Σελίδα 19 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 181 έως 190 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι χαρακτηρισμοί σου και η προσωπική σου επίθεση απεναντί μου (όχι για πρωτη φορά) είναι επιεικώς απαράδεκτα. Κάθε φορα που διαβάζω μήνυμά σου μου δίνονται 2 εντυπώσεις: ή οτι κάνεις φιγούρα χρήσης του λόγου ή οτι πας για βουλευτής-συνδικαλιστής-δικηγόρος. Και στο τέλος-τέλος δεν δέχομαι τέτοιες απόψεις απο έναν άνθρωπο που δεν ξέρει πως βγαίνει το καρβέλι γιατί ακόμα είναι φοιτητής. Είσαι πολύ μικρός για με κρίνεις.
    ψυχραιμια παιδια
    330 ισως εχεις δικιο φιλε αλλα εμεις σαν μεγαλυτεροι μπορουμε να ειμαστε πιο επιεικης με νεα παιδια που ισως πραγματι δεν εχουν μπει στην "τριβη" της καθημερινης επιβιωσης .
    Δεν γνωριζω προσωπικα τον DriverM απλα δεν ειναι ωραιες και ωφελιμες για την γενικη μας επικοινωνια τετοιες αντιπαραθεσεις.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 6 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

joseph (30-04-10), Kostas_1 (30-04-10), Samaro (30-04-10), Stathis (30-04-10), Z4 DCT (30-04-10), Κωνσταντίνος (30-04-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια ελεος!!!

......φτανουν λοιπον τα γ@μησιατικα... ως εδω και μην παρέκει...
    ειτε το θελει ολο αυτο το σαπιο συστημα ειτε οχι, το τελος του εφτασε.
    και αν θελετε τη γνωμη μου, και πολυ αργησε.
    Έκανα περικοπή και κράτησα τον επίλογο του Στάθη.

Στάθη φοβάμαι πως το τέλος του σάπιου αυτού συστήματος δεν θα ρθει ποτέ.
    Χθές εκ των έσω πληροφορήθηκα πως η υπουργός οικονομίας, διόρισε καινούργιο διευθυντή και συμβούλιο σε τρεις οργανισμούς απ τους 200 της λίστας του Πάγκαλου, που τελούν υπό κατάργηση.
    Δεν ξέρω επίσης πόσο αλήθεια είναι αλλά οι 300 μας, τσέπωσαν από 5500ε έκαστος προς αγορά εξοπλισμού (pc, πολυμηχάνημα, modem) για να εκμοντερνιστούν και να έχουν ίντερνετ για σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και για όποιον δεν κατάλαβε, προφανώς και δεν χαίρομαι για τις περικοπές μισθών. Θα χαιρόμουνα όμως πραγματικά αν όλα αυτά τα κομματόσκυλα που άρχισαν να μπαίνουν απο τη δεκαετία του '80 στο Δημόσιο και ΑΡΑΞΑΝ (και τους βλέπουμε όλοι μας καθημερινά ποιοί και πόσοι είναι) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ και ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΝ επιτέλους.
    Δεν δέχομαι με τίποτα το σύστημα που καλλιεργεί το όνειρο του Δημοσίου ως υπέρτατο αγαθό εξασφάλισης των προς το ζην ΑΚΟΠΑ και ΕΣΑΕΙ. Δηλαδή εγώ (και τόσοι άλλοι φυσικά)
    είμαστε μ@λ@κες που δουλεύουμε όπως δουλεύουμε και διατηρούμε και επιβεβαιώνουμε με αγώνα το δικαίωμά μας σε αυτή την εργασία καθημερινά; Τα πράγματα για μένα είναι εξωφρενικά απλά: έχεις 800.000 δημοσίους υπαλλήλους ενώ χρειάζεσαι (ή μπορείς να πληρώνεις) 500.000. Ή θα απολύσεις αξιοκρατικά (μη γελάτε) το πλεονάζον προσωπικό,
    ή θα την πληρώσουν όλοι με μείωση μισθών. Και στο κάτω-κάτω, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο Δημόσιος υπάλληλος ναι μεν θα τα φέρνει βόλτα δύσκολα (και όχι όλοι βέβαια), αλλά θα εξακολουθήσει να ξέρει οτι βρέξει-χιονίσει θα έχει αυτό τον, μικρό έστω, μισθό.
    Εγώ πολύ περισσότερο θα παραδεχθώ τον ΜΑΓΚΑ που θα μπει μπροστά και θα άρει τη μονιμότητα και τότε θα δείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 330Ci : 30-04-10 στις 20:02

5. The Following 5 Users Say Thank You to 330Ci For This Useful Post:

joseph (30-04-10), Kostas_1 (30-04-10), Monsta (01-05-10), Z4 DCT (30-04-10), ΔημήτρηςΜ3 (30-04-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είναι μέσα στο ίδιο καζάνι όλοι!!!!!!!!

Και φταίνε αποκλειστικά ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ !!!!!

Ότι και να λέμε τώρα πάει, πέταξε το πουλάκι ....

Στεναχωριέμαι μόνο για τα παιδιά μας, εμείς τα ήθελε ο κ@@@ς μας, άλλοι φταίμε πολύ, άλλοι λίγο, το μόνο σίγουρο είναι ότι φταίμε!!!

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα πράγματα για μένα είναι εξωφρενικά απλά: έχεις 800.000 δημοσίους υπαλλήλους ενώ χρειάζεσαι (ή μπορείς να πληρώνεις) 500.000.

Νομίζω ο ακριβής αριθμός δεν είναι γνωστός. Κάποια στιγμή θέλησαν να γίνει μια απογραφή για να ξέρουμε επιτέλους πόσοι είναι οι ΔΥ αλλά δεν έγινε. Πάντως ο αριθμός ξεπερνά το 1,000,000. Πρέπει να είναι κοντά στο 1,200,000

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και για όποιον δεν κατάλαβε, προφανώς και δεν χαίρομαι για τις περικοπές μισθών. Θα χαιρόμουνα όμως πραγματικά αν όλα αυτά τα κομματόσκυλα που άρχισαν να μπαίνουν απο τη δεκαετία του '80 στο Δημόσιο και ΑΡΑΞΑΝ (και τους βλέπουμε όλοι μας καθημερινά ποιοί και πόσοι είναι) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ και ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΝ επιτέλους.
    Δεν δέχομαι με τίποτα το σύστημα που καλλιεργεί το όνειρο του Δημοσίου ως υπέρτατο αγαθό εξασφάλισης των προς το ζην ΑΚΟΠΑ και ΕΣΑΕΙ. Δηλαδή εγώ (και τόσοι άλλοι φυσικά)
    είμαστε μ@λ@κες που δουλεύουμε όπως δουλεύουμε και διατηρούμε και επιβεβαιώνουμε με αγώνα το δικαίωμά μας σε αυτή την εργασία καθημερινά; Τα πράγματα για μένα είναι εξωφρενικά απλά: έχεις 800.000 δημοσίους υπαλλήλους ενώ χρειάζεσαι (ή μπορείς να πληρώνεις) 500.000. Ή θα απολύσεις αξιοκρατικά (μη γελάτε) το πλεονάζον προσωπικό,
    ή θα την πληρώσουν όλοι με μείωση μισθών. Και στο κάτω-κάτω, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο Δημόσιος υπάλληλος ναι μεν θα τα φέρνει βόλτα δύσκολα (και όχι όλοι βέβαια), αλλά θα εξακολουθήσει να ξέρει οτι βρέξει-χιονίσει θα έχει αυτό τον, μικρό έστω, μισθό.
    Εγώ πολύ περισσότερο θα παραδεχθώ τον ΜΑΓΚΑ που θα μπει μπροστά και θα άρει τη μονιμότητα και τότε θα δείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
    Δούλευα για 31 χρόνια σε μεγάλη ΔΕΚΟ.
    Γιά τους άξιους και εργατικούς, πόσο μάλλον αυτούς που διαθέτουν πτυχίο, μη νομίζετε πως οι μισθοί είναι μεγαλύτεροι των ιδιωτικών συμβάσεων.

Τώρα όσο αφορά γενικά το δημόσιο, η αλήθεια για τον χαμό που γίνεται για μιά θέση στο δημόσιο, παιδιά, είναι η σιγουριά της μονιμότητας και η διαφοροποίηση των κοινωνικών παροχών στους δημοσίους σε σχέση με τους ιδιωτικούς, ο παντελής έλεγχος αξιολόγησης της προσφοράς και η ελαστικότητα της εργασίας.
    Γιά να αναφέρω μόνο ένα απλό παράδειγμα, δεν μπορεί μιά μητέρα που μόλις γέννησε, να έχει άδεια 2 μηνών στον ιδιωτικό τομέα και η του δημοσίου να κάθεται ένα χρόνο περίπου.
    Κάτι τέτοια είναι κατάφορη κοινωνική αδικία.
    Αν οι παροχές εξομοιώνονταν, σε καλύτερους καιρούς γιατί τώρα είναι αδύνατο, σε όλους προς τα άνω και όχι προς τα κάτω και δεν υπήρχε η μονιμότητα, υπήρχε η αξιολόγηση και όχι η κομματική κρίση και κάλυψη, τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
    Θυμήθηκα τώρα όταν ήμουν μικρός, την ειρωνική έκφραση, παίρνει 3,60 εργάζεται στο δημόσιο.
    Αλλά χαίδευοντας αυτιά για δεκαετίες ολόκληρες οι πολιτικοί μας, μπάζοντας άτομα κατά χιλιάδες για ρουσφετολογικούς λόγους, χωρίς αξιολογικά κριτήρια, παρά μόνο εκπληρόνοντας υποσχέσεις, διδάσκοντας δε και την ρεμούλα, την μίζα, το μπαξίσι σε όποιες υπηρεσίες έπαιρνε, φτάσαμε στο σημείο να χωριστουν και όχι άδικα οι πολίτες σε δημοσίους υπαλλήλους και μη.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

9. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

καλα μας βαζουν να σκυλοφαγωθουμε....!

οταν με το καλο γινει η Θρακη τούρκικη....τοτε θα λεμε : με τι ασχολουμασταν οι μακακες...κ μας τα πηραν κ αυτα τα εδαφη κατω απο τα ποδια μας.....

Ξυπνηστε ωρε παιδια....

Η μιση Ευρωπη χρωσταει παραπανω απο οτι χρωσταμε εμεις....

να μας ξεπουλησουν πανε......μην κολλατε στο δεντρο....δειτε λιγο το δασος...!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

11. The Following 5 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

andreasm3 (30-04-10), Konstantinos E60 (01-05-10), Ptboul (03-05-10), Z4 DCT (30-04-10), ΔημήτρηςΜ3 (01-05-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα όσα γράφω αντικατοπτρίζουν την αντίληψή μου επί των τεκταινόμενων και ουδεμία σκοπιμότητα περαιτέρω έχω. Άλλωστε, ένα κατά κύριο λόγο αυτοκινητιστικό (που το εκτιμώ βαθύτατα, όπως και την πλειοψηφία των μελών του, γι'αυτό και συμμετέχω τόσο ενεργά) φόρουμ δεν είναι το πλέον κατάλληλο για κάποιον που έχει τις επιδιώξεις που λες. Από εκεί και πέρα, εγώ έκρινα τις απόψεις σου και μόνο και όχι τον τρόπο γραφής σου, ούτε το κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο που πιθανόν έχεις για να κατασταλλάξεις σε αυτές. Θα προτιμούσα λοιπόν να έκανες κι εσύ το ίδιο, αλλά ας έχει. Ο καθένας μας κρίνει και κρίνεται και αυτό είναι υγιές και δημοκρατικό.

Και το ότι δεν ξέρω πως βγαίνει το καρβέλι, μάλλον είναι αντιφατικό με τα όσα γράφω, γιατί αυτά αφορούν ανθρώπους που μοχθούν για να τα βγάλουν πέρα και τα νέα μέτρα τους γονατίζουν πραγματικά. Στην οικογένειά μου υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και τα βλέπω εκ των έσω και σε κάποιο βαθμό τα βιώνω και στο πετσί μου, πολύ περισσότερο θέλω να πιστεύω από κάποιους που στρέφονται με τόση ευκολία εναντίον χιλιάδων συμπολιτών τους. Και για όσους δεν το έχουν πάρει είδηση ακόμα, στα μέτρα που θα ανακοινωθούν την Κυριακή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και
    -τα ελαστικά ωράρια (διπλασιασμός του ορίου των απολύσεων, μεγάλη μείωση των αποζημιώσεων κλπ), κατάργηση 13-14 μισθού για ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα),
    -αντικατάσταση του 14 μισθού του ιδιωτικού τομέα με bonus παραγωγικότητας, που είναι στην ευχέρεια του εργοδότη να το δίνει ή όχι (και όλοι ξέρουμε πόσο πρόθυμοι είναι οι περισότεροι εργοδότες να το δώσουν)
    -και μετατροπή των υπόλοιπων δώρων (του ιδιωτικού τομέα) σε επιδόματα, που σημαίνει ότι δεν θα προσμετρώνται για τη συνταξιοδότηση.
    Όλα αυτά, αφορούν τον ιδιωτικό τομέα και σε προηγούμενο ποστ σου, ήσουν σίγουρος ότι αυτός δε θα θιχτεί. Απ'ό,τι φάνηκε λοιπόν διαψεύστηκες με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και το λέω αυτό όχι για εσένα προσωπικά, αλλά για όσους θεωρούσαν τα μέτρα αυτά δίκαια, νομίζοντας ότι θα αφορούν μόνο το δημόσιο (που και πάλι ήταν άδικα).

Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω ότι ποτέ δεν έκρινα άτομα, αλλά απόψεις και φυσικά έχω το δικαίωμα να το κάνω, όπως και οι άλλοι να κρίνουν τις δικές μου. Είναι προφανές πλέον ότι η χώρα μας μπαίνει σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο φτώχειας, πείνας και μιζέριας, χωρίς καμία αναπτυξιακή προοπτική, χωρίς όραμα, αλλά και χωρίς σεβασμό προς τον πολίτη και την ευημερία του, που μετατρέπεται σε καθημερινό αγώνα για την επιβίωση και τέλος, χωρίς να καταπολεμώνται τα περισσότερα από τα φαινόμενα που μας έφτασαν στο σημερινό χάλι (διαφθορά, φοροδιαφυγή κλπ). Αν ορισμένοι αισθάνονται ότι τους αξίζει η κατάσταση αυτή, ας την υπομείνουν με το κεφάλι κάτω. Εγώ ελπίζω σε ένα καλύτερο κράτος που θέλει τους πολίτες του αυτάρκεις, περήφανους, ευσυνείδητους (και αυτό οφείλει να το διαφυλάξει μέσω των θεσμών, της παιδείας, αλλά και εύρυθμων και στιβαρών ελεγκτικών μηχανισμών, κάτι που επουδενί δεν κάνουν τα νέα μέτρα), ένα κράτος με παρόν και μέλλον, γι'αυτό και θα αντισταθώ όσο μπορώ στα αντικοινωνικά, άδικα και εγκληματικά για το μεγαλύτερο ποσοστό του λαού μας, νέα μέτρα.

Αύριο και ιδίως η Τετάρτη, είναι πραγματικά κρίσιμες μέρες για τη χώρα μας. Όσοι θέλουν να δείξουν την αγανάκτηση τους προς τα νέα μέτρα, αλλά και την αποφασιστικότητα και τη δύναμή τους εναντίον των μέτρων αυτών, οφείλουν να βγουν στο δρόμο. Είναι επιτακτικότερο από ποτέ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 30-04-10 στις 20:38
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επι κυβερνησεως Γ.Παπανδρεου(γερου) ο υπουργος οικονομιας Σπ.Μαρκεζινης υποτιμησε την δραχμη σε 1/3 εναντι του δολαριου.
    Επειδη υποτιμηση δεν μπορει να γινει στην ζωνη του ευρω,
    αποφασιστηκε η υποτιμηση της αγοραστικης και βοιωτικης ικανοτητας της Ελλαδος μεσω ολων των μετρων που προβλεπονται.
    Ειναι και η μονη αληθεια στον κυκεωνα που βιωνουμε!!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

...απο τους νεοπτωχους και την γενια των 700 ευρω μεσα σε λιγες εβδομαδες βρεθηκαμε να ειμαστε οι πλουσιοι της Ευρωπης, οι καλοπερασακηδες που απολαμβανουν σειρα προνομιων που αλλες χωρες Παραγωγικες δεν τα εχουν.
    Απο την δημιουργια του εθνικου ταμειου φτωχειας και της Εθνικης συνταξης.. ειμαστε ξαφνικα καλοαμοιβομενοι χαραμοφαηδες που θα πρεπει να μειωθουν οι αποδοχες τους για την σωτηρια του κρατους!
    Απο πριν τριμηνου οι ουραγοι της Ευρωπης σε βιωτικο επιπεδο, ξαφνικα ειμαστε ουτε λιγο ουτε πολυ το μερος που ολοι ζουν πλουσιοπαροχα...
    Ζουσαμε περαν των δυνατοτητων μας... με δανεικα, και η πανεξυπνη λυση ειναι να με κανεις εμενα φτωχοτερο? και πως θα πληρωσω τα δανεικα?
    Δεν θα πω τιποτα αλλο, λυπαμαι μονο γιατι ειναι πτωχος το πνευματι οποιος νομιζει οτι με το να κανεις καποιες κατηγοριες εργαζομενων - συνταξιουχων φτωχοτερους θα καταφερεις το παραμικρο περαν της οικονομικης υφεσης, αυξησης του πληθωρισμου,
    ενδεχομενης φτωχειας και ανεχειας και πανω απο ολα την επαναδημιουργια των κοινωνικων ταξεων.
    Η ατακα ηταν...ανακατανομη του πλουτου, απλα εγω δεν ειχα καταλαβει τοτε πως το εννοουσαν!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 01-05-10 στις 09:26

15. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bill_m3 (01-05-10), Driver M (01-05-10), gant (01-05-10), kplc16 (02-05-10), Z4 DCT (01-05-10)

Σελίδα 19 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP