Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 104

Θέμα: Ελαφρό τρακάρισμα για τον Γεωργίου και το GpowerM3

Περιοχή
    Κάπου στα βόρεια της Αθήνας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η ζημιά είναι 10 χιλιαρικάκια παιδιά, το είπε ο ίδιος ο Γιώργαρος. Επίσης μην ακούτε τι γραφει το troktiko ειναι εστία παραπληροφόρησης ο καθενας ανεβαζει οτι θελει... για να περνα η ωρα καλο ειναι.

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Pitbull Εμφάνιση μηνυμάτων
    mitsos_chania να εξομολογηθείς τέκνον μου κι να μην επαναληφθεί τέτοια λέξη σε παρακαλώ,....
    εξομολογουμαι πατερ,εξομολογουμαι.Αμαρτη σα

Rides
    1

Προεπιλογή

Mωρε μπρααααααβο ...... Χαιρομαι ειλικρινα που το επιπεδο του Ελληνα πλέον εν μεσω κρισης , των δημοσιογραφων να αμολανε καθημερινα τα λιονταρια της ανεργιας και της εξαθλιωσης να μας φανε , το ΔΝΤ να καραδοκεί ωστε να μας εξολοθρευσει οπως μας λενε παλι οι δημοσιογραφοι και οσα αλλα στραβα ακουγονται τις τελευταιες μερες πως θα μας τυχουν ... χαιρομαι , ξαναλέω , το επιπεδο του Ελληνα που τα 10 χιλιαρικακια ζημιας ( οπως αναφερει ο φιλος παραπάνω που για μενα ειναι ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ οπως το βλεπω ) σε τρακαρισμα , τα θεωρει μικροατυχημα - ελαφρυ τρακαρισμα , γρατζουνιες ενω του γειτονα του το αμαξι κανει μολις 6000 ευρω και με γεμισμενο το ρεζερβουαρ σουπερ αμολυβδη και το δικο μας 12 παλι γεμισμενο βενζινη και δωρο τα δερματινα καθισματα και ολοι χαιρομαστε που ο Γεωργιου και ο καθε Γεωργιου ( καθως ο συγκεκριμένος μου ειναι αρκετα συμπαθεις ) εχει Μ3 και Μ5 , Φερραρι και Πορσε λες και ειναι δικο μας και το κανει θεμα οταν στο φαναρι διπλα του τον αντικρυσει ακι εχει να το λεει για μια βδομαδα ..... Ειδα τον γεωργιου με το Μ3 του και τον παπαροταδε με το λαμπο του και μια βδομαδα κουβενα επειδη ο ταδε διασημος εφτυσε και η χλέπα του εσκασε διπλα στο λαστιχο του δικου μας αυτοκινητου ...Χεστηκε η φοραδα στ'αλονι για μενα προσωπικα .... Σαν πολύ θεοποιηση δεν πεφτει ρε αδελφια ή ιδεα μου ειναι ???
    Να'ναι καλα ο ανθρωπος να τα φαει οπως νομιζει καλύτερα τα φραγκα του , να ειναι παντα σωος και να μην του ξανατυχει ποτε κατι αναλογο αλλα ειπαμε .... Φτανει ... Μην τους κανουμε και θεους κιολας .Και αυτοι τον κωλο πισω τον εχουνε νομιζω ... Σαν εμας .

Σορρυ για το λεξιλογιο αλλα δεν ξερω ρε γμτ .... Βουρλιζομαι οταν βλεπω να ασχολειται ενα ολοκληρο forum αυτοκινησης αν τρακαρε πολλή η λίγο ο Γεωργιου , αν θελει μονο καπω ή και φαναρια το Μ3 του Γεωργιου και να υπαρχουν και εντασεις μεταξυ μελων εδω μεσα ....

Ξανα ζητω συγνωμη αλλα ειπα και παραπάνω .... Σηκωσα πιεση και θερμοκρασια διαβαζοντας ολα αυτα .... Σαν το τρακαρισμενο αυτοκινητο του Γεωργιου που το εβαλαν μπροστα με σπασμενο ψυγειο και σηκωσε θερμοκρασια , και εγω ενα πραμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 29-04-10 στις 17:18
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

4. The Following 3 Users Say Thank You to E39COMP For This Useful Post:

gkaras (18-05-10), joseph (02-05-10), stratos (29-04-10)

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

όλες οι απόψεις δεκτές...άλλωστε που αλλού να συζητήσεις για ένα τρακαρισμένο Μ3 αν όχι σε bmw forum...όσο για τα 10 ή αν τα έχει ο Γεωργίου ή όχι αυτό δεν με πολυενδιαφέρει. Ας μπούνε άλλοι μέσα που φάγανε εκατομμύρια και ας μείνει ο Γεωργίου έξω.

6. The Following User Says Thank You to yodas For This Useful Post:

Pitbull (02-05-10)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει Μ3 Ε92 κομπρεσορατο και θα παρει 335 επειδη τσαλακωσε ενα καπο?
    Εχεις δικιο . . .

Ν55 ηθελα να γραψω . . .

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις δικιο . . .

Ν55 ηθελα να γραψω . . .
    Ν55 είναι ο καινούριος μονοτούρμπινος του 335... Ααααντεεεεε Χρήστοοοοο επανάληψη γρήγορα

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ν55 είναι ο καινούριος μονοτούρμπινος του 335... Ααααντεεεεε Χρήστοοοοο επανάληψη γρήγορα
    Mετετρεψα το 5αρι σε 3αρι στο μυαλο μου χαχαχαχα

Παρ'ολο αυτα το μυαλο μου καν δεν πηγε στο 92 κτλ . . .

Παρα μονο στο νεο Μ5 F10 οποτε σορυ για τα offtopic παιδες . . .

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mετετρεψα το 5αρι σε 3αρι στο μυαλο μου χαχαχαχα

Παρ'ολο αυτα το μυαλο μου καν δεν πηγε στο 92 κτλ . . .

Παρα μονο στο νεο Μ5 F10 οποτε σορυ για τα offtopic παιδες . . .
    Και μεις κατι κ**οπαιδα ε Χρηστο?Δεν αφηνουμε τπτ να πεσει κατω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-04-10 στις 21:45 Αιτία: υβριστικό λεξιλόγιο

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μεις κατι κ**οπαιδα ε Χρηστο?Δεν αφηνουμε τπτ να πεσει κατω
    Καλα κανετε ρε . . .

Ολα στο τραπεζι τα βαζουμε . . .

Περιοχή
    Κάπου στα βόρεια της Αθήνας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E39COMP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mωρε μπρααααααβο ...... Χαιρομαι ειλικρινα που το επιπεδο του Ελληνα πλέον εν μεσω κρισης , των δημοσιογραφων να αμολανε καθημερινα τα λιονταρια της ανεργιας και της εξαθλιωσης να μας φανε , το ΔΝΤ να καραδοκεί ωστε να μας εξολοθρευσει οπως μας λενε παλι οι δημοσιογραφοι και οσα αλλα στραβα ακουγονται τις τελευταιες μερες πως θα μας τυχουν ... χαιρομαι , ξαναλέω , το επιπεδο του Ελληνα που τα 10 χιλιαρικακια ζημιας ( οπως αναφερει ο φιλος παραπάνω που για μενα ειναι ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ οπως το βλεπω ) σε τρακαρισμα , τα θεωρει μικροατυχημα - ελαφρυ τρακαρισμα , γρατζουνιες ενω του γειτονα του το αμαξι κανει μολις 6000 ευρω και με γεμισμενο το ρεζερβουαρ σουπερ αμολυβδη και το δικο μας 12 παλι γεμισμενο βενζινη και δωρο τα δερματινα καθισματα και ολοι χαιρομαστε που ο Γεωργιου και ο καθε Γεωργιου ( καθως ο συγκεκριμένος μου ειναι αρκετα συμπαθεις ) εχει Μ3 και Μ5 , Φερραρι και Πορσε λες και ειναι δικο μας και το κανει θεμα οταν στο φαναρι διπλα του τον αντικρυσει ακι εχει να το λεει για μια βδομαδα ..... Ειδα τον γεωργιου με το Μ3 του και τον παπαροταδε με το λαμπο του και μια βδομαδα κουβενα επειδη ο ταδε διασημος εφτυσε και η χλέπα του εσκασε διπλα στο λαστιχο του δικου μας αυτοκινητου ...Χεστηκε η φοραδα στ'αλονι για μενα προσωπικα .... Σαν πολύ θεοποιηση δεν πεφτει ρε αδελφια ή ιδεα μου ειναι ???
    Να'ναι καλα ο ανθρωπος να τα φαει οπως νομιζει καλύτερα τα φραγκα του , να ειναι παντα σωος και να μην του ξανατυχει ποτε κατι αναλογο αλλα ειπαμε .... Φτανει ... Μην τους κανουμε και θεους κιολας .Και αυτοι τον κωλο πισω τον εχουνε νομιζω ... Σαν εμας .

Σορρυ για το λεξιλογιο αλλα δεν ξερω ρε γμτ .... Βουρλιζομαι οταν βλεπω να ασχολειται ενα ολοκληρο forum αυτοκινησης αν τρακαρε πολλή η λίγο ο Γεωργιου , αν θελει μονο καπω ή και φαναρια το Μ3 του Γεωργιου και να υπαρχουν και εντασεις μεταξυ μελων εδω μεσα ....

Ξανα ζητω συγνωμη αλλα ειπα και παραπάνω .... Σηκωσα πιεση και θερμοκρασια διαβαζοντας ολα αυτα .... Σαν το τρακαρισμενο αυτοκινητο του Γεωργιου που το εβαλαν μπροστα με σπασμενο ψυγειο και σηκωσε θερμοκρασια , και εγω ενα πραμα.
    Καλα αδερφέ δεν ειναι απαραίτητο σε ενα φορουμ να γράφονται ΜΟΝΟ σοβαρα θεματα αυτοκινησης ας κανουμε και λιγο πλακα... χαλάρωσε.. με αγχωσες 3.25πμ και δουλευω σε 4 ωρες :s χαχαχα φιλικα

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP