Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 82

Θέμα: απωθητικό τρωκτικών

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην πλησιάζουν το αυτοκίνητο γάτες? Έχω γκαράζ αλλά είναι ανοιχτό μπροστά (έχει άδεια σαν πυλωτή και δυστυχώς αν το κλείσω με γκαραζόπορτα ρισκάρω να φάω πρόστιμο). Το πρόβλημα είναι ότι ειδικά τις βροχερές μέρες μαζεύονται 2-3 γάτες μέσα στο γκαράζ και αράζουν είτε κάτω από τα αυτοκίνητα είτε σε μια στίβα με ξύλα που έχω για το τζάκι. Κάποιες φορές τις είχα πετύχει πάνω στα άλλα αυτοκίνητα που παρκάρουν στο γκαράζ (άλλα δύο χωράνε) και φυσικά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι κάποια %$##γατα θα κάνει χουζούρια πάνω στον ολοκαίνουριο άσο

Rides
    0

Προεπιλογή

εχεις π.μ.

3. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

mrclouzo (01-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδη ενδιαφερονται κι αλλοι, για πες την ιδεα σου

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

εθελούσια ή απόλυση;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

bimmerm (01-04-13), Kostas_1 (01-04-13), Stathis (01-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην πλησιάζουν το αυτοκίνητο γάτες? Έχω γκαράζ αλλά είναι ανοιχτό μπροστά (έχει άδεια σαν πυλωτή και δυστυχώς αν το κλείσω με γκαραζόπορτα ρισκάρω να φάω πρόστιμο). Το πρόβλημα είναι ότι ειδικά τις βροχερές μέρες μαζεύονται 2-3 γάτες μέσα στο γκαράζ και αράζουν είτε κάτω από τα αυτοκίνητα είτε σε μια στίβα με ξύλα που έχω για το τζάκι. Κάποιες φορές τις είχα πετύχει πάνω στα άλλα αυτοκίνητα που παρκάρουν στο γκαράζ (άλλα δύο χωράνε) και φυσικά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι κάποια %$##γατα θα κάνει χουζούρια πάνω στον ολοκαίνουριο άσο
    Δεν θα κανει ζημια ενα γατακι πανω στο αυτοκινητο σου...

8. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Konstantinos E60 (01-04-13), Ptboul (01-04-13)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα κανει ζημια ενα γατακι πανω στο αυτοκινητο σου...
    Πίστεψέ με, ένα γατάκι μπορεί κάνει πάρα πολλά στο αυτοκίνητο. Σου λέω το πιο απλό, ας πούμε ότι έχει αράξει πάνω στο καπό ή στον ουρανό και για κάποιο λόγο τρομάξει. Ξέρεις τι θα πάθει το βερνίκι από τα ωραιότατα νυχάκια της? Το έχω πάθει και τα ενθύμια είναι ακόμα πάνω στο αυτοκίνητο (ευτυχώς ήταν σχετικά παλιό και γλίτωσα το εγκεφαλικό)... Μιλάμε για αδέσποτες γάτες που τρώνε ότι βρούνε στους κάδους σκουπιδιών και μπορεί να κουβαλάνε και αρρώστιες, σε λίγο καιρό θα έχω και μωρό παιδί, να φοβάμαι να ακουμπήσω το αυτοκίνητο? Δεν έχω καμιά φοβία με τις γάτες αλλά αυτό το φαινόμενο με το αδέσποτα δεν το έχω συναντήσει σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου. Η πλάκα είναι ότι αν παρκάρεις το αυτοκίνητο στο δρόμο πάνε και χώνονται από κάτω (οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός και αν χωθούν πουθενά και δεν φύγουν όταν ξεκινήσεις). Στο γκαράζ όμως γουστάρουν λαμαρίνα

Rides
    0

Προεπιλογή

Βρωμογατες!

11. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Kostas_1 (01-04-13), Stathis (01-04-13)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χωρίς πλάκα, όποτε πάω σε κάδο να πετάξω σκουπίδια διπλοτσεκάρω μην είναι καμιά γάτα μέσα. Την έπαθα μια φορά όταν ανέμελος άφησα μέσα στον κάδο (και ποτέ έξω από αυτόν όπως κάνουν πολλοί που σιχαίνονται ) την σακούλα με τα σκουπίδια και μια γάτα που γευμάτιζε πετάχτηκε έξω από τον φόβο της σαν κόμπρα, με υπερηχητική ταχύτητα και κόντεψα να την φάω στη μάπα κυριολεκτικά. Όταν βρήκε πρόσφυση στο έδαφος έγινε μπουχός (και εγώ έχασα 3-4 χρονάκια ζωής, αυτές τουλάχιστον έχουν εφτά)

13. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Dermatis (01-04-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

μια φιλη της γυναικας μου που εχει ενα παλιο πολο ειχε ερθει για καφε την προηγουμενη εβδομαδα.

οταν εφυγε μας πηρε τηλεφωνο οτι στη διαδρομη της μυριζε κατι καμμενο.
    οταν εφρασε σπιτι ενιωθε οτι κατι ειχε το αμαξι.

την αλλη μερα το πρωϊ ο αδερφος της ανακαλυψε τι ειχε.

μια γατα ειχε τρυπωσει μεσα στο μοτερ καπου πιαστηκε και στη διαδρομη εγινε ψητη.

εγινε και μια ζημια στον κινητηρα, δεν ρωτησα λεπτομερειες, αλλα το αμοιρο το ζωντανο ειχε ασχημο τελος...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό το φαινόμενο με το αδέσποτα δεν το έχω συναντήσει σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου.
    Εκεί τις τρώνε μαζί με το σκυλολόϊ και τα άλογα για αυτό δεν τις απαντάς πουθενά

Μόνο κουκούλα παχιά σε ψιλο- σώζει, έχω και εγώ το ίδιο θέμα στο μηχανάκι (έξασκούν τα νύχια τους στην σέλα).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP