Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 52

Θέμα: Εισαγωγη αυτοκινητου απο Αμερικη..

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μενεις μονιμα στη Φλωριντα? Εισαι με συμβολαιο εργασιας / αδεια εργασιας?
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μονιμα δεν μενω..μπαινω Αμερικη σε καθε διακοπη που εχουμε απο το παν/μιο..πρασινη καρτα εχω και εβγαλα και Social Security..μολις τελειωσω πρωτα ο θεος το παν/μιο θα ερθω για μεταπτυχιακο εκει..

3. The Following User Says Thank You to Laggispower For This Useful Post:

Eleni (21-10-14)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλη επιτυχια σε οτι κανεις. Αν χρειαστεις κατι και μπορω να σε βοηθησω, στειλε μου μηνυμα.
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

5. The Following User Says Thank You to Eleni For This Useful Post:

Laggispower (23-10-14)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν βγαίνει το αμάξι εκτός Ελλάδας .
    Το κλειδώνει το Τελωνείο με ειδική ταινία (Σφράγισμα) και το ανοίγεις όταν ξαναέρθεις Ελλάδα .
    Για την μεταφορά δεν υπάρχει πρόβλημα , μεσα στο Κοντέινερ δεν παθαίνει τπτ .
    αλλα αν το σφραγιζει το τελωνειο οσο εισαι εκτος και το ανοιγει στην επιστροφη και γλυτωνεις πολλα απο τελη σημα κλπ αυτο ειναι και το βλεπω Ο.Κ. αλλα μη μου πης οτι πρεπει καθε φορα να χρειαζομαι να το ναυτολογω με container from New York to greece or EUROPA?
    γιατι θα'ναι τρελλο το αυτοκινητο καλα θα'ταν να'ρθη μια φορα ελλαδα και να συνεχιση να παραμενη ελλαδα

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αυτοκινητο μενει Ελλαδα και εχεις τη δυνατοτητα να το χρησιμοποιεις 180μερες καθε χρονο, μπορει να ειναι συνεχομενες η διακεκομενες. οταν ερχεσαι πηγαινεις τελωνειο ( πρωτη φορα συναντησα κρατικη υπηρεσια με συστημα, ευδιαθετα ατομα που προσπαθουν να σε βοηθησουν με το χαμογελο...) , φτιαχνεις τα χαρτια, πληρωνεις τελη και ασφαλεια για το χρονικο διαστημα που θελεις να το κυκλοφορησεις.

Οταν φευγεις ερχεται υπαλληλος του Τελωνειου , και βαζει καποιο συρμα με σφραγιδα απο το τιμονι στο φρενο. Υπογραφεις τα χαρτια και το αυτοκινητο κλειδωνει.
    Δεν μπορει να το χρησιμοποιησει κανενας εκτος απο ¨

ατομα πρωτου βαθμου συγγενειας, που εχουν το ιδιο ξενο διπλωμα με τον κατοχο και εχουν μονιμη παραμονη στο εξωτερικο.
    sorry δεν το'δα το p.m. πριν 180 μερες το χρονο ειναι σουπερ μιλαμε για μισο χρονο και, τοτε συμφερει

8. The Following User Says Thank You to 850CSI For This Useful Post:

Eleni (22-10-14)

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλη επιτυχια σε οτι κανεις. Αν χρειαστεις κατι και μπορω να σε βοηθησω, στειλε μου μηνυμα.
    Εγινε!

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν εχω καταλαβει το σκεπτικο ακριβως. Χωρια που δεν γνωριζω τι ισχυει απο πλευρας νομοθεσιας κιολας.

Αν καταλαβα ομως, θελεις οταν με το καλο πας αμερικη, και οταν με το καλο βρεις δουλεια, και οταν με το καλο βγαλεις και καμποσα χρηματα, να αγορασεις ενα αυτοκινητο εκει και να το στειλεις εδω.

Ενα αυτοκινητο, που θα κυκλοφορει για λιγο στην Ελλαδα, μερικες μερες τον χρονο.

Αξιζει ολη αυτη η περιπετεια ?

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπηκα σε αυτο το σκεπτικο για να γλιτωσω τεκμηρια και φορους πολυτελειας κυριοτερα μιας και θελω να οδηγησω κατι που στην ελλαδα θεωρειται απαγορευμενη αγορα για καποιον 20-25..αλλα οπως εγραψε και ο compactm3 πιο πισω τεκμηρια και φοροι πολυτελειας οδευουν προς καταργηση οποτε χανει αρκετα απο αυτα που ειχα στο νου μου το σκεπτικο να κατεβασω αυτοκινητο..

Rides
    0

Προεπιλογή

Για ποσο (ποσες μερες τον χρονο δλδ) θα οδηγεις στην Ελλαδα προκειμενου να αξιζει?

Μπορει να καταργηθουν τα τεκμηρια οπως λεει και ο compactm3, καμια αντίρρηση, αλλα η προσφατη ιστορια εγω στην Ελλαδα σχετικα με φορους & αυτοκινητα ειναι παρα πολυ ρευστα.... Αλλαζουν τους νομους λες και ειναι σωβρακα...

Anyway, οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, προφανως ξερεις καλυτερα τα θέλω σου απο τον καθεναν ;-))
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 23-10-14 στις 13:53

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τις ιδιες σκεψεις μοιραζομαστε..ρωτησα εδω για να υπολογιζω τι και πως θα μου ερθει για να ξερω..οσο για την κυβερνηση το '16 παλι τα ιδια και χειροτερα μπορει να εχουμε..εαν οντως το κανω που χλωμο το βλεπω για το αμεσο μελλον θα ειναι για 6 και 6 μηνες..δλδ 6 μεσα 6 εξω..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP