Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια καλησπερα εχω θεμα χοντρο...
επειδη η γυναικα ειναι 7 και κατι μηνων και δεν οδηγει (ενω πριν ηταν χαρος και κινητη γρατζουνια) κυκλοφορω με το jimny για να μην κανω φθορες στα αλλα ,μονο οταν ειναι για γιατρο επειδη παω αθηνα κατεβαινω συνηθως με το πενβε και μια φορα με το μερκ...τα εχω λοιπον πλημενα και ομορφα στο υπογειο γκαραζ στο σπιτι, ανοιξα προχτες το καπο και ειδα πατημασιες απο μικρο ποντικακι στο πενβε , το μερκ δεν του αρεσε μαλλον του ποντικαρα, τα εβαλα μπροστα ,δουλευουν αψογα, αρα δεν μου εφαγε κατι.Στο υπογειο εχω το λεβητα και παρα πολλα εργαλεια και διαφορα πραγματα πχ τραπεζια καρεκλες για το καλοκαιρι κτπ,εψαξα και δεν βρηκα τον μικι μαους.
εβαλα και φαρμακο σε 4-5 σημεια

τι να κανω για να μην ξαναμπει στο αμαξι????????????????

εβαλα τετοιο τιτλο για να το ανοιξετε ολοι για να βοηθησετε
Φιλε ειμαι σε χωριο εχω κλειστο γκαραζ κατω απο το σπιτι και ειναι απο παντου Μπετον και ατσαλι και στην εσωτερικη πορτα τη μεγαλη εκλεισα πτυχες οσο δεν περναει καλα καλα δαχτυλο χεριου ποσο μαλλον ποντικι το εκανα ετσι για αυτον τον λογο (και για το καλοκαιρι λογο ακριβων ελαστικων δεν μπαινει ουτε πολυ φως αλλα αν δεν εχεις ΠΑΝΤΟΥ Μπετον κοιτα να το κανης γιατι αλιως
ΔΕΝ μπορεις να κανεις τιποτα οχι παγιδες οχι φαρμακα ΟΤΙ και να βαλης το ποντικι μεχρι να ψοφηση κανη μερες μεχρι τοτε θα σου κανη ζημια (Ενος Γνωστου του Ψοφησε μεσα στο σαλονι απο Merc. S500 AMG) και ΑΝ θες με πιστευεις πεταξε ολο το σαλονι Ναι ολη τη καμπινα Οδηγου - συνοδηγου σε 4-5 βιολογικους καθαρισμους το πηγε μετα απο καιρο η βρωμα δεν εφευγε με τιποτα χωρια που τα ειχε ροκανιση ολα εκει μεσα ακομη και στο βολαν οδηγου πηγε μη καταφυγεις σε παγιδες - φαρμακα τετια μεσα δεν θα κανης τιποτα ενα ειναι το φαρμακο : Κλεισιμο με Τσιμεντο