Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Γενικο σερβις για Ε92 320...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

κοιταω πως γυρναει στο χερι πως φερεται και ανα εχει υγρα σαν δακρυα-διαρροες . σωστα παιζει ρολλα και την ανταλλακτικα θα βαλεις γνησια ιμιτασιον και αν ιμιτασιον τη ποιοτητα πρωτη η τελευταια μετα κανεις και εναν γενικο ελεγχο τακακια αμορτισερ ρουλεμαν τροχων συνεμπλοκ ακρομπαρα-ιμιπρα γενικα τον ελεγχο και ειμαι λιγο κατα στο να βαλω χερι στο σασμαν αν αυτο δεν το θελει για ποιο λογο να αλλαξω τις γνησιες βαλβολινες και το κλεισιμο του εργοστασιου γαι ανα βαλω αλλες γτ γνησιες δεν νομιζω να ειναι και αν ειναι οχι ποιοτητα εργοστασιου και ο μονος λογος επειδει το λενε τα χαρτια και μετα να αρχισουν τα προβληματα δεν ξερω εσεις πως το βλεπεται αυτο .

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos mak Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιταω πως γυρναει στο χερι πως φερεται και ανα εχει υγρα σαν δακρυα-διαρροες . σωστα παιζει ρολλα και την ανταλλακτικα θα βαλεις γνησια ιμιτασιον και αν ιμιτασιον τη ποιοτητα πρωτη η τελευταια μετα κανεις και εναν γενικο ελεγχο τακακια αμορτισερ ρουλεμαν τροχων συνεμπλοκ ακρομπαρα-ιμιπρα γενικα τον ελεγχο και ειμαι λιγο κατα στο να βαλω χερι στο σασμαν αν αυτο δεν το θελει για ποιο λογο να αλλαξω τις γνησιες βαλβολινες και το κλεισιμο του εργοστασιου γαι ανα βαλω αλλες γτ γνησιες δεν νομιζω να ειναι και αν ειναι οχι ποιοτητα εργοστασιου και ο μονος λογος επειδει το λενε τα χαρτια και μετα να αρχισουν τα προβληματα δεν ξερω εσεις πως το βλεπεται αυτο .

Φιλε Στρατο, με ολο το θαρρος, αλλα μου εβγαλες τα ματια. Μια προταση 15 γραμμες....! Σημεια στιξης ...γιοκ!!

3. The Following User Says Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

scania124 (08-10-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP