υ.Γ sorry, Για του φιλους εδω στο φορουμ που ειτε ειναι γιατροι κλπ, αλλα βρε παιδια σε μερικα επαγγελματα εχει παραγινει το κακο!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 30-04-10 στις 00:12

7. The Following 2 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

Samaro (30-04-10), YAz (30-04-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως, στο τέλος προβλέπω να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα παρανομήσουμε επίτηδες έτσι για κάνα μικρό εγκληματάκι, για να φάμε καμια 5αρα χρόνια σε καμιά φυλακή για να έχουμε να τρώμε, να κοιμόμαστε και να μη δουλεύουμε...

Rides
    1

Thumbs down Συγχρονος φασισμος

καλησπερα αδερφια,ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι θα εχετε πληροφορηθει τα περιβοητα νεα μετρα π.χ κοψιμο 13ου-14ου μισθου,περαιτερω μειωση αποδοχων,συνταξεων κλπ.απο χθες το βραδυ λοιπον ειμαι πραγματικα σοκαρισμενος,διαπιστωνοντ ς οτι καποιοι με τους οποιους ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,αποφασισαν κ διεταξαν την "μετατροπη" των ελληνων σε νεοπτωχους εν ετει 2010.Αναφερω πρωτιστως τους 2 μισθους γιατι προσωπικα οπως πιστευω κ πολλοι συμφορουμιτες, με αυτους εκπληρωνουμε εκτος απο πολυ βασικες αναγκες κ την τακτοποιηση θεματων που εχουν σχεση με το χομπυ μας[τελη,ασφαλειες,συντηρηση] και που μετα απο αυτη τη λαιλαπα επαναλαμβανω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,οτι θα δυσκολευτω για να μην πω οτι θα αδυνατω να ανταποκριθω στα παραπανω.Δεν θελω να επεκταθω γιατι θα αρχισω να μιλαω πολυ ασχημα κ δεν το επιτρεπω καταρχην για το φορουμ μας.Συγχωρεστε μου την αγανακτηση αλλα θελω να μου απαντησετε στο εξης-αν αυτη η ξευτιλα που μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ δεν ειναι φασισμος,τοτε τι ειναι;Υ.Γ Επειδη σαν ανθρωπος ειμαι ρεαλιστης απλα σας ενημερωνω οτι ενδεχεται να πουλησω την μ3 Ε92 σε ποσο 60000 ευρω.Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον επικοινωνηστε με π.μ. Σας ευχαριστω.
    M3 THE FORCE OF HABIT

10. The Following User Says Thank You to andreasm3 For This Useful Post:

bill_m3 (30-04-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω κανεις καποιο λαθος...
    δεν ζει απο το δημοσιο, διοτι το δημοσιο δεν παραγει, αντιθετως σπαταλά.

απλως οι κρατικοδίαιτοι ημέτεροι και οι εταιριες τους ζουσαν απο τα δανεια που επαιρνε το δημοσιο και που σκορπουσε απλοχερα...
    τα οποια δανεια καποιος πρεπει να πληρωσει τωρα...

αλλο το ενα, αλλο το αλλο...

προσωπικα δεν νιωθω οτι πρεπει να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον κλαδο, ουτε ειναι ωρα για τετοια οπως λεει και ο αντωνης.
    οτι γραφω το υποστηριζα και πριν και αυτο μπορειτε να το διαπιστωσετε ανατρεχοντας σε παλια γραπτα μου...
    Αν κατάλαβα καλά Στάθη το ίδιο λέμε.

Να δώσω μερικά παραδείγματα διαπλοκής ιδιωτικού-δημοσίου τομέα:

1. ΥΠΕΧΩΔΕ, Υπουργείο Παιδείας, ΟΣΚ και εργολάβοι δημοσίων έργων (π.χ. Μπόμπολας).

2. Υπουργείο Υγείας και φαρμακέμποροι, προμηθευτές νοσοκομείων.

3. ΥΠΕΘΑ και έμποροι εξοπλισμών (π.χ. Ιντρακόμ, Λιακουνάκος, κλπ).

12. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Stathis (30-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μήπως να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα ;;;;
    https://www.in.gr/news/article.asp?l...7&lngDtrID=245

14. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Kostas_1 (30-04-10)

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eγω παλι πιστευω οτι ολο αυτο ειναι αποτελεσμα του ωχ-αδερφισμου που εχει καθε Ελληνας μεσα του... και το σημαντικοτερο δεν μας νοιαζει το κοινωνικο συνολο.Προτιμαμε να ωφεληθει η δικια μας τσεπη μια φορα και ας ζημιωθει το γενικο συνολο εκατο.Παραδειγματα δυστυχως υπαρχουν πολλα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ μη βγαίνεις. Ο υγιώς σκεπτόμενος και ευσυνείδητος-συνειδητοποιημένος πολίτης όμως, που βλέπει να γίνεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα που θα οδηγήσει εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχεια και τη μιζέρια, οφείλει να το κάνει. Πολίτες σαν κι εσένα, με ελαφροϊσκιωτες, λαϊκίστικες και πάνω απ'όλα αστήριχτες απόψεις περί αργόσχολων, τεμπέληδων κλπ, που γενικεύουν καταστάσεις και περιχαρακώνουν τους πολίτες, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, ως τροχοπέδη στο κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του λαού. Το θέμα είναι, ο μηδενισμός, η ισοπέδωση και η μυωπία μερικών, να ωθεί σε περισσότερη δράση και κινητοποίηση τους υπόλοιπους που σέβονται και αγωνίζονται για την ευημερία και την μακροημέρευση του λαού της χώρας μας. Και σε ένα τόσο κομβικό σημείο για την κοινωνία μας, είμαι αισιόδοξος ότι όλοι ενωμένοι θα παλέψουμε, ως οφείλουμε, για ένα δικαιότερο και καλύτερο αύριο. Και αυτό πρέπει να το κάνουμε από σήμερα.
    Οι χαρακτηρισμοί σου και η προσωπική σου επίθεση απεναντί μου (όχι για πρωτη φορά) είναι επιεικώς απαράδεκτα. Κάθε φορα που διαβάζω μήνυμά σου μου δίνονται 2 εντυπώσεις: ή οτι κάνεις φιγούρα χρήσης του λόγου ή οτι πας για βουλευτής-συνδικαλιστής-δικηγόρος. Και στο τέλος-τέλος δεν δέχομαι τέτοιες απόψεις απο έναν άνθρωπο που δεν ξέρει πως βγαίνει το καρβέλι γιατί ακόμα είναι φοιτητής. Είσαι πολύ μικρός για με κρίνεις.

Σελίδα 18 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP