Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χθες πήραμε πινακίδες Μ για 2 μέρες για Ε 46 θειου μου.καταρχάς το τέλος πήγε στα 20 + 35 ασφάλεια.για 2 μέρες είναι εξωφρενική τιμή.κατα δεύτερον για μια ωρα που το εκανα βόλτα και για διαδρομή αργος-ναυπλιο δεν παραξενεύτηκε κανεις για ενα αμάξι που κυκλοφοραει χωρίς πινακίδες...αυτααααα
    Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

2. The Following 4 Users Say Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (17-09-14), BILL007 (17-09-14), I_MNL (27-09-14), katrin_bmw (18-09-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χθες πήραμε πινακίδες Μ για 2 μέρες για Ε 46 θειου μου.καταρχάς το τέλος πήγε στα 20 + 35 ασφάλεια.για 2 μέρες είναι εξωφρενική τιμή.κατα δεύτερον για μια ωρα που το εκανα βόλτα και για διαδρομή αργος-ναυπλιο δεν παραξενεύτηκε κανεις για ενα αμάξι που κυκλοφοραει χωρίς πινακίδες...αυτααααα
    Η ασφάλεια στην οποία αναφέρεσαι, τί δίαρκειας είναι και ποιάς ασφαλιστικής (αν επιτρέπεται) ;

4. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

BILL007 (17-09-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ έκανα 1300χλμ χωρίς να με ενοχλήσει κανείς,ούτε ακόμη η τροχαία που με είχε σταματήσει κάπου στο ύψος της Πρέβεζας....το οργανο το κατάλαβε όταν του έδωσα τα χαρτιά μου

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

6. The Following 3 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

I_MNL (27-09-14), katrin_bmw (18-09-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (17-09-14)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γι αυτό έχω δει αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και λέω...αλά...το σήριαλ Απαράδεκτοι
    "τι έγινε ρε παιδιά?"
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εντάξει να μειώσουν τα τελη ειναι κατι που το θελουμε όλοι οι αυτοκινητοφιλοι!

Αλλα μήπως και να γίνει θα ειναι απλα καποιο φιλολαϊκό τρικ για ψήφους κλπ, και οχι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση ;

Μήπως θα έπρεπε να μειώσουν ή να καταργήσουν πχ τον ΕΝΦΙΑ ;
    Μήπως ακομα καλύτερα , αν εχουν την πολυτέλεια κ τους περισσεύουν χρηματα , να δώσουν κατι παραπάνω στους ανέργους ; Μήπως να δώσουν απλα να δώσουν το δικαίωμα εστω κ στην υποτυπώδη υγεια κ περίθαλψη στους ανασφάλιστους ; Μήπως να ελαφρυνθούν λιγο τους ελεύθερους επαγγελματίες που εχουν φτάσει οι περισσότεροι να χρωστάνε στο ΤΕΒΕ και στην εφορία και θα χάσουν οτι εχουν κ δεν εχουν ; Μήπως να βοηθήσουν κανένα άστεγο , να οργανώσουν καλύτερα και περισσοτερα συσσίτια κλπ ; Μήπως να κατεβάσουν το φόρο πετρελαίου να ζεσταθει ο κόσμος ; Τα παραδείγματα πολλα .

Στην Ελλαδα της κρίσης , της παρακμής, της φτώχειας και της ανισότητας μου φαινεται τουλάχιστο άδικο αυτο που θα διορθωθεί πρώτο να ειναι τα τελη .

Οχι οτι δεν πρέπει να αλλάξει, αλλα μαλλον πρέπει πρώτα να αλλάξουν τόσα αλλα άδικα και άνισα που θα βοηθηςουν συνανθρώπους που εχουν ανάγκες επιβίωσης .

9. The Following 16 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (27-09-14), aristent (27-09-14), chrisgiapz3 (28-09-14), gant (29-09-14), ghost-rider (29-09-14), I_MNL (27-09-14), katsaraios (29-09-14), Konstantinos E60 (27-09-14), mark e92 (27-09-14), pilot (27-09-14), Ptboul (01-10-14), Samaro (29-09-14), Skyline_IS (27-09-14), Vassilis ///M (28-09-14), Γιαννης Ε39 (30-09-14), Ε91 (27-09-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εντάξει είμαι off topic , αλλα εχω επηρεαστεί τόσο απο τους γύρω μου , οποτε ζητώ συγνώμη αν κάποιοι θεωρούν οτι μιζέριαζω και μηδενίζω .

Μακάρι να μειωθούν τα τακμηρια οπως κ να εχει , αφού ειναι όντως άδικα .

11. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Samaro (29-09-14)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλλα μήπως και να γίνει θα ειναι απλα καποιο φιλολαϊκό τρικ για ψήφους κλπ, και οχι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση ;

Μήπως ακομα καλύτερα , αν εχουν την πολυτέλεια κ τους περισσεύουν χρηματα , να δώσουν κατι παραπάνω στους ανέργους ; Μήπως να δώσουν απλα να δώσουν το δικαίωμα εστω κ στην υποτυπώδη υγεια κ περίθαλψη στους ανασφάλιστους ; Μήπως να ελαφρυνθούν λιγο τους ελεύθερους επαγγελματίες που εχουν φτάσει οι περισσότεροι να χρωστάνε στο ΤΕΒΕ και στην εφορία και θα χάσουν οτι εχουν κ δεν εχουν ; Μήπως να βοηθήσουν κανένα άστεγο , να οργανώσουν καλύτερα και περισσοτερα συσσίτια κλπ ; Μήπως να κατεβάσουν το φόρο πετρελαίου να ζεσταθει ο κόσμος ; Τα παραδείγματα πολλα .

Στην Ελλαδα της κρίσης , της παρακμής, της φτώχειας και της ανισότητας μου φαινεται τουλάχιστο άδικο αυτο που θα διορθωθεί πρώτο να ειναι τα τελη .

Οχι οτι δεν πρέπει να αλλάξει, αλλα μαλλον πρέπει πρώτα να αλλάξουν τόσα αλλα άδικα και άνισα που θα βοηθηςουν συνανθρώπους που εχουν ανάγκες επιβίωσης .
    Εντάξει είμαι off topic , αλλα εχω επηρεαστεί τόσο απο τους γύρω μου , οποτε ζητώ συγνώμη αν κάποιοι θεωρούν οτι μιζέριαζω και μηδενίζω .

Μακάρι να μειωθούν τα τακμηρια οπως κ να εχει , αφού ειναι όντως άδικα .
    Πιστευω συμφωνουν πολλοι αν και κραταω επιφυλαξεις για μερικους παντογνωστες-αναγνωστες-κριτες-επικριτες....
    Βαγγελη αν μου επιτρεπεις φαινεται ξεκαθαρα και το ξερουμε οτι η ηλιθια νοοτροπια του Ελληνα και η σχεση του με το αυτοκινητο και την ιδιοκτησια κατοικιας ειναι τα δυο κομματια που ειπσρατει(τωρα πια μην πω τι) ευκολα το Ελληνικο δημοσιο...
    Οποτε ριχνουν το τυρακι κατα καιρους με μειωσεις και μετα ερχεται η φακα με προσθετα μετρα..
    Μια χαρα τα λες και χαιρομαι γιατι ολα αυτα τα "λαικιστικα" ενοχλουν τους βολεμενους !
    Την καλημερα μου στην Σαλονικη !

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

13. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Samaro (29-09-14), vagmag (30-09-14)

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

....................μ'αρεσει ο τροπος που σκέφτεσαι κ ΑΥΤΟ είναι κ το σωστο στην ουσια ενός κρατος ! ! ! !

15. The Following User Says Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:

vagmag (30-09-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP