Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 52

Θέμα: Εισαγωγη αυτοκινητου απο Αμερικη..

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Laggispower Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα μπορω να καλυψω τα φορολογικα του στην Ελλαδα;τεκμηρια πχ..θα μου πεις αμα δεν μπορεις να το καλυψεις γιατι να το παρεις..αλλα εαν μπορω να δοκιμασω κατι αλλο και να ειμαι νομιμος..
    Δεν εχεις τεκμηρια, δεν χρειαζεται να εχεις Αμερικανικο διαβατηριο, αλλα και με Ελληνικο, αλλα να εχεις μονιμη παραμονη στην Αμερικη και να εχεις πρασινη καρτα. Χρειαζεται να εχεις Αμερικανικο διπλωμα
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες αν μπορείς να φέρεις ένα αυτοκίνητο με πράσινες πινακίδες και μην μπλέκεις με Ελλάδα.
    Το φερνεις με τισ Αμερικανικες πινακιδες , και μετα υπαρχει καποια διαδικασια στο τελωνειο αν θελεις να τις αλλαξεις σε πρασινες.
    Με τις πρασινες γλυτωνεις χρηματα απο την ασφαλεια, και δεν μπορει να ξερει κανενας απο ποια χωρα ειναι το αυτοκινητο.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

A8hnaios (20-10-14), mark e92 (20-10-14)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

αυτες ειναι αντιστοιχες με τις διπλωματικες..δεν νομιζω πως εχω το δικαιωμα να τις βγαλω..
    δεν ειναι αντιστοιχες με τις διπλωματικες, ειναι χωρις δασμους.

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από Γερμανία η Αμερική θέλεις να φέρεις;
    Υπάρχει και η λύση να βρείς Ελλάδα ένα tax free και να γλυτωσεις τα 1200 $.
    Ξερω οτι εχει αλλαξει ο νομος για να παρεις tax free απο Ελλαδα. Δεν το εψαξα αρκετα γιατι τα περισσοτερα που βρισκεις δεν ειναι στην καλυτερη κατασταση.

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Απο Αμερικη σε βαθος χρονου 3-4 χρονια απο τρ υπολογιζω..απο Γερμανια θα ηταν πιο απλα τα πραγματα..
    τελειως διαφορετικη διαδικασια απο Γερμανια. Δεν την ξερω καλα για να σου πω, απλα ξερω εχει μια φιλη. Δεν το κλειδωνει οπως εγω, απλα πρεπει να το βγαζει εξω απο Ελλαδα.

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογω του οτι εχω την δυνατοτητα και δουλευω στην αμερικη(πρασινη καρτα) σκεφτηκα εγω ο παις εαν βγαλω κανενα χρημα εκει περα γτ αν δουλεψεις βγαζεις χρημα καλο απο οτι καταλαβα ισως να επαιρνα ενα μεταχειρο σε καλη κατασταση με πινακιδες δηλωμενες εκει(Μαιαμι),βαζω μεσα και την περιπτωση που ολοκληρωσω την διαδικασια και βγαλω το διαβατηριο..
    Εκτος απο τα μεταφορικα τα οποιο ειναι στο χιλιαρικο τι αλλο πρεπει να υπολογισω;θα μπορω να το κυκλοφορώ ολο τον χρονο η για 6 μηνες;θα πρεπει να πληρωσω την διαφορα αξιας του εδω;εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ και εχω μπερδευτει..εαν θελω πχ κατι τετοιο https://www.autotrader.com/cars-for-...84119008&Log=0
    ποσο θα πρεπει να υπολογιζω οτι θα κοστισει να μπει στην Ελλαδα;
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
    Εγω μ'αυτην την Ιδεα δε θα συμφωνουσα το να επαιρνες ενα ακριβο αυτ/το και να το εφαιρνες π.χ. μια φορα το χρονο εδω.
    αλλα ουτε και φθηνο δε σου συμφερει.
    Αλλα Προσοχη το προβλημα ειναι οτι αν ζεις εκει πρεπει να επιστρεψεις μάυτο και οταν λεω Προβλημα μη παη στο νου τιποτα χαρτια αδειες και λοιπα εκει ειναι No Problem εφοσον οι Ηνωμεναι Πολιτειαι Αμερικης ακομη και οι Obigate Insurance που εχουν εκει εχουν συμβαση με ολες τις Πρωτες Χωρες Ε.Ο.Κ. σε εξερεση κατι λετονιες ληθουανιες (Πρωην Χωρες του ανατ.μπλοκ)
    Και Θελοντας να Πω το Προβλημα βρισκετε Κυριολεκτικα αλλου Στη μεταφορα για να το κανης Shiping μπορεις π.χ. με εταιρειες απο Roterntam βελγιου (μονο καλοκαιρι) και ολο το χρονο απο Holland.
    Δεν Ξερω απο που εχεις πληρωφορηθη αλλα για την μεταφορα του το αυτ/το με πλοιο απο ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ και πισω αυτου ΔΕΝ ειναι στο,,,,,χιλιαρικο εδω κοντα τριακοσα ευρωπουλα ειναι απο την Ηγουμενιτσα - Ancona.
    Aπο την Αμερ. και πισω Shiping γινετε μονο μεσα σε Container αυτο σημαινει οτι μπορει να θες και καπια Λαμαρινοδουλεια μετα.
    Χωρια που πρεπει να Οδηγησεις απο Ολλανδια - ελλαδα με καυσιμα με Vinietes με - με - με δες το αξιζη.
    Εγω Θα σου συνηστουσα να συγκεντρωσεις πρωτα το ποσον η κοντα στο ποσον και να παρης ενα αυτ/το απο εδω ΤΩΡΑ που σκοτονονται αλλα πρεπει να Προηποθετεις Κλειστο χωρο φυλαξης μετα στην Επαναφορα για Η.Π.Α. ετσι για μια φορα το χρονο καθε 2- 3 χρονια ετσι θα μπορεις να το'χεις
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 20-10-14 στις 18:31

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω μ'αυτην την Ιδεα δε θα συμφωνουσα το να επαιρνες ενα ακριβο αυτ/το και να το εφαιρνες π.χ. μια φορα το χρονο εδω.
    αλλα ουτε και φθηνο δε σου συμφερει.
    Αλλα Προσοχη το προβλημα ειναι οτι αν ζεις εκει πρεπει να επιστρεψεις μάυτο και οταν λεω Προβλημα μη παη στο νου τιποτα χαρτια αδειες και λοιπα εκει ειναι No Problem εφοσον οι Ηνωμεναι Πολιτειαι Αμερικης ακομη και οι Obigate Insurance που εχουν εκει εχουν συμβαση με ολες τις Πρωτες Χωρες Ε.Ο.Κ. σε εξερεση κατι λετονιες ληθουανιες (Πρωην Χωρες του ανατ.μπλοκ)
    Και Θελοντας να Πω το Προβλημα βρισκετε Κυριολεκτικα αλλου Στη μεταφορα για να το κανης Shiping μπορεις π.χ. με εταιρειες απο Roterntam βελγιου (μονο καλοκαιρι) και ολο το χρονο απο Holland.
    Δεν Ξερω απο που εχεις πληρωφορηθη αλλα για την μεταφορα του το αυτ/το με πλοιο απο ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ και πισω αυτου ΔΕΝ ειναι στο,,,,,χιλιαρικο εδω κοντα τριακοσα ευρωπουλα ειναι απο την Ηγουμενιτσα - Ancona.
    Aπο την Αμερ. και πισω Shiping γινετε μονο μεσα σε Container αυτο σημαινει οτι μπορει να θες και καπια Λαμαρινοδουλεια μετα.
    Χωρια που πρεπει να Οδηγησεις απο Ολλανδια - ελλαδα με καυσιμα με Vinietes με - με - με δες το αξιζη.
    Εγω Θα σου συνηστουσα να συγκεντρωσεις πρωτα το ποσον η κοντα στο ποσον και να παρης ενα αυτ/το απο εδω ΤΩΡΑ που σκοτονονται αλλα πρεπει να Προηποθετεις Κλειστο χωρο φυλαξης μετα στην Επαναφορα για Η.Π.Α. ετσι για μια φορα το χρονο καθε 2- 3 χρονια ετσι θα μπορεις να το'χεις
    Δεν βγαίνει το αμάξι εκτός Ελλάδας .
    Το κλειδώνει το Τελωνείο με ειδική ταινία (Σφράγισμα) και το ανοίγεις όταν ξαναέρθεις Ελλάδα .
    Για την μεταφορά δεν υπάρχει πρόβλημα , μεσα στο Κοντέινερ δεν παθαίνει τπτ .

9. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Eleni (20-10-14)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

ειναι σιγουρο αυτο;
    ναι σιγουρακι

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το αυτοκινητο μενει Ελλαδα και εχεις τη δυνατοτητα να το χρησιμοποιεις 180μερες καθε χρονο, μπορει να ειναι συνεχομενες η διακεκομενες. οταν ερχεσαι πηγαινεις τελωνειο ( πρωτη φορα συναντησα κρατικη υπηρεσια με συστημα, ευδιαθετα ατομα που προσπαθουν να σε βοηθησουν με το χαμογελο...) , φτιαχνεις τα χαρτια, πληρωνεις τελη και ασφαλεια για το χρονικο διαστημα που θελεις να το κυκλοφορησεις.

Οταν φευγεις ερχεται υπαλληλος του Τελωνειου , και βαζει καποιο συρμα με σφραγιδα απο το τιμονι στο φρενο. Υπογραφεις τα χαρτια και το αυτοκινητο κλειδωνει.
    Δεν μπορει να το χρησιμοποιησει κανενας εκτος απο ¨

ατομα πρωτου βαθμου συγγενειας, που εχουν το ιδιο ξενο διπλωμα με τον κατοχο και εχουν μονιμη παραμονη στο εξωτερικο.

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    2

Προεπιλογή

σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις και τις πληροφοριες..αν ισχυσει οντως αυτο με τεκμηρια και την καταργηση τους μειωνει τις πιθανοτητες να φερω αυτοκινητο..αλλα ποτε δεν ξερεις..αν παω για μονιμα εξω και οικονομικα ειμαι καλα σιγουρα θα κατεβασω κατι που εχω αχτι..καλυτερα να προλαβω κατι καλο εδω..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP