Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Θέμα: κιτρινη ενδειξη βλαβης κινητηρα e90 316i

Rides
    0

Προεπιλογή

Ανακληση για μπεκ ποτε βγηκε???δν ενημερωσαν τους ιδιοκτητες?παλι καλα που εχει και εγγυηση.. τι εννοεις Μιχαλη αν είναι και κάτι άλλο άλλαξε το τώρα γιατί αν βγάλει κάτι μετά από καιρό θα πρέπει να το πληρώσω?

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν γνωρίζω πότε βγήκε η ανάκληση.
    Αυτό που εννοώ είναι ότι αν σου πουν ότι πχ συνήθως παρουσιάζεται πρόβλημα σε μια βαλβίδα πες τους να σου αντικαταστήσουν το ανταλλακτικό με το νέο κωδικό τώρα που σε καλύπτει η εγγύηση αλλιώς αν τυχόν και σου βγάλει μετά πρόβλημα θα πρέπει να το πληρώσεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

ωραιος καταλαβα τι εννοεις...ναι οκ...κατι για μια αντλια μου ειπαν εαν χρειστει να αλλαχτει αλλα δν μου μιλησε με βεβαιοτητα..περιμενω τηλ αυριο να μου πουνε....λογικα αν εχει καποιο προβλημα η οδευει στο να δημιουργησει βλαβη στο μελλον δν θα μου πουνε οι μ@λ@κες να την αλλαξω??θα μ'αφησουν στο σκοταδι να βγαλει βλαβη και μετα να την αλλαξουμε που θα ειμαι σιγουρα εκτος εγγυησης??φοβαμαι μην μου τα λενε μισα λειψα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitrislost Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραιος καταλαβα τι εννοεις...ναι οκ...κατι για μια αντλια μου ειπαν εαν χρειστει να αλλαχτει αλλα δν μου μιλησε με βεβαιοτητα..περιμενω τηλ αυριο να μου πουνε....λογικα αν εχει καποιο προβλημα η οδευει στο να δημιουργησει βλαβη στο μελλον δν θα μου πουνε οι μ@λ@κες να την αλλαξω??θα μ'αφησουν στο σκοταδι να βγαλει βλαβη και μετα να την αλλαξουμε που θα ειμαι σιγουρα εκτος εγγυησης??φοβαμαι μην μου τα λενε μισα λειψα
    Έτσι γίνεται αναγκαστικά, αν δε χαλάσει κάτι δεν μπορούν να στο αλλάξουν εντός εγγύησης. Η ανάκληση αυτή την έννοια έχει ότι πρέπει οι κάτοχοι των αυτοκινήτων να ειδοποιηθούν και να πάνε για αλλαγή έχει δεν έχει χαλάσει. Αυτό είναι θέμα πολυσυζητημένο και κουραστικό πλέον.

Rides
    0

Προεπιλογή

Πόσο στα χρεώνουν τα μπεκ?
    Ο ξάδερφος μου πλήρωσε 500 για 3 μπεκ και 4 μπουζί μαζί με τα εργατικά.

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitrislost Εμφάνιση μηνυμάτων
    το πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια(απο κει το αγορασα)...αλλαγη 4 μπεκ και 1 βαλβιδα(δν θυμαμαι τι ακριβως)...συνολο κανα 1.000 ευρω περιπου ομως τα μπεκ ειναι μεσα στην εγγυηση και θα κοστισει λιγοτερα...Μιχαλη τι ανακληση ποτε εγινε??α και κατι για μια αντλια μου ανεφεραν αν χρειαστει αλλα δν καταλαβα και πολλα για να σας τα εξηγησω..
    οπως ειπαμε λοιπον, ευτυχως παντως που περασε στην εγγυηση. τα αμεσου ψεκασμου εχουν τα θεματακια τους με την καυση δυστυχως
    οταν τελειωσεις με το θεμα ξαναποσταρε αν θες να μας ενημερωσεις ολοκληρωμενα
    E90 N46B20 montego blue

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP