Mωρε μπρααααααβο ...... Χαιρομαι ειλικρινα που το επιπεδο του Ελληνα πλέον εν μεσω κρισης , των δημοσιογραφων να αμολανε καθημερινα τα λιονταρια της ανεργιας και της εξαθλιωσης να μας φανε , το ΔΝΤ να καραδοκεί ωστε να μας εξολοθρευσει οπως μας λενε παλι οι δημοσιογραφοι και οσα αλλα στραβα ακουγονται τις τελευταιες μερες πως θα μας τυχουν ... χαιρομαι , ξαναλέω , το επιπεδο του Ελληνα που τα 10 χιλιαρικακια ζημιας ( οπως αναφερει ο φιλος παραπάνω που για μενα ειναι ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ οπως το βλεπω ) σε τρακαρισμα , τα θεωρει μικροατυχημα - ελαφρυ τρακαρισμα , γρατζουνιες ενω του γειτονα του το αμαξι κανει μολις 6000 ευρω και με γεμισμενο το ρεζερβουαρ σουπερ αμολυβδη και το δικο μας 12 παλι γεμισμενο βενζινη και δωρο τα δερματινα καθισματα και ολοι χαιρομαστε που ο Γεωργιου και ο καθε Γεωργιου ( καθως ο συγκεκριμένος μου ειναι αρκετα συμπαθεις ) εχει Μ3 και Μ5 , Φερραρι και Πορσε λες και ειναι δικο μας και το κανει θεμα οταν στο φαναρι διπλα του τον αντικρυσει ακι εχει να το λεει για μια βδομαδα ..... Ειδα τον γεωργιου με το Μ3 του και τον παπαροταδε με το λαμπο του και μια βδομαδα κουβενα επειδη ο ταδε διασημος εφτυσε και η χλέπα του εσκασε διπλα στο λαστιχο του δικου μας αυτοκινητου ...Χεστηκε η φοραδα στ'αλονι για μενα προσωπικα .... Σαν πολύ θεοποιηση δεν πεφτει ρε αδελφια ή ιδεα μου ειναι ???
Να'ναι καλα ο ανθρωπος να τα φαει οπως νομιζει καλύτερα τα φραγκα του , να ειναι παντα σωος και να μην του ξανατυχει ποτε κατι αναλογο αλλα ειπαμε .... Φτανει ... Μην τους κανουμε και θεους κιολας .Και αυτοι τον κωλο πισω τον εχουνε νομιζω ... Σαν εμας .
Σορρυ για το λεξιλογιο αλλα δεν ξερω ρε γμτ .... Βουρλιζομαι οταν βλεπω να ασχολειται ενα ολοκληρο forum αυτοκινησης αν τρακαρε πολλή η λίγο ο Γεωργιου , αν θελει μονο καπω ή και φαναρια το Μ3 του Γεωργιου και να υπαρχουν και εντασεις μεταξυ μελων εδω μεσα ....
Ξανα ζητω συγνωμη αλλα ειπα και παραπάνω .... Σηκωσα πιεση και θερμοκρασια διαβαζοντας ολα αυτα .... Σαν το τρακαρισμενο αυτοκινητο του Γεωργιου που το εβαλαν μπροστα με σπασμενο ψυγειο και σηκωσε θερμοκρασια , και εγω ενα πραμα.