Χριστοφορε είχα διαβάσει ότι μόνο με χταπόδια παίρνει πάρα πολύ. Αυτά που φοράει είναι από 540, τίποτε το ιδιαίτερο δηλαδή
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
vagmag (29-09-14)
Ουτε 400 αλογα δεν βγαζουν αυτα τα μοτερ απ το εργοστασιο. Πως να πανε 500 με χταποδια-εξατμηση-εκκεντρα ?
Ειναι μοτερ με καλη ροπη, αλλα απο αλογα δεν ...
Αντε να παρουν καμια 25αρια αλογα.
Εχω μια γνωμη απ το Ε30 του Χαραλάμπους που κανει ντριφτ εδω και φοράει αυτό το μοτερ με καποια πραγματα πανω.
Αυτα τα μοτερ, δεν ξεπερνάνε ευκολα τα 350-360 αλογα ροδες.
M3 CSL
pilot (29-09-14), steliosm46 (29-09-14), vagmag (29-09-14)
chief (29-09-14)
Χριστόφορε δεν μπορώ να ξέρω προσωπικά, έγραψα αυτό που άκουσα, δεν έχω λόγο να μην δεχθώ αυτά που γρέφετε, ξέρετε καλύτερα.
Θα μπορούσε να πάρει θέση κι ο Νίκος (m3est) να μας διαφωτίσει, ίσως να θυμάμαι εγώ λάθος.
Πάντως, όπως γράφει και ο Βαγγέλης (τό'χουμε οι Βαγγέληδες φαίνεται) υπάρχει κι η λύση του κομπρεσαρίσματος (αντε γειά) και εκεί τα πράγματα είναι άκρως ενδιαφέροντα μιας και η ιπποδύναμη θα ξεπεράσει τα 500 αλλά και η ροπή θα ξεφύγει στα ύψη
Οπως και νά΄χει, ας ευχαριστήθεί ο άνθρωπος το αμάξι του όπως είναι και σιγά-σιγά το βελτιώνει κατά τα κέφια του.
![]()
Αντιμετωπίζω και ένα ακόμα πρόβλημα που δεν έχω καταλήξει πως θα το λύση , αν και έχω διαβάσει διάφορα θέματα σχετικά .
Οταν το αυτοκίνητο ειναι σχεδόν σταματημένο ή σταματημένο το τιμόνι ειναι πολυ σκληρό . Μόλις ανεβαίνουν λιγο οι στροφές του μοτέρ , γίνεται φυσιολογικό .
Σα να μην έχει υποβοήθηση .
Έχω διαβάσει για υγρό τιμονιού , για αντλία τιμονιού , για βαλβίδα αντλίας τιμονιού , για κουτί τιμονιού ( steering box) και αλλα ...)
Το τιμόνι ειναι με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια ή κάτι τέτοιο (λέτε να το πάω στη Mercedes ? χαχαχαχα )
Καμία ιδέα ;
Να πω την αλήθεια δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλα γιατί να μην το κάνω οπως πρεπει να ειναι ;;;
vagmag (02-10-14)