Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 167

Θέμα: [E46] Retrofit projectors σε OEM φανάρια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και πάνω που έχω πάρει τις αποφάσεις μου για ποιό κιτ και τι θα βάλω στο αμάξι μου έρχετε ένα email απο το ebay απο εναν πωλητή που τον ρώτησα κάτι για ένα κιτ πως στα BMW το καλύτερο κιτ είναι το FX-R 3.0 BIXENON PROJECTORS RHD CLEAR LENSES MORIMOTO D2S HID PROJECTOR RETROFIT πολύ καλύτερο απο το MORIMOTO MINI H1 6.0 BI-XENON PROJECTORS HEADLIGHT RETROFIT αλλά με ποιό πολύ εργασία για να το βάλεις και φυσικά με κόλλησε όσο αφορά την επιλογή μου. Ξέρει κάποιος τις διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα δύο και αν ναι ποιές είναι ????

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραίος ο παίχτης !

3. The Following 4 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

BILL007 (05-10-14), chrisgiapz3 (05-10-14), Dermatis (05-10-14), Vassilis ///M (05-10-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alex1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πάνω που έχω πάρει τις αποφάσεις μου για ποιό κιτ και τι θα βάλω στο αμάξι μου έρχετε ένα email απο το ebay απο εναν πωλητή που τον ρώτησα κάτι για ένα κιτ πως στα BMW το καλύτερο κιτ είναι το FX-R 3.0 BIXENON PROJECTORS RHD CLEAR LENSES MORIMOTO D2S HID PROJECTOR RETROFIT πολύ καλύτερο απο το MORIMOTO MINI H1 6.0 BI-XENON PROJECTORS HEADLIGHT RETROFIT αλλά με ποιό πολύ εργασία για να το βάλεις και φυσικά με κόλλησε όσο αφορά την επιλογή μου. Ξέρει κάποιος τις διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα δύο και αν ναι ποιές είναι ????
    Η διαφορα των 2 ειναι εμφανης και βεβαια αξιζει τα παραπανω χρηματα!
    Η ιστορια αρχιζει απο τις λαμπες ξενον. Λαμπες ξενον "γνησιες" Η1/Η7/Η4 και γενικα Η(halogen= αλογονου) δεν υπαρχουν!
    Τα αυθεντικα ξενον αποτελουνται ολα απο λαμπες τυπου d2 κλπ! Ολες οι υπολοιπες ειναι απλα πατενταρισμενες πανω στα κινησιμα μεγεθη λαμπων για μειωση του κοστους εγκαταστης ενος κιτ αλλα και για universal εφαρμογη!
    Για το λογο αυτο και οι σοβαρες εταιριες (philips/osram klp klp) που προμηθευουν ξενον βγαζουν μονο d2? λαμπες !
    Το ιδιο ισχυει και για τους προτζεκτορες! Οι γνησιοι ολοι που φορανε τα αμαξια απο τη μανα τους ειναι ολοι τετοιου τυπου!
    Οι υπολοιποι που βγαινουν με Η1 ειναι μια πιο φτηνη λυση!

Η αληθεια ειναι πως η εγκατασταση ενος d2s προτζκτορα πχ των FX-R σε φαναρι κατοπτρου θελει κοψιμοραψιματα και γενικα μη επαναφερσιμη δουλεια αν γινει κατι! Αλλα εχουν αισθητη διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης τους και βεβαια στην αποδοση τους εχουν διαφορα!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

5. The Following 4 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

alex1 (05-10-14), BILL007 (05-10-14), VanVIC (05-10-14), wheelman (05-10-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP