Μενεις μονιμα στη Φλωριντα? Εισαι με συμβολαιο εργασιας / αδεια εργασιας?
Μενεις μονιμα στη Φλωριντα? Εισαι με συμβολαιο εργασιας / αδεια εργασιας?
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Μονιμα δεν μενω..μπαινω Αμερικη σε καθε διακοπη που εχουμε απο το παν/μιο..πρασινη καρτα εχω και εβγαλα και Social Security..μολις τελειωσω πρωτα ο θεος το παν/μιο θα ερθω για μεταπτυχιακο εκει..
Eleni (21-10-14)
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις. Αν χρειαστεις κατι και μπορω να σε βοηθησω, στειλε μου μηνυμα.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Laggispower (23-10-14)
αλλα αν το σφραγιζει το τελωνειο οσο εισαι εκτος και το ανοιγει στην επιστροφη και γλυτωνεις πολλα απο τελη σημα κλπ αυτο ειναι και το βλεπω Ο.Κ. αλλα μη μου πης οτι πρεπει καθε φορα να χρειαζομαι να το ναυτολογω με container from New York to greece or EUROPA?
γιατι θα'ναι τρελλο το αυτοκινητο καλα θα'ταν να'ρθη μια φορα ελλαδα και να συνεχιση να παραμενη ελλαδα
Eleni (22-10-14)
Δεν εχω καταλαβει το σκεπτικο ακριβως. Χωρια που δεν γνωριζω τι ισχυει απο πλευρας νομοθεσιας κιολας.
Αν καταλαβα ομως, θελεις οταν με το καλο πας αμερικη, και οταν με το καλο βρεις δουλεια, και οταν με το καλο βγαλεις και καμποσα χρηματα, να αγορασεις ενα αυτοκινητο εκει και να το στειλεις εδω.
Ενα αυτοκινητο, που θα κυκλοφορει για λιγο στην Ελλαδα, μερικες μερες τον χρονο.
Αξιζει ολη αυτη η περιπετεια ?
Μπηκα σε αυτο το σκεπτικο για να γλιτωσω τεκμηρια και φορους πολυτελειας κυριοτερα μιας και θελω να οδηγησω κατι που στην ελλαδα θεωρειται απαγορευμενη αγορα για καποιον 20-25..αλλα οπως εγραψε και ο compactm3 πιο πισω τεκμηρια και φοροι πολυτελειας οδευουν προς καταργηση οποτε χανει αρκετα απο αυτα που ειχα στο νου μου το σκεπτικο να κατεβασω αυτοκινητο..
Για ποσο (ποσες μερες τον χρονο δλδ) θα οδηγεις στην Ελλαδα προκειμενου να αξιζει?
Μπορει να καταργηθουν τα τεκμηρια οπως λεει και ο compactm3, καμια αντίρρηση, αλλα η προσφατη ιστορια εγω στην Ελλαδα σχετικα με φορους & αυτοκινητα ειναι παρα πολυ ρευστα.... Αλλαζουν τους νομους λες και ειναι σωβρακα...
Anyway, οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, προφανως ξερεις καλυτερα τα θέλω σου απο τον καθεναν ;-))
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 23-10-14 στις 13:53
Τις ιδιες σκεψεις μοιραζομαστε..ρωτησα εδω για να υπολογιζω τι και πως θα μου ερθει για να ξερω..οσο για την κυβερνηση το '16 παλι τα ιδια και χειροτερα μπορει να εχουμε..εαν οντως το κανω που χλωμο το βλεπω για το αμεσο μελλον θα ειναι για 6 και 6 μηνες..δλδ 6 μεσα 6 εξω..